First day

644 40 4
                                    

2.Dio
'Možda da, možda ne'

'Ne znam,velika je gužva u ovom gradu 'Dobio sam poruku na mobitel,na što su dečki preokrenulo očima, 6 poruka u 2 minute.

Za: Paradajz
'Mi se za 5 minuta moramo spremiti,pa očeš li stić ili ne?'Poslo sam poruku na što su me dečki upitno pogledali,a ja sam digo prst  u znaku da sačekaju da odgovori.

Od: Paradajz
'Možda za pol sata najmanje,tek sam kod onog glavnog kafića.'Udahnuo sam na poruku te sam spremio  mobitel u đep.

'Doči če tek za pol sata,najmanje,moramo se sami spremiti' Reko sam na što su dečki klimnuli.

Pogledao sam Caluma koji je u polu zombijskom stanju se digo i grenuo prema garderobi dok je koluto očima, a Mikey je odmah skočio iza njega u slučaju da se slupa u neka vrata ili zid,ko šta je predhodni dio dana to radio.Luke je došo do mene,i pružio mi ruku,ja sam mu primio te dok sam se dizao stao sam mu na nogu na šta je on promrljo 'Jebem ti Ashton' a ja sam se razvalio smijat.Ušli smo u  garderobu di je Calum u boksama ležo na podu  i gledao šta će obuč a Michael je  skido majcu.Nasmijao sam se na prizor i skinuo svoje hlače te majcu kad mi je zavribirao mobitel.

Od :Tatiana
'Da pripremim pse? ili?'Pročito sam poruku na što sam se namrštio,točno sam znao na šta cilja.

Za :Tatiana
'Ne,obavit ču taj prokleti posao'

'Ashton,hočeš li me doživiti danas?'Čuo sam Lukeov glas iza mene,na što sam okrenuo glavu i upitno ga pogledao.' Pitam te več minutu hočeš ovu maramu? 'Držeči crvenu maramu u ruci,klimnuo sam glavu i okrenu je prema mobitelu koji je taman zavribirao.

Od :Tatiana
'Drago mi je ;)'

UDahnuo sam kad sam osjetio Mickeyov pogled na sebi.

'I ti si dobio zadnji posao?Upitao me na šta sam klimnuo glavom.

'Svi smo.'Reko je Luke.'Ja moram prošvercat 30.000 kg bijelog u  Europu.'Reko je Luke opet dok je oblačio svoju  crnu poderanu majcu s hranom.

'Ja sam dobio nešto da moram 4 živih ljudi učinit mrtvim na papiru.'Proglasio se Calum koji je pokušavao zavezat crne starke na svoju kombinaciju.Green day majca i crne hlače,cijele.

'Ja moram prošvercat ljude iz Afrike  u Ameriku,i dati im lažna imena.'Reko je Mikey dok je vezo neku maramu za svoje crvene hlače.'A ti Ashton?'Upito me dok sam svoje smeđe čizme vezo.

Udahnu sam te ih pogledo.'Moram  oduzet nevinost i prodat joj tu curu.'Reko sam na što me Luke odmah upito nešto  na šta nisam htio odgovoriti.

'Znaš li ko je ta cura?Klimnuo sam glavu na što se izdero 'Progovori'

'To je Bo,Bo moram prodat u bijelo roblje'Reko sam na šta su dečki otvorili usta.

Taman kad je Calum htio nešto reč,čulo se škripa vrata na što smo svi okrenuli glavu i vidili visoku  figuru,u Armanijevom odijelu,koji je lagano koračao prema nama,dok je tišinu koja je nedavno nastala probijalo lupanje njegovih  također Armanijevih cipela.Dok je polagano dolazio do nas,na licu  je imao osmijeh,a po rukama je vrtio svoj srebrni sat.Doševši do nas,klimnuo je glavom u znak  pozdrava,na što je Michael pustio uzdah  gađenja.Polako je sijeo na crnu klupu te  jednu nogu prebacio preko druge.

'I dečki, čujem da ste dobili svoj novi posao.' S osmijehom je reko,i pogledao svakog u nas posebno. Prekrenuo sam samo očima i zavezao maramu oko glave. Dok  se Calum oglasio,jedini.

'Znamo da znaš se, ne moj se praviti  nevin ,jer ti to nisi, i to svi znaju. 'Reko je malo ljučim tonom na što smo  znali da mu je digo živce čim je došao. Mark se samo nasmijao na što je Calum lupio starkom u ormar.

'I Ashton kako se tebi svida tvoj posao? ' Upitao me 'zavodljivim glasom na što sam  puknuo šakom u sliku i okrenuo se prema njemu.

'Proklet bio,ti i ona.Jedva čekam da prođe ovaj mijesec dana da odete i ona crkne.' Propustio sam riječi kroz zube ,dok sam ga gledao u oči.Dečki su šokirano pogledali u mene a Mark je usto i s poluosmjehom mi se približio, nisam se ni trznuo ni ništa kada mi je  ruku stavio  na vrat i  gurnuo me u zid.

Približio mi se skroz do uha i šapnuo 'Sada si jak na riječima Ashton,al ona te još može ubiti, a i kad ona umre ostajem ja. Zar  ne?' Upito me na šta sam se ja onako izazovno nasmijao i  također mu šapnuo.

'Potrudit ću se da i ti tamo umreš,bez brige 'Reko sam na što me on još više pribio u zid.

' Ne moj izazivati vraga Ash ,požallit češ. Lako ti mogu isčupat taj tvoj prokleti jezik ,znaš to i sam ,tako da pazi malo šta govoriš '   Reko je na što me pustio s zid,al i dalje  m je glava bila prislonjena na moju,ja sam se samo nasmijao i pljunio mu u facu , na šta je on zarežo i taman kad me krenuo udariti Jo je ušo u prostoriju.

'Mark trebate neka žena u uredu,tako da moraš otič'Reko je  dok je gledo  u njega.Mark je popravio svoj sako te se na peti okrenuo od mene i krenuo prema vratima koja su bila odškrinjena dovoljno da JO stavi polovinu svog tijela unutra a ostatak van.Elegantno je iskoračio van te reko 'Ovo još nije gotovo između nas Ashton.'Te se izgubio skroz.Jo je znao da ne može ništa.

'Dečki,vi za 10 minuta idete na kat na fotosešing'Reko je  i taman je krenuo zatvoriti vrata kada je uletila cura crvene kose unutra,popravljajući svoju majcu. Crvena majca koja je dosezala do pupka,te crne hlače poderane na koljenima i crne marte su ukrašavale njeno tijelo.

Bo. P. O .V :
Ujutro sam malo zaspala,te sam u žurbi morala uletiti u auto i nisam u tom trenutku razmišljala  o jutarnjim gužvama ovog grada.Naravno na autocesti sam uplala u jednu od največih gužva ovog grada ,na šta sam morala javiti dečkima. Taman kad sam javljala dečkima došla sam do izlaza prema prečcu za ovaj dio grada,pa sam tamo skrenula.Kada sam napisala da sam za pol sata tamo,desila se saobračajna koja mi je oduzela najmanje  20 minuta.U kratko zakasnila sam dobrih sat vremea od onog kad sam rekla za pol sata.

'Hej ljudi' Rekla sam na što su se svi kiselo osmjehnuli.Luke i Ashton su negdje Ošli dok je Michael popravljao kosu pa sam odlučial otić do Caluma koji je izgledao kao zombi

'I Calum,zašto si takav? 'Upitala sam ga na što je on pokušao dignuti jednu obrvu  ali bezuspješno. 'Izgledaš ko zombi' Nadodala sam.

'Igro sam Slayder (horor  igrica za one ko neznaju) i živi sam se usrao i nisam spavao cijelu noć 'Reko je dok je zijevao. na šta sam se razvalila smijat.

'I ja sam to znala  igrati,najgora mi je ona mapa u šumi.' On se uspravio i nadodo 'I meni'.Michel je klimnuo rukom da krenemo gore na što smo se ja i Calum digli nastavili pričat.

'A najgore je kad onako  izleti preko cijelog ekrana,onaj neki koji liči kao na hitlera.'Nadaodala sma na što je on klimnuo glavom.

'Jedino volim onaj u labirintu,tu znam da je uvijek na ljevoj strani,jer ima najviše mijesta za sakrit se 'Reko je  taman kad smo čuli


'Michel  čučni,Ashton primi ovo i stani na stup,Luke primi se za Ashtona a ti Calum  legni dole' Neka žena  i muškarac su ih namještali dok je fotografkinja vikala.

'Dobro,sada svi stanite i skočite u zrak.' Rekla je na što su dečki to učinili a ona ih je slikala.

'Super,sada svako posebno.' Ashton je stao  i dignuo \m/ i zrak i ispalzio jezik na što je žena uskliknula 'Svršenstvo' i slikala ga.Sljedeči je došo Luke di je nastalo malo problema jer  je kamera crkla pa je Ashton došo do mene.

'I kako ti se sviđa biti s nama?'Upitao je sjedajući do mene i prebacujući ruku oko mene.

'Odlično,zajebanti ste,i uvijek vam se mogu nasmijati.' Odgovorila sam

'Koji ti je najdržai'

Iako je on rekla sam 'michael' na šta se on namrštio.'Šalim se,ti si'Rekla sam  i poljubila ga u obraz.

'Bo?'Upitao me  na što sam ga ja pogledal.'bi li htijela ići s nama u disko?'

'Naravno ljamo'S osmjehom sam odgovorila.

Evo vam sad se krenulo malo zaplitat i odkrivat tajne.Pa eto,nastavak če nakon 45 readsa i 3 komentra.Jer fakat želim da ova priča uspije,i sorite na greškama:)

Black loveWhere stories live. Discover now