Suprise

584 33 0
                                    

8. Dio

' Iznimke uvijek postoje '

Lutala sam pogledom po tamnoj prostoriji. Iako je vani bilo možda 4 popodne ovdje je bilo podosta mračno . Prostorija je bila podosta velika s jednim starim crnim stolom ,koji je na sebi imao jedno računalo,nočnu lampicu i   hrpu papira .Ispod mene je bio sivi čupavi tepih a stolica na kojoj sam ja sjedila i ona preko mene su bile bijele kožne.S moje desne strane nalazio se ormar s knjigama koji je bio crne boje s pokojom bijelom ili sivom ladicom. A na ljevoj strani je bio kauć u crnoj boji,s bijelim stolićem i sivim kaminom. Po mom zaključku ova prostorija je vrijedila više nego  sve stvari od mog rođenja. Nisam znala di sam,al po nasloviam nekih knjiga koje su bile na Ruskom sam shvatila da je  čovijek koji živi ovdje Rus.

*Par sati prije *

' Dečki i ja idemo na probu,ostani ovdje ako želiš ' Čula sam promukli glas kako mi šapće u vrat.

'Ne Ash ,moram ići doma ,Antea dolazi ' Promatrajući njegove zelene oči koje su bile kao biser sam ljeno govorila.

' Al vidit će mo se  poslje ?'

'Moram doć na posao ,logički onda da hoćemo ' Udahnula sam 'Moram skupit novce za onaj zid i školu '

Nasmijao se tiho i odmahnuo rukom 'Nejdeš više u u školu,imat ćeš privatnog učitelja ako misliš biti naša stilistica ,a zid ću ja platit ,ne brini se' Ustajući s kreveta je govorio.

Pogled sam ostavila na njegovom tijelu koje je bilo ukrašeno   malo vidljivim pločicama,te par dlaka na prsima dok su mu noge krasile samo crne bokserice. A kosa mu je bila rasčupana. Zagrizla sam usnicu i tiho se nasmijala kad sam vratila prijašnji događaj u glavi .

'Znaš curice , uskoro češ biti ti ta koja će vikati 'Brže Ash' ' Progovrio je dok je u ogledalu gledao u mene.

'Ne vjerujem ' Rekla sam podrugljivo

'Vidit će mo ' Navlačeći sivu majcu je govorio. 'Izvoli,obuci ovo i nemoj pitat od kud mi hah' Dodavajući crne hlače i crvenu majcu je reko.

Ustala sam se iz udobnog kreveta i prije nego šta sam ušla u kupaonicu osjetila sam dva para ruku oko struka.

'Idem, vidimo se ' Ostavljajući mali poljubac na mom vratu je progovorio te odmah u  istom trenutku otrćo.

Primila sam se za to mjesto di sam još osječala njegove rozkaste usne i ušla sam u kupaonicu.Skinula sam  crnu majcu i njegove bokserice, te sam ih lagano bacila na hrpu s prljavim stvarima. Uzela sam  plave gače koje su stajale sastrane i  također takav grudnjak. Navukla sam crne uske hlače na sebe koje su bile cijele poderane,a navlačeći onu crvenu majcu skužila sam da je to Green Day majca od njega,pošto mi je bila velika  napravila sam čvor dole. Izašla sam iz kupaonice na druga vrata koja su odmah vodial u hodnik.Spustila sam se ponovo onim staklenim stepenicama do dolje di je bila jedna starija žena u crnom 'odijelu'.

'Dobar dan, vi ste sigurno Bo ' Progovorlia je i smijeći mi se mahnula.Na što sam klimnula glavom. ' Gospodin Ashton mi je reko da vam kažem da su vaše stvari pored tenisica i veste na ulazu. ' Ljubazno je rekla te nastavila s brisanjem prašine.

Otišla sam do ulaznih vrata di su bile moje crne vansice,obukla sam ih kao i  svoju crnu vestu koja je bila negdje malo iznad poda.Na svoja leđa sam stavila crni ruksak s vojničkim uzorkom di su bile moje stvari,te sam izašla iz kuće lagano mašući onoj godpodži.Prolazeći pored par stražara kojima sam mahnula izašla sam iz preljepog dvorišta.

Za:Droljetina zvana Mrnjau

'Kada stižeš danas?' xoxo

Poslala sam poruku Antei te vratila mobitel u džep kada se odjednom pored mene zaustavila crna limuzina na šta su dva čovijeka izašla iz njega.

Black loveWhere stories live. Discover now