OBAVIJEST!

216 14 4
                                    

Znaci ljudi, znam da ce te me mozda ubiti jer doalzim s obavijesti umjesto s nastavkom.I mozda se ovo cini glupo ali moram da napravim ovo.Pa molim vas da procitate.

1.Meni je danas rođendan,i sada sma se vratila iz škole. Sada idem provest vrijeme s svojima i onda dolaze gosti,torta i tako to znate kako to ide(pareee) i ne stignem napisati nastavak,nikako. AA trebala sam ga.

2.Krenula sam pisat novu priču  jer me inspiraciaj za nju guši,i onda kad dobim za ovu priču inspiraciju il ne mogu pisat il mi ne ispade dobro kad napišem.Tako da možda nastavka neće  biti do nedelje,a možda ga ipak dobivate u srijedu il četvrtak.

3.Oprostite šta jako rijetko pišem nastavke ali me škola užasno gui,8 sam razred  moram puno raditi jel. I još ovaj pritisak šta dobim kad  pišem priću pogoršava stvar.

4.Bial bi jako sretna kada bi moju priču reklamirali.Znam da ovo glupo vuči,ali ako je uspial doći do 3.890 readsa,onda se nadam da će moći i više.

5.Voljela bi da duže komentare ostavljate i da votate,i tako te stvari,to mi jako puno zači ,jer iako ste pročitali ne znaći da vam se sviđa nastavak.

6.Znam da su radnje sada dosadne,i zbunjujuće ali uskoro će se krenut sve raspetljavati. Al da vam pojasnim. Zac- Boin brat koji je došao u Ameriku. Harry-Ashton bratić koji se bavi s  svačim i zato ga Ashton mrzi. Zayn- uskoro ulazi u priču.

7.Ispričavam se na paravopisnim greškama,al ja provedem 1:30 sat da napišem nastavak i onda  popizdim je rmi komp krene štekat i onda mi se neda tražiti kreške,iako znam da od ovoga sranja od kompjutera ima puno.

8. Ako me šta treabte pitati ili tako nešto  javite se u box(wattpada)

 

I još jednom,nadam se da shvaćate zašto mi ide tako sporo  stavljanje nastavaka.Ovu priču sam krenula iz zajebancije pisati,a sad skoro 4k readsa,što je meni puno. I jednostavno me guši  škola,roditelji,nova priča i sve. I zato bi mi bilo drago da više komentirate,i da  objavljujete moju priču negdje. I još jednom ispričavam se na svemu,greškama,kašnjenju i to. I najviše što ste umejsto nastavka dobili ovo. Ali jebote 14 mi jedođendan,tako da.. i da imam  vremena za napisat nemam ideju,jer sam sva hepi i zvrckasta i tako to. Pozdrav ljudi:)

Black loveWhere stories live. Discover now