Fight

422 29 2
                                    

14.Dio

'Koliko god biježao od problema oni su uvijek tu da te guše.'

'Tako sam prokleto glup. ' Promatrala sam dečka  koji je sada bio crven kao i njegova kosa kako hoda po sobi i razbija stvari.

'Smiri se Mikey, oboje smo krivi. ' Stiskala sam ruku Antei  u strahu da ga moj pokušaj tiješenja još više ne razljuti.

'Ja sam taj koji te je  molio za još onih par puta Bo , ja sam onaj koji te je  u klubu odvuko onakvu pijanu u sobu i pojebao bez kondoma. ' Prstima je prolazio kroz svoju crvenu kosu.

Zašutia sam na trenutak jer sam shvatila da je bio u pravu ,ali ja da nisam htijela  to nebi mu dala da to napravi samnom.

'Ja ne žalim za to što smo spavali Michael. ' Rekla sam toliko tiho,jer sam se bojala da on žali.

'Borisa, ni ja ne žalim samo me strah. Tek ti je 15 čoviječe. ' Pogled je prebacio na mene  dok sam ja gledala njegove ruke koje su se tresle kao vrba na vijetru.

Polagano sam pustila Anteinu ruku koja je već dobrih 20 minuta šutila tu u kutu i gledala nas. Iako znam da bi me najrađe natukla opet mi je bilo drago šta nije ništa govorila, što je bila kao spužva. Lagano sam sišla s kreveta i otišla do njega,koji je promatrao svaki moj korak. Lagano sam prišla  do njega, tek da nas je dijelio pola  mog koraka, lagano sam obgrlila svoje ruke oko njegovih  prsa i leđa. Nakon par sekundi uzvratio mi je zagrljaj koji je bio  koliko nježan toliko i grub.

'Čega te je strah? ' Upitala sam dok je moja glava bila u njegovim prsima

'Ashtona, bebe,karijere.Nisam odgovran da budem tata,a Ashton će me ubit i raspast će se bend.' S svakom izgovorenom riječi je stezao zagrljaj.

Prokleto sam htijela reči da ga nema čega biti strah ali na sam pomiso kad Ashton sazna da je njegova curica trudna  mi je izbijalo zrak iz pluča.A pomiso na bebu mi je stvaralo knedlu u grlu koja me je  gušila.

'Idemo dolje. ' Reko je Michael  dok se odmicao od mene.Klimnula sam u znaku potvrde te svoju glavu okrenula prema Antei   da vidim hoće se ona ustat il će ostati u sobi. Vidila sam kako namiješta svoju leopard trenirku dok prilazi nama.Otvorila sam vrata te sam pustila Michaela i Anteu da izađu prvi. Zatvoriši vrata izašla sam ravno na hodnik di sam vidila Ashtona i Lukea koji se smiju nečemu dok su gledali u  boravak.

'Vidi mu osmijeh,a ti češ mu taj osmijeh uništiti kao šta si sebe.' Čula sam glasić u glavi koji je čitao knjigu dok je ležao u svojoj fotelji.

'Ne na bijaj mi to na nos. I sama  hoću kemijsku i luster da se ubijem.' Prevrčući očima sam odgovorila  dok sam i dalje gledala u njih.

'Problem je šta si preteška za bilo koji luster.' Govorio je glasić dok je namještao svinjski nos na sebi. 'Ja san Bo.Rok,rok.'Trčao je po svojoj  sobi dok je glumio svinju,ili mene.

Uzdahnula sam te se napokon makla s  mijesta na kojem sam stajala. Izašla sam iz tamnog hodnika te tek kad sam stala na dio parketa koji je objasjalo svijetlost iz boravka Ashton i Luke su pogledal u mene.

' I ti si došla gledat film s nama? ' Upitao me Luke koji je još uvijek imao onaj osmijeh na licu.

Iako nisam  imala pojma o kojem  filmu govore klimnula sam glavom i dala potvrdni odgovor. 'Da'

' Hajde Ashton napravit kokice više'  Reko je Calum koji je  vukao Ashtona prema kuhinji.

Ušla sam u boravak di su sijedili Michael,Antea dok su se međusobno pogledavali. Luke je nabio kukom u stolić na štu su se trgnuli i pogledali nas.

Black loveWhere stories live. Discover now