Egoist -28-

11.6K 523 143
                                    

ÇOMÇOK UZUN BİR SÜRENİN ARDINDAN BEN YİNE BURADAYIM –OKUYUCULAR YAZARA HALA SÖVER- ÖNCELİKLE BEN HER BÖLÜMÜN BAŞINDA OLDUĞU GİBİ SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM AMA LİSE HAYATINA HALA UYUM SAĞLAYAMADIM VE MALUMUNUZ NOTLARIM FALAN FİLAN NEYSE MORALİİZİ BOZMAYIN ARTIK ÖZEN GÖZTERMEYE ÇALIŞACAĞIM. –HER BÖLÜM BAŞINDA DA BUNU DİYORUM AQ KIZIN BANA HARBİDEN ÖKÜZÜN TEKİYİM-

NEYSE KISA TUTAYIM BÖLÜM SONUNDA KONUŞURUM

*İYİ OKUMALAR*

Gözlerim şaşkınca etrafa bakarken Yankı gözümün önünde belirdi.

“Hadi uykucu denize gel” dedi ve geri geri çıkmaya başladı. Gözlüklerimi çıkarttım ve bacaklarımı karnıma çekip kafamı bacaklarıma gömdüm. Burnumda o yanma hissi ile beraber gözlerimin dolduğunu hissetim. Her şey o kadar gerçekçiydi ki sanki bir an sanki artık her şey bitti sandım. Gözyaşlarım kollarıma oradan da bacaklarıma akıyordu. Bunu engelleyemiyordum.

Şuan her şeye kızgındım. Kendime hayata Yankı’ya. Neden bu kadar bağlanmıştım. Bu kadar deli divane kör kütük saçma sapan bir şekilde hem de.

“Buse geliyor musun?” dedi uzaktan bir ses. Ellerimle hemen gözlerimi silip kafamı kaldırdığımda Zehra bana bakıyordu. Birden anırarak gülmeye başladı. Sonra Selin de kıkırdadı. Sen ne kıkırdıyorsun lan sen rüyamda daha işe yarar bir pozisyondaydın. O pozisyona geri dön lütfen.

Zehra anırarak yanıma geldi ve telefonunu çıkartıp beni çekti. Ya manyak mısın?

“Bunu görmen gerek” dedi ve ekranı bana döndürdü. Ne bu ne wat dı fak

“Oha bu fotoğrafı çabuk sil” derken yeniden gözlüğü taktım. Oha ya inanamıyorum amele yanığı olmuştu şuan inanamıyorum. Telefonumu elime aldım ve saate baktım. Oha 2 saattir uyuyor muyum? Eee öyle yaratıcı bir rüyayı 15 dakikada göremem herhalde.

Ya ben bittim, bu nedir ya Allah kahretmesin ya. Üzerime formamı geçirdim ve şortumu çantama attım.

 Hemen çantamı koluma taktım ve koşarak otele girdim. Ben bu halde Yankı’nın karşısına falan hayatta çıkamam. Nasıl olacaksa o artık. Hemen asansöre bastım. İçeri kendimi attım ve katımızı bastım. İndikten sonra çantamı kurcalamaya başladım. Lanet olsun nerede bu kapı kartı. Heh buldum işte burada. Hemen kapıyı açtım ve içeri girdim. Allah’ım ne olur kızlarda buna bir çözüm olsun. Aynada kendime baktım. Oha bronzlaşmışım mükemmel. Ama suratımı saymazsak. Hemen gözlüğümü çıkartıp yatağa fırlattım.

Hemen banyoya girdim ve aynanın önündeki tonlarca makyaj malzemesini incelemeye başladım. Fondöten bulunca rengine baktım. Neyse ki Zehra biraz koyu tenliydi hemen suratıma sürmeye başladım. Ama komple bir çözüm bulmalıyız buna ya bu nedir amele gibi of.

Yatağın başına geçtim ve valizden laptopumu çıkartıp yatağa koydum. Whatsapp’tan Uluç’a “Skype?” diye mesaj attım ve yatağa oturdum. “Ok” diye mesaj atınca laptopu açtım. Skype a girip Uluç’u aradım. O şebek görüntüsü ekrana gelince ekrana yapışıp sarılmak istedim.

Egoist ♕Where stories live. Discover now