Egoist -15-

14.2K 526 79
                                    

BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU AMA PERŞEMBE YENİ BÖLÜM KOYARAK TELAFİ ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NASIL FİKİR. ASLINDA DİĞER BÖLÜMÜ NEDEN KOYACAĞIM,  ÇÜNKÜ MİZAHTA #38 GENÇ KURGUDA DA #44’E YÜKSELMİŞİZ. HAY MAŞALLAH DİYELİM :DD YALNIZ DÜŞÜP ÇIKIYORUZ AMA NEYSE.BİR DE OKUYUCU SAYIMIZ 10.000’E ULAŞMIŞ. BU DA SİZE HEDİYEM OLSUN O ZAMAN.

∞ ∞ İYİ OKUMALAR ∞ ∞

“Yankı çok malsın ya aç kaldık” dedim sofra başında salatayı yerken. Herkes oturmuştu ve Buğra yeni balık almaya gitmişti. Ben de açlıktan yaptığım salatayı yiyordum.

“Buse, şu salatayı uzatsana” dedi Bora. Salatayı daha çok önüme çekip sarıldım.

“Hayır, gidin Yankı’ya kızın balıklarımızı o yaktı.” Dedim sinirle ve yemeye devam ettim. Eee burada hayatta kalması gereken en önemli kişi benim. Yani güzel ve muhteşem bir kız olduğum için en önemli kişi benim. Açım oğlum ben açım yemek verin bana. O sırada ayağımın altında bir şey hissettim kafamı masanın altına soktuğumda bunun Kızıl Elma olduğunu gördüm. Onu alıp kafamı masaya kaldırdığımda salatamı önümden çekmişler ve yemeye başlamışlardı. Hem de hepsi.

“Oha ya o benim salatam yemeyin, hey kime diyorum.. lan onu sakın azına atayım deme… boğazında kalsın inşallah Bora… Yankı sen hele hiç yeme… bir de şapırdatıyor vay ırıspı.”

Ben onlara söverken içeri –aslında bahçede olduğumuz için dışarı- Buğra geldi. Elinde poşet vardı.

“Sonunda açlıktan ölüyorum. Zaten bana salata bırakmadılar pis ayılar.” Dediğimde hepsi bana bön bön baktı. Buğra mangala balıkları dizerken ben de onlara ne var gibisinden bir bakış attım ve Kızıl Elma’yı kucağıma oturtup sevmeye başladım.

“Kızım bugün ne yaptın anne evde yokken?” anne mi? Benden anne olmaz valla çocuğu öldürürüm falan.

Gri gözlü tatlı bir çocuk fena olmazdı aslında.

Ne diyorum lö ben. Benim gözlerim kahverengi-ela bir şey bir kere benim çocuğumun gözleri hayatta gri olamaz. Aslında bizde çekinik gen var ama çok düşük bir ihtimal. Hem çocuğumun babası belki kahverengi gözlü olacak demi yani nereden çıktı gri.

Nereden acaba?

Nereden olacak Jr. Buse senden tabii ki böyle şeyler hep senden çıkıyor.

Yok canım iftira

Hadi lan oradan bak sikerim belanı.

Ne güfrediyon lö kâfir.

Sana ne amk. Bu konuda hep stresleniyorum zaten.

Biliyorum ter basar, kızarırsın ve sinirlenirsin çünkü duygularına karşı koyamazsın. Seni tanıyorum Buse.

Egoist ♕Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin