Fire

731 46 2
                                    

2.Dio
'Nikad znači nikad'

'Prepostavljaš li koliko će biti još u nesvijesti?'Čula sam glas iza sebe,koji sam dobro znala da pripada Ashtonu,pošto Michael   izuva Anteine tenisice na petu,a Luke i Calum ju slikaju i umiru.

'Nah,možda još pol sata,nadam se'Rekla sam dok sam promatrala Michaela koji je navuko štikle od Antee,koja je bila več dobrih sat vremena u nesvijesti od kad je ušla u ovu prostoriju.

'Zašto je pala u nesvijest?Nismo mi  neki posebni.Ja da upoznam nekog  poznatog osto bi sasvim smiren.'Reko je Luke dok je doalzio pored mene i Ashtona  iz našeg kuta promatrao  scenariji ispred nas.

'Zato si vrištao kao a si vidio divosku tarantulu kako ti jebe mamu,i polomio pol kuću,cijelu.'Govorio je Michel dok je pokušavao u 'štiklama' dogegat se do hladnjaka s sokovima,i raznom tekućinom.Ne zanm na šta smo se više smijali,na taj prizor ili način n a koji je opisao Lukea.On je samo zafrknuo nosom i otišo kod Caluma.

'Pripremit ću vam robu za koncert.'Rekla sam dok sam otvarala vrata od garderobe,dok me je Ashton pratioo u stopu.

'Imaš kakvu posebnu želju?Upitala sam ga,dok sam vadila robu za Lukea.Smeđa majca s  vražijim rogovima,poznate crne hlacače i  crne vansice.I  siva jakna.

'Nah,došo sam ti dosađivati,paradajzu.'Nasmijao se,na šta sam odmah ja,ima zarazni osmijeh.

'Oh,blago meni.'Doneseći njegovu robu sam mu govorila.U ruke sam mu dala,traper prsluk,crnu majcu s nekom slikom,normalne traperice,i starke crne,a na glavu sam mu dala crvenu maramu.

'Kako to da si se odlučila biti stilistica?'Upito me dok sam gledala običnu crnu majuc,sivu kariranu košelju,crne hlače,i marte na Michaelovom dijelu.

'Ne znam.'Udahnula sam.'Oduvijek sam vodila nešto kombinirati,dizajnirati.Makar mi je oduvijek želja biti patologinja,al od toga sam odustala,jer znala bi da bi jednom na stol došla moja mama,sestra,prijateljica...'Stavljajući Calumu sive hlače,bijelu majcu,crnu  košulju i starke na stol sam odgovorila.

Odjednom sam osjetila ruke oko sturka,koje su me krenule škakljat,mrzim to.Lagano sam se bacila na pod od smijeha,na što je Ashton,stavio noge oko mojih kukova  i nastavio škakljanjem.U među vremenu su dečki ušli unutra,a ja sam ustala i izašla da se presvuku.Otišla sam do svoje prijateljice koja je i dalje bila u polumrtvom stanju.Iz dosade sam stala pred ogledalo,i svoju crvenu kosu zavezala u rašćupanu punđu,te sam namijestila svoju običnu crnu majcu,crne hlače s poderanim koljenima i žniravce na vansicama.

'Čovijeće ona se još ne budi?'Upitao me  Jo.Dok je ulazio u prostoriju.Na što sam ja lagno odmahnula glavu.'Ja ču je lagano uvest u auto,pa možeš i ti odmah sijesti u njega.'Reko je,dok je podizao Anteu.Lagano sam izašla na hladniji zrak,i pogledala oko sebi,milijon osiguranja,šefova.Ušla sam u isti džip od jučer te čekala da Jo dođe i upali auto.Pogledala sam u reztrovizor i vidila sam da je ova još u istom stanju.Ako je umrla,jebat ću joj sve,nije smijela sad,mogla je sutra.

'Hoće smetat ako uplaim radijo?Upitao me Jo(opet ponavljam al jebiga)

'Noup,samo daj'Rekla sam,na šta je on posegnuo na radijo,uključio je te upali Cd,na kojemu je taman svirala pijesma od Nici Minaj Anconda,lagano sam krenula pijevat kao i Jo

'Oh my gosh look at her but'Oboje smo pijavali i to poosta glasno,i razbacavali se po autu,tako da nisam ni primjetila da smo stigli na prakiralište ispred dvorane.Izašla sam i ušla odmah u prostoriju di su bili dečki.Točnije samo Luke,jer su za 5 minuta trebali krenut.

'Što ti nejdeš?'Upitala sam ga

'Kosa mi se sjebala,kad me Ashton srušio'Odgovorio je,na što sam primjetila da mu se sva spustila.Pošt je vani bilo hladno iz svoje crno bijele torbe sam izvadila sivu kapu i dala mu.

'Ajde Luke,moramo izaći'Čula sam kako se dečki daru na što me je on sam zagrlio i izletio van.A ja sam se uvalila u topli kauć i gledala koncert odotuda.

Ashton P.O.V.:

Izašao sam pred 60.000 fanova,na što sam  skoro umro.Iako ovaj posao ima lošu stranu,obožavam ovu dobru.Kad izađem pred tisuću fanova,koji vrište tvoje ime,plaču,pijevaju tvoje pijesme.Kada im učiniš u tih pol sata  život savršen.Sjedavši na svoju kožnu stolicu,približio sam  mikrofon i dreknuo.

'Hello LAS VEGAS'Derući se na mikrofon fanovi su počeli vrištat.'Jeste li spremni za današnji šou?'Upito sam na što su krenuli pljeskat i vikati 'Da'.Nasmijao sam se te lupo tri puta štapićima jedan  drugi za početak piejsme.Calum,Luke i Michael su krenuli svirati.,na što je počeo današnji šuo.

'She look so perfect standing ther'Luke je pjevao na što je cijela dvorana još glasnije.Trnci su me prošli kroz tijelo.

Kako je vrijeme odmicalo tako su došli dečki iz 1D.Krenuli smos njima pijavati 'Rock me'Na što je nastao kaos u dvorani.Milijun svijetla,glasan vrisak,oglušio sam skoro.Kada sam zadnjih tri puta lupio po štapičama značilo je kraj našeg šoua za danas.Sišo sam s stolice i  otišo u prostoriju di nas je čekala Bo.

'Bili ste odlični'Progovorila je,na šta smo se svi nasmijali.

'Dečki ja moram ići obaviti nešto,vidimo se sutra.Rekao sam na što su me svi    tužno pogledali i mahnuli samo je ona  veselo mahnula.Da zna šta je čeka odavno bi taj osmjeh bio  nesto s njenog lica.

Sijeo sam u svoj crni range rover i uputio se na drugi kraj krada.Ulazeči polako u taj kvart,uočio sam  vile,bogate ljude,koji lovu sigurno nisu zaradili s prodajem kokica na trgu.Zaustavio sam se  ispred ogromne bijele vile.Koja se protezala pola kilometra u dužinu.A u širinu ako ne i kilometar,bila je dobrih 1504 kvadrata velika.Kao dvorac.Izašo sam iz svog auta,te sam pozvonio na portu.

'Halo' ruski muški glas se javio.
'Ashton je'Reko sam.Na što su se vrata odmah otvorila,ušavši u dvorište,vidio sam  par stražara koji su s strojcama i nekoliko opasnih pasa hodali po svakom kutu dvorišta.Lagano sam došao do crnih vrata,na što mi ih je jedan od čuvara otvorio,ušavši unutra do mene je došla cura maldih godina.

'Ttiana vas čeka,rekla je'Na što sam ja klimnuo glavom i krenuo prema dobrom  poznatom uredu.

Ušavši u ured,vidio sam ženu kako sijedi za stolom,nikad joj nisam vidio facu,samo sam znao da je Tatiana kučka.

'Zdravo Ashton'progovorila je svojim ruskim naglasom.

'Zdravo.'Reko sam

'VJerovatno se pitaš šta ti radiš tu?'Upitala me je na što sam klimnuo glavom,a ona se privukla bliže stolu,na što sam vidio sam dio njene plave kose,koja je dosezala do  grudi.'Imaš zadatak,da ju natjeraš da se zaljubi u tebe,onako kako žensko za voli,ali pazi ti nesmješ u nju.A poslje toga je natjeraš da spava s tobom,a onda je dovedeš meni a je pošaljem u bijelo roblje.'Gvorila je onako hladno,bez imalo trunek osječaja.

'Šta ako ne napravim to Tatiana?'Upitao sam je.Na šta je ona svoju fotelju lagano odgurnula do bijelog tepiga te se digla  s stolice.Hodajući pored stola i mene,čulo se samo odkucaji njenih štikli.Lagano se nasmijala,te koliko sam uspio viditi popravila je svoj sako.

'Nije ti prvi put Ashton,zašto okljevanje?'Upatala je,znatiželjno na što sam ja udahnuo.

'Ima 15 godina Tatiana,klinka je.A i sama znaš da niakd to nisam htio radit.'Zato sam.'Čoviječe to je   odvratno,prodavat dijevojke,i  jebat ih.'Rekao sam malo glasnijim tonom na šta se ona nasmijala.Došavši pored mog uha je progovorila.

'Ajde Ashton,to je zadnji posao,i sam znaš da me nema,nebi bilo ni tvog benda.'Rekla je ,ponsono,jer svi znamo da je upravu.

'Zadnji posao?'Upitao sam ju.Začuđeno.Više me čudilo šta je došla do mene,jer uvijek bi ila sakrivena u tom stolcu,da ju ne vidimo.Nasmijala se,te je prošla  iza mene.

'Da,zadnji.'Rekla je tiho,te je nastavila hodat po prostoriji,dok su štikle odzvanjale odjednom se upalilo svijetlo.S leđa sam vidioo,visoku figuru s plavom kosom.Odjednom se okrenula.Imala je moža 35 godina,ta žena.'Ali imaš mijesec dana za to,inače te bacam psima.'Rekla je strožijim tonom.

'Seliš se?'Upitao sam ju,jer dala  je samo mijesec dana,a inače bi davala 5 mjeseci.

'Ne,Ashton.Umirem,bolesna sam.'Rekla je,pa udahnua.'A sada izađi van.'Naredila je na što sam je izašao u  dugački hodnik.Polako sliazeči dole i izlazeči iz kuće razmišljao sam o Tatianinim riječima.Umire,ovo je zadnji moj posao.Udahnu sam  te udario rukom po volanu.Ima pravo,moram ovo na pravit,za fanove i bend,ako sam mogao prije močiću i sad.Odjednom me prekinuo mobitel.

Od:paradajz

'Bilo bi red da ja tebi poželim Laku noć?'
Nasmijao sam se na  tu poruku.

Za:paradaj
'Bilo bi slatko;)'Odgovorio sam,te sam ugasio mobtel.Dok sam se vozio ulicama Las Vegasa,promatrao sam ljude vani.Na što sam dobio ideju,da bi mogao malo kasnije doči kući

Ulazeči u svoj tani stan upalio sam svijetlo,na što sam odmah vidio papire po stolu,i mobitel.Lagno sam skinuo košulju i majcu koju mi je Bo pripremila,te sam upalio laptop.Vidio sam dečke na slici,na što sam se nasmijao,onako  iz srca.Otišo sam  na datoteku 'Nikad je nikad'I otvorili mi se par slika.I tekstova.Uzeo sam hrpu papira koje sam već obavio i stavio sastrane,a ostalu hrpu sam uzeo u ruke i lagano sam došetao do panoa di je bilo puno slika,crta,tekstova.Odmjerio sam pano na što sam udahnuo pa izdahnuo.Pogledao sam u papire te odma autoamtski u sliku dijevojke na panou.Na prvoj slici je imala smeđu kosu,na drugoj rozu,i tako   na svakoj različito.Markerom sam napravio  kvačicu na slici di je cura imala crvenu kosu i naočale.

'Neka mi je sretno s njom.'Reko sam sam sebi te krenuo s poslom

Tadamm,još jedna glupost,hvala na čitanju ovog sranja.I votajte i komentiraj te:)



Black loveWhere stories live. Discover now