Goodbay and Hello

537 28 3
                                    

11.Dio

 ' Ako mi dopustiš mogu postati njegova zamijena '

Stavljajući pred mene toplu šalicu kave,prebacila sam pogled na njegove mišiće, svojim rukama  sam zagrlila šalicu da bi se malo zagrijala pošto je u kući bilo podosta hladno iako je bio  tek 10 mijesec.

'Pazit ćeš na sebe ? ' Ponovo me je upitao dok je promatrao moje isprepletene prste na šalici.

'Rekla sam ti već. Iako i ti bi trebao paziti ' Gledavši u njegovu kosu sam rekla. 'Ti si taj koji za pol sata ide s  jednom bandom na drugi kraj svijeta' Tiho šapčući sam govorila.

Sišavši s svoje barske stolice,došo je do mene te me okrenuo prema sebi,tako da je stajao između mojih koljena. Mičeći moju crvenu raščupanu kosu s lica i podižući mi naočale koje su pale na sredinu nosa mi se nasmiješio.

'Sredit ću ja to, trebam sebi i dečkima olakšati život ' Promatrajući moje oči je govorio.

'Oni su dvolični  i ne previdljivi. '  Mičući svoje oči na šalicu sam rekla.

Podigao je ruku da mi pogled vrati na njega,al ga je prekinula zvonjava mobitela.Umjesto da  ode s tom rukom  na moju  facu on ju je spustio na svoje  crne hlače vadeći mobitel.

Promatrala sam njegovu  sivu majcu i zelenu jaknu,dok je  na nogama imao  crne čizme. Ponovo sam vratila pogled kada je mobitel vratio u hlače.

'Moram ići ' Približavajući svojom facom prema mojoj tiho je govorio. 'Obećaj mi da ćeš paziti na sebe a i na dečke' ciljajući svojim zelenim očima u moje smeđe, isprepletao je   njegov   sviježi dah s okusom mente i jabuke s mojim jutarnjim.

'Obečajem' Tiho sam rekla,osjetivši njegove usne na svojima.

Polagano je stavio svoju ruku na moju ljevu nogu da me može više privuć sebi a desnu na moj struk, dok sam ja svoje obje stavila oko njegovog  vrata. Osjetila sam njegov jezik na svojoj doljnoj usnici kako traži pristup unutrašnjosti,na šta sam odmah otvorila  usta ,dovoljno da se moj i njegov jezik krenu boriti. Ljubeći se tako osjetila sam  nabočino na svojem rubu   majce. Odmako se od mene te pogledo  na nabočinu.

'Bo, ovo je tvoja krivica. I platit češ mi je kad se vratim. 'Ljubeči u čelo i uzimajući crnu kožnu torbu  na ljevoj strani od moje glave je šaptao.

'Volim te' Izlazeći iz kuhinje je govorio.

' Sesksualna privlačnost nije ljubav, to je žudnja' rekla sam iako sam bila sama u kuhinji.

Sišla sam s stolice dok sam uzimala kavu koju mi je Ashton napravio. Odnjela sam ju do sudopera  di sam ostatak hladne kave istresla. Šalicu sam  ostavila  u sudoperu.Pošto je bilo 7 ujutro ,nisam htijela buditi dečke pa sam ošla u boravak gledati Disney.Sjedajući na crni kauč ćula sam korake iza leđa,a nakon par sekundi osijetial sam  udubinu na ljevoj strani kauča.

'Ti si već tu? ' Čula sam promukli jutarnji glas.

' Da,došla sam se po zdravit s Ashtonom '

'Rekla si mu?'

'Ne,dosta je šta znamo ja i ti, njega još ne želim uplitat u te poruke. ' Sada  sam okrenula glavu prema Michaelu koji je bio u boksericama.

Damn koje tijelo lik ima,a noge tek, mršavije nego moje. Klimuo je glavom i povuko se više na kauć tako da mu i noge stanu.

'Kako to da si ti tako rano  budan' pomićući se skroz naprijed  sam upitala. 'I odi iza mene ako hoćeš da se ne stišćeš tamo '

Pomičeći se iza mene  se nasmijao 'Luke ide s Anteom na spoj pa me probudio '

Black loveWhere stories live. Discover now