Well,let's play a game.

656 38 3
                                    

5 dio.

'Vrijeme uvijek sve odgovore donese'

' Platit češ mi ovo ,ne znaš kolko ' Povlačuči svoju crnu kratku usku haljinu koju mi je uvalila Antea za klub sam joj govorila,dok se ona smijala.Nikad nisam voljela  kratke stvari,radi svog tijela , al danas sam napravial iznimku.

'Hajde na budi cvilindreta Bo '

Zaokrenula sam očima i ušla u  zagušljiv klub, iako je  tek bilo 23 :00 svi su bili pijani, u zraku se isticao miris alkohola i napaljenosti, iako su svi več bili pripiti uočili su da  15-godišnajkinje su u klubu šta im je bilo zanimljivo te su nas pratili pogledom.Inače se u Americi nesmije osobe mlađe od 21 godine biti u klubu al mi smo radi dečkiju uspile dobit  'propusnicu' na zadnji ulaz.,ne bi se žalila da sam ostala doma.

Pogledala sam oko sebe i uočila da Ante nema,da se izgubila, nisam vidila nikog poznatog,te sam se lagano gurala pored ljudi koji su plesali,makar je to više ličilo da su se  je*ali preko odječe, pokazivajuči su svoju napaljenost bez imalo srama. Približavajuči se šanku ugledala sam Ashtona koji je lutao pogledom po klubu , pošto mi je bio okrenut leđima nije me mogao vditi, pa sam ja lagano njemu prišla.

'Jucie- votka,s malo leda' rekla sam mladom konobaru za šankom na šta je on klimnuo glavom a Ashton se okrenu prema meni i nasmijao se. Imao je crnu usku majcu,koja je pomalo bii prozirna,crne uske hlače,svoje čizme i neku košulju.Zagrizla sam usnicu dok sam ga odmjeravala na što se nasmijao a ja sam makla pogled na   čašu koja je taman stavljena ispred mene.

'Stigla si'

'Kao šta vidiš'Uzimajči poveči gutljaj svoga piča sam mu rekla.

Nasmijao se,te me odmjerio od glave do pete te zastao    na kraju haljine koja je jedva prekrivala moju  guzicu,zaigrizo je usne i pogledo me u oči.

'Vidim, odlučila si pokazati svoje tijelo'

'Antea mi duguje 100 dolara za to. A i vjerovatno da je nastalo nekih problema kod zaštara pustili bi nas radi  ovog droljastog stila ' Napučila sam usne i mahnula rukom konobaru za još jednu rundu,dok sam zadnjih par gutljeva iz ove čaše unjela u svojo suho grlo.

'Ako ovako nastaviš završit češ u nečijem krevetu' S osmjehom je reko

'Ovdje bi to nekom smetalo  kao' S sarkazomom sam odgovorila dok sam gledala napaljene dečke koji su palazili po curama ili su bili u potrazi.

Ashton je otišo na Wc nakon toga,jer je balo probljedio.A ja sam nastavila piti svoje piče gledajuči po klubu.Bilo je več treće piće na redu,a pošto sam mlada lagano me udarilo u glavu. U sredini kluba sam vidila crvenu kosu i visokog plavog dečka kako pleše.Prepoznavši da su tu Michael i Luke lagano sam krenula  do njih dok sam se sudarala s ostalim pijanim i napaljenim parovima.Došavši do njih s 4 čašom piča,shvatila sam da ču im se samo pridružit ako zaplešem na što sam eksala piče i bacila čašu na ostalu hrpu čaša.

'O Bo,eto tebe' reko je poprilično pijani Michel uvijajuči se na pijesmu.

Lagano se njišuši uz pijesmu s njim,Lukeom i još nekim dečkom koji se kolko sam shvatila zove Austin sam odgovrila 'Došla bi i prije da sam vas našla'

'Bolje da si ikad došla nego nikada' Odgovorio dok je pleso samnom neke čudne korake.

Dok sam lagano uvijala kukove kao na filomovima,zaboravila sam na haljinu i sve,naravno tu je pomogao alkohol,inače bi stajal u kutu kluba ubijajuči se od dosase.Kada su pustili 'Ancaondu'  ja i Michel smo se pogledali i krenuli smo se izvijati ko kišne gliste na što se Austin nasmijao i došo i stao je iza mene.Moje dupe je točno nasmijestio na svog frenda i pleso skupa samnom,na što sam se ja  trljala uz njega'

Black loveWhere stories live. Discover now