Him

290 22 4
                                    

18. Dio

' Bila je izazov za vraga. A on ju je prihvatio, jer je on bio vrag. '

' Sigurno se ništa nije desilo ovdje?' Upitao je  Luke dok je stavljao noge na drveni stol  i gledao u mene.

'Oh ne. Zašto?' Rekla sam debelu laž dok sam popravljala jastuk ispod svojih leđa koja su me boljela od jučarnješnjeg pada.

'Našo sam krv po tepihu u hodinku a i razbijena komadića stakla u smeću.' Gledajuči u mene je reko,znao je da lažem, da se nešto desilo.

'Ah to,išla sam po noći popit vodu i slučajno sam razbila čašu i dok sam kupila ostatke sam porezala ruku. 'Stavljajuč sitan osmijeh sam se ustala s kreveta jer više nisam mogla sijediti.

'Oh,pazi drugi put.' Uputujuči onaj veliki osmijeh je reko  dok je palio  televizor.

Taman pri izlasku iz boravka opet se oglasio.

'Jesi vidila Ashtona?

'Ne,od jučer ne.' Odgovorila sam dok sam po glavi vračala jučernjašnje događaje. Dok sam hodala po stepenicama ramzišljala sam di bi stvarno mogao biti ,jer se ne javlja nikome.

Zalupivši vratima od svoje sobe osijetila sam opet onu oštru bol koja mi je probadala trbuh. Skinula sam košulju koju sam imala na sebi dok sam puštala toplu vodu u kadu. Skinivši svoje doljnje rublje ušla sam lagano u kadu di  je bila več voda. Lagalno sam zabacial kosu iza dok sam  ležala i gledala u bijele pločice. U glavi su se opet krenule pojavljivati Ashtonove riječi dok je sad oan bol u trbuhu postala još gora, lagano sam zatvorila oči dok   su svi zvukovi oglušili,i umjesto da otvorim oči ostala je samo tama.

Ashton P O V :

' Reko sam ne znam ništa.' Prmajuči još jedan bolni udarac u trbuh sam se izderao.

'Zašto lagati Ashton,zašto si produljavati muke? '  Visoki vitki dečko s zelenom kosom je šetao oko mene dok sam bio vezan za stup.

'Zar ne shvačaš, ne znam. Nemam ništa s tim'.' Režuči na njega sam upitao dok sam promatrao njegov hod.

Puknuo je prstima na šta sam opet osijetio par šaka na trbuhu a par na licu. Ponovo ona topla tekučina je potekla iz mog nosa .

' Dajem ti tjedan dana Ashton, da saznaš ko je.' Odvezujuči moje ruke je govorio.

Pogledao sam prema vratima od Hangara di je on izlazio s svojim čuvarima. Ostao sam naslonjen na stup dok sam  brisao krv iz nosa i usnice. Protrljao sam si oči u nadi da će mi se vid razbristriti,što hvala Bogu je. Lagano sam se krtao prema izlazu da mogu doči doma.

Otključavši vrata od auta ispljunnio sam krv i usta te sam zatvorio vrata.Pogledao sam se u retrpvizor dok sam    prčkao po mobitelu. Lice mi nije bilo tako strašno kao trbuhi  rebra.

' Ovdje je vlasnik firme 'Laguna', Harry Styles' Čuo sam  glas s druge strane slušalice na šta sam se malo osmijehnuo.

'Nešto smo poslovni.' Reko sam s sarkazmom.

'Ashton, kako to da sam dobio tvoj poziv.' Opet sam začuo promukli glas  s slušalice,zaokrenuo sam očima jer m znao da se smiješi,da se osiječa ko pobijednik šta sam ga nazvao.

'Trebam tvoju pomoć.' Reklo sam tiho,jer nisam bio ponosan na to.

'Oh,da li je to moguće da Ashton traži moju pomoć?' Lagano vozeći ulicama ovog preljepog grada sam slušao kako uživa u ovome.

'Znaš kolko sam mrzio Marka,i klko sam ga htijeo ubiti. I znaš da na  onom odmoru s Tatianom i s njim  se desilo sranje.Nakon šta je ona umrla on je nađen ubijen. I uvuko sam se u probleme s njegovim majmunima,oni misle da sam ga ja ubio. I najvažnije,treba mi pomoć da saznam ko ga je stvarno ubio,imam tjedan  dana.' Skrečući u našu gražu sam govorio dok je on,nadam se pozorn slušo sve.

Black loveWhere stories live. Discover now