Dad?

239 22 5
                                    

30.Dio

'U svakom lošem iskustvu ima nečeg dobro,a u svakom dobrom iskustvu ima nečeg lošeg.'

'Lijeva noga na crveno' Govorim Calumu dok on prebacuje svoju nogu i stavlja je na crvenu točku. Ponovo zavrtim kazaljku te me osmijeh nacrta na licu. Ashton me gleda zbunjeno dok čeka da mu kažem šta je dobio.

'Desna ruka na plavu.' Govorim dok pokušavam obuzdet smijeh,ali tup udarac kao da govori mom smijehu da ispuni prostoriju. Ashton izlazi s platna jer je izgubio dok Antea,Calum skupa plaču od smijeha kao i ja.

'Očeš se smijati tako kada u pol noći budeš polivena kantom leda.' Mumljajući hoda da Lukea i Zaca koji su ispali još prije. Namignem mu te se skoncetriram da svoju desnu nogu stavim skroz na drugi dio platna,uspijela sam.

xxx Pov:

Ispuhuem zadnji dim cigare i zažmirim,crnomm martom gasim čik na podu dok ruke guram dupoko u kaput . I dalje su mi oči zatvorene,opuštam se. Čujem glasove oko sebe,i udarce ali se ne trzam. Otvorim oči i pogledam dečke koji marljivo razgrađuju zadnji dio plana. Osijetim tešku ruku na svom ramenu,pogled prebacim na starca koji već gleda u mene.

'Izvoli te.' Obratim mu se s strahom poštovanjem.Iako tu činjenicu pokušavam sakrit,nikog se ne bojim,nebi ni njega da nisam vidio šta je mojoj obitelji napravio. Nasmije se šta učini nejgove bore još više vidljivima.

'Ima li kakvih problema ili?' Upita s dozom ruganja u glasu,osmahnem glavu i krenem naprijed,dalje od njega a i pomoći dečkima ali njegova ruka me zaustavi  i okrene prema njemu. 'Ne moj zeznut nešto?Jasno?! Drži se plana.' Kaže nešto strožim glasom te se okrene i ode kroz vrata,okrenem očima te krenem prema dečkima koji su radili nešto s računalima.  Čujem marte koje lupaju po hladnom betonu,dok zamišljam njegovu glavu dole.

'Sve uredu stari?' Čujem poznati glas pored sebe te dignem pogled na njega,ima zabrinutu facu. Klimnem glavom i nabacim neki kez.

'Je,samo me onaj starac živcira.' Kažem polu istinu polu laž,ima još nešto šta me mući ali ni sam ne znam šta je to,ili barem potisukjem da ne znam. 'Hajdemo na posao.' Kažem do nastavljam put do ostalih dečkiju. Dođem do njih te svi prebace pogled na mene.

'Jel sve uredu? Pitam na šta svi klimnu glavama.

'Je,kamere smo uključili,nacrtali smo skicu izmjenjivanja zaštitara,kojim kutom se koji kreće i koja udaljenosti,di su rupe i na kolko sekundi,sada još moramo bubice  u stanu uključiti,i prije nego šta dođemo tamo uključiti lažnu eksploziju.' Dečko s naočalama i podužom kosom je govorio kao navijen dok su ostali klimali glavama,nasmijao sam se i potapšao ga po leđima 'Bravo dečki.' Odgovaram hladno dok odlazim do druge skupine,pogledam na sat i duboko udahnem još 2 sata do početka .

Ashton POV:

Gledam u plafon dok po rukama vrtim mekanu kosu,kada osjetim trzanje spustim pogled na svoj trbuh i vidim smeđe umorne oči koje gledaju u mene,nacrta mi se osmijeh na licu dok se ona penje lagano prema gore i svoje meke usne stavlja na moje. Da mi dozvolu da  uvedemo jezike u igru i ubrzo poljubac postane pun strasti ali ona se odmahne i sramežljivo supusti glavu.

'Ne možemo dalje od ovoga,još uvijek imam ženske probleme.' Kaže dok se rukama igra po mojem golem torzu. Primim joj ruke te ih povučem iza sebe.

'Možemo se mazit onda,nemoramo uvijek spavati.' Kažem tiho dok je držim za leđa i malo ih masiram. Poljubi moje uho umjesto obraza na šta se oboje nasmijemo.

Ne volim tišinu,ali ovo je jedna od najljepših. Osoba koju volim leži na mene dok  mi se igra s pundžom,dok ja osjetim njen miris i igram se s njenom  majcom. Želio bi da ovakva vremena se mogu zamrznut. Povlačim ruku gore do njenih ramena te ih lagano masiram,na šta onda zajeca i pomakne svoju stražnjicu.

Black loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن