Good girls are bad girls.

378 22 3
                                    

24. Dio

OBAVIJEST!PIŠEM PREKO MOBITELA TAKO DA NE ZNAM KOJE ČE DUŽINE BITI NASTAVk,,NE PIŠE MI KOLKO JE RIJEČI UNESENO,I ISPRIČAVAM SE NA GREŠKAMA ALI  JAKO TEŠKO PISAT nA MOBU. I AKO JE KRATAK OPROSTITE,ALI NA KOMPU NEMAM INTERNETA.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Takvi smo mi ljudi,uvijek shvatimo neke stvari kada je kasno. Šteta.'

* 6 dana poslje*

' Obečaješ? Mislim samo mu pokaži to sve da se zna snači za ubuduče.'Ljubečime u čelo Zac je napustio prostoriju. Udahnula sam dok sam čekala da onaj gospodin "savršeni" izađe van iz WC'

' Ako ne želiš ne moraš mi pokazat zgradu,mogu sam.' Čula sam glas iza sebe na šta sam se okrenula. Opet mi se pred očima prikazazalo ono hladno lice. Več 6 dana ga znam,a ni jednom nisam vidila osmijeh,iako prepostavljam da bi bio savršen,kao i ove grube crte lica koji su ukrašeni bradom.

'Moram,bra mi je naredio,i obečala sam mu.' Rekla sam dok sam spuštala ramena. Zašutio je te je spustio pogled na svoje martinke. A ja sam spustila na njegove crne uske traperice. Koje noge čoviječe.

' Znaš na šta me podsiječaju njegove noge?' Opet se javio onaj glasić koji je hodao u krug oko tepiha.

'Ne.Ali voljela bi znati.' Rekla sam sarkastično.

'Ne znam,još nisam nešto smislio. Propadam s forama od tvoje glupoče.' Sijedajuči na svoju fotelju je govorio. 'Možeš li ikako postati pametna?' Upitao je ozbiljno.

Ruka koja mi je bila pred očima me je trgla.

'Rekla sam da ću ti odgristi ruku ako mi još jednom zahaneš njom pred očima.' Zarežala sam dok su se njemu usnice nakrivile. Živcirao me je,koliko god da je zgodan,toliko je i glup.

'Sada smo opasni,a do prije 5 sekundi si htijela poslušat bratovu naredbu.' S razigranim glasom je reko dok je svoju facu približavao mojoj.

'Ne,samo mi je dosadno dok čekam dečke.Zato ne seri i pokreni se.' Rekla sam dok sam ljutito otvarala vrata. On je samo hladno prošo van dok sam ja kipući od ljutnje išla za njim. Podigla sam na suprotni zid pogled,da vidim koliko je sati.Super još 2 sata dok dečki završe s probom.

'Imam seksi dupe pa buljiš?' Trzajuči me iz misli je upito.

'Šta?' Začudila sam se

' Pa zabuljila si se u njega ko ja od Kim' Ponovno me izazivao.

'Ne umišljaj si previše,samo sam razmišljala.' Rekla sam dok sam rukama mlatila.

'Sigurno o tome kako želiš moje dupe' Nabacio je dok sam požurila ispred njega.

'Ne,nego kako te želim baciti kroz balkon.' Opet mlateči rukama sam rekla,i bila sam sugurna da ne bi preživio ipak smo na 65 m visine. Vidila sam da su mu usta pobijegla na kraj lica,šta je trebalo biti osmijeh,ali je više ličio na grč. 'Šta je smiješno?' Breknula sam na njega.

'Trebala bi manje vremena provoditi s Ashtonom.Stvarno jako utjece na tebe.' I dalje s onim grčem,osmijehom na licu je reko. Ja sam pogledala u svoje ruke te sam vratila pogled ba njega i izveljila sam mu se.

'Zayn,Bo!' Okrenuli smo de prema dizalu kada smo čuli da nas netko doziva.

'Jo!' Vrisnula sam dok sam trčala prema njemu,a on se široko osmijehnuo i raširio je ruke.

'Pa di si crvenokosa' Upitao je dok me je grlio bome jako. Nasmijala sam se u njegova prsa.

'Opet si natrak?' Upitala sam dok sam se malo odmicala od njega,dovoljno da mu vidim lice.

Black loveWhere stories live. Discover now