Egoist -31-

10.9K 436 90
                                    

YENİ BÖLÜM İŞTE KARŞINIZDA BU BÖLÜMÜ GERÇEKTEN ÇOK ZOR YAZDIM BAZEN YAZACAK TEK BİR KELİMEM BİLE OLMADI BAZEN KURGUDA SIKINTILAR ÇEKTİM AMA İYİ KÖTÜ BİR BÖLÜM ÇIKARTTIM. YOĞUN VE ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUM ANLAYIŞ GÖSTERECEĞİNİZİ UMUP TEŞEKKÜR EDİYORUM

-İYİ OKUMALAR-

"Buğra lütfen yalvarıyorum sana lütfen." Gözlerim kendiliğinden kapanıyordu. Oturmama rağmen sanırım yere yuvarlanacaktım. Elimdeki kalemi sıktım ama istemsiz olarak açıldı. ilk defa bu kadar çok çalışmıştık.

"Tamam, git gözüm görmesin seni, yarın Türkçe sorularına yoğunlaşacağız" dedi ve sandalyesinden belime doğru tekme attı. Kahkaha atarak ayağa fırladım ve cebimden telefonuma bağlı kulaklıklarımı alıp kulağıma taktım ve ilk şarkıyı başlatıp salonda acayip bir dans yapmaya başladım. 5 saat aralıksız dersin ardından böyle saçmalamalar gayet normal.

"Ah Buse artık 18 olmak üzeresin bırak şu saçmalıkları." Arkama dönüp ona korkunç bir bakış attım. Sonra da yanına gidip ellerimle saçlarından başlayıp suratını yoğurdum. Yani cidden bunu yaptım. Çok da tatlı oldu ay baya tatlı oldu.

"Of Buse kes şunu" derken o da ben de kahkahalara boğulmuştuk. Sonra ise uça uça üst kata çıktım. Yatağımın üstünde bi kutu vardı. Büyük bir şey değildi. Küçük de değildi ama. İçini açmadan önce üstündeki kartı aldım.

Daha başarılı olman umuduyla yazıyordu. Bu ne demek? Ooo başarı hediyesi mi?

Kutuyu açtım ve içindeki şeye şok koldum. Bu nedir ya dalga mı geçiyorsun benimle.

İçinde yaklaşık 100e yakın deneme kitapçığı vardı. Bu ne biçim hayat be? Kutuyu aldım ve kapının önüne koydum not kâğıdına da doho boşorolo olmon omodoylo yazdım ve kapıyı kapattım. Banyoya girdim ve bugün aldığım yüz maskesini suratıma yaptım. Saçlarımı tepeden toplayıp yatağıma geçtim.

Bilgisayarı açtım ve skype'a girdim. Uluç'u aradım. İlk arayışımda açmadı. Bir daha aradım ve bu sefer açtı. İlk başta bi besmele çekip ürktüğünü belli etti. Gülerek bişey demedim.

"Eee ne yapıyorsun?" dedim gülmemiz son bulunca. Biraz sıkkın duruyordu.

"Sende bir şeyler var anlat bakalım." Dedim ciddi bir ifadeyle. Benden bir şey sakladığına inanamıyordum.

"Merve'yle biraz tartıştık." Aha tam tahmin ettiğim gibi. Aşk meşk konuları, en sevmediğim.

"Ve sen yani anlatıyorsun?" dedim sinirle.

"Yeni oldu Buse, daha demin." Ow peki. Üzgün surat yaptım.

"Anlat bakalım çözüm bulalım." Dedim ve arkama yaslandım. Yatağımın büyük olmasını seviyorum oh mis yatağım benim canım.

"Aslında iyiydi de bugün biraz atar yaptı. Normalde bugün beraber sinemaya gidecektik ama basket antrenmanı için okulda kalmam gerekti. Ve fazla tepki verdi..." sonra suratını değiştirip sesini inceltti "Hep böyle yapıyorsun Uluç, hep beni ekiyorsun Uluç, ben kimim ki Uluç, basket kadar önemli olmadım Uluç, bitsin istersen Uluç,.." sonra yeniden düzeldi. "Ebenin amı Uluç." Dedi ve elleriyle suratını ovuşturdu. Sonra saçlarını düzeltti ve sıkkınlıkla nefesini bıraktı.

"Belki de regldir" dediğinde kızardım. Bu konularda her kim oluşa olsun yanımda konuşulunca böyle oluyordum.

"Ya of Uluç deme öyle." Dedim ve elimi suratıma değdirmeden -maskem bozulmasın-yüzümü kapattım.

"Tamam, tamam sakin ol. Ne olduğunu anlamıyorum. Son zamanlarda sanki beni istemiyor gibi." düşünür pozisyonumu aldım.

"Belki de senden biraz daha heyecan istiyordur. Bilirsin bi ilişkide heyecan önemlidir." Dedim. Kaşlarını çattı ve pis bi bakış attı.

Egoist ♕Donde viven las historias. Descúbrelo ahora