Our time

868 23 4
                                    

16. Diio il 17 lol

'Ne znam šta osiječam prema tebi ali samo znam da uživam u tvojim poljubcima.'

Promatrala sam crveno kosog dečka  koji je gol kao od majke tek rođen stajao nasred kupaonice i brisao svoje ruke i prsa.

'Bo, reko sam ti da me ne gledaš' Uhvativši moj pogled s  njegovim me je upozorio na šta sam ja  izašla van iz kupaonice samo u njegovoj majci pomalo ljuta.

Legla sam u krevet  gledala još uvijek prema vratima  od kupaonice dok sam isčekivala da on izađe. Bila sam ljuta na njega i htijela sam što prije razgovarati s njim. Možda čak nisam ni bila ljuta  na njega,nego povrijeđena. Ponaša se prema meni kao prema nekom smeču a ne kao prema..čovijeku.

Čula sam tiho lupanje vratima na što sam se trgnula iz svog razmišljanja. Osjetivši udubinu na lijevoj strani kreveta okrenula sam se na bok tako dam sam mogla viditi Michaela koji je bio samo u kratkim sportskim hlačama.

'Šta je bilo Bo?' Gledajuči me malo zbunjenim pogledom je upitao,dok je on bio na desnom boku. Udahnula sam dok sam razmišljala da mu kažem šta me muči ili ne.

'Ništa.' tiho sam rekla slagavši mu. Ali ovu laž nebi dijete od 2 godine  popušilo. Iako u jednu ruku nisam lagala,nisam znala jesam ljuta ili povrijeđena. Možda sam oboje.

'Zašto me lažeš ? Mislio sam da imamo povijerenja jedan u drugog.' Primičuči se prema meni upitao je. Ili zaključio, nisam sigurna. Lagano sam se nasmijala dok sam razmišljala kako da mu objasnim.

'Zašto si takav?' Upitala sam ga ponovno tiho. Na šta sam odmah dobila odgovor,povrijeđena sam.

'Kakav?' Vidno zbunjen je rekao dok  je prolazio rukom kroz svoju mokru kosu.

'Kreten. Ponašaš se prema meni kao prema nekoj  lutki. Razumjem da nismo u vezi ili tako nečem, ali to ne zaslužuje da budeš takav. Stalno me tjeraš, ne daš da te gledam. Čak ni poljubac ne dobim u čelo. Čoviječe nosim tvoju bebu Michael, ne zaslužujem takvo ponašanje.' S knedlom u grlu sam govorila. 15 mi je godina a moram ovakav govor držat,oh kako smiješno.

Zaklopio je svoje  oči dok je  svoju doljnju usnicu držao među svojim preljepim bijelim zubima.

' Oprosti ako sam te povrijedio s tim ponašanjem Bo ali shvati da ni meni nije lako. Ja imam sada 19, ti imaš 15. Maloljetna si,ja sam punoljetan. Napumpo sam te Bo dok ti je jebenih 15 godina. A  ne osječam se ugodno dok te diram, grlim ili dok me gledaš gologa. Naprosto žudim da me ljubiš,da te dotaknem. Da prolaziš s svojim malim rukama kroz moju kosu. Ali jednostavno osiječam se jadno,prljavo jer ti je tek 15. I stvarno oprosti al jednostavno me strah, da ti nešto ne napravim gore od ovoga.' S suzama u očma je pričao.

Slomljiva je opet stala lomljiva mi se vrtilo cijelo vrijeme u glavi dok sam ga gledala.

'Ali ja te trebam sada.' Rekla sam jedva čujno,ustvari nisam ni bila sigurna da me on čuo.

Osijetila sam njegove tople ruke kako me privlače. Svoje hladno tijelo sam naslonila na njegovo toplo što je izazvalo osječaj ugode  i prolazak trnaca kroz mene. Svoju veliku ruku je stavio u moju malu dok je s svojim palcom radio kružne pokrete na mom zglobu. Svoju glavu je stavio na moju dok je upijao moj miris. A drugom rukom se igrao s mojim vrhovima kose koji su neuredno padali po mojim leđima. U sobi se čuo samo tiho kucanje sata i naše disanje, koje je bilo usklađeno.

'Oprosti.' Tiho je šapnuo na što sam se ja još više 'zabila' u njega.

'Nemoj ovo kvariti,molim te.' Molječi sam rekla na što sam osijetila lagano klimanje njegove glave. Uživala sam u njegovoj toplini injegovom mirisu,cimet i jabuka. Iako nisam voljela cimet ni njegov miris u ovoj komibnaciji sam ga obožavala.

Black loveWhere stories live. Discover now