Egoist -11-

16.4K 582 78
                                    

ARKADAŞLAR YENİ BÖLÜM :DD SANKİ BİLMİYORMUŞSUNUZ GİBİ SÖYLEYEYİM DEDİM. İLK OLARAK HİKAYEMİZİN BU KADAR İLGİ GÖRMESİ BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR ­^_^ BU ARADA @tugcaa BEN BU KIZI YERİM. GİDİP BİZİM YANKI’YA HESAP AÇMIŞ @yankifunclub DİYE. ZİYARET EDİN, TAKİP EDİN, MESAJ ATIN :PPP KISACA SENİ SEVİYOM TUĞÇEMMMM. NEYSE BEN KAÇAYIM EN İYİSİ SİZE İYİ OKUMALAR…

UMARIM BEĞENİRSİNİZ BBQLER

 

Bu bir ev…

Kocaman bir ev, yani en az bizim eski ev kadar büyük. Vay anasını ya çocuk parayı sıçıyo yani.

“E-ev mi? Bizim mi?” gülümsedi ve arkamdan sarıldı. Kaç gündür sürpriz sürpriz diye başımın etini yiyordu demek o sürpriz bu sürpriz. Cidden sürpriz oldu ya şebek şey.

“Yalnız evimizin kuralları var. Uyarsan neden olmasın?” elimden çekerek evin verandasına çıkardı. Cebinden anahtar çıkartıp kapıyı açtı. Elini yana atıp ışıkları açtı. Vay anasını sayın seyirciler, bu da ne ya salon dillere destan. Kocaman koltuklar ve hemen yanında bir yemek masası. Mutfaklar Amerikan usulü salonun içinde.

“Birinci kural içeri ayakkabı ile giremezsin.” Hemen ayakkabılarımızı çıkarttık.  Temiz jojuk. İleri doğru ilerlerken kanepenin karşısında dev ekran LCD televizyon ve altındaki açık dolapta bir sürü oyun konsolu vardı. Xbox’tan tutun PES’e kadar bütün oyunlar da içindeydi. Burası cennet olmalı.

“İkinci kural, ortalık her zaman temiz olmalı. Dağınıklık yok.” Haha o biraz sıkar bebeğim. O biraz sıkar canım. O biraz sıkar aşkım.

“Ve eve gelince 30 dakika dinlenme süresi. Sonra yemek ve ders çalışma saatleri…” bağırdım –çığırdım-

“Ne? Ders çalışma saatleri mi? Şaka yapıyorsun herhalde” suratı ciddileşti.

“Hiç şakam yok. Ders çalışmazsan seni evden atarım.” Bir dakika ya benim prensiplerim var bir kere tamam mı?

“Tamam, at, yiyorsa at, hadi atsana, atsana?” gülerek yanıma geldiğinde önümdeki sehpadan içi kum dolu vazoyu aldım ve sehpayı aramıza alacak şekilde koşturdum.

“Yaklaşma kırarım haa. Hem de kafanda. Hiçbir güç beni ders çalıştıramaz.”

“Göreceğiz küçük hanım.” Dedi ve üst kata çıkmaya başladı. Heyttt ulen. Kimse beni bırakamaz lan. Hey nereye olomm

“Nereye geri zekalı”

“Uff sne be slkk” pardon? O ne biçim bir cevap ya geri zekalı ya bu benim abim.

“Pis ergen seni”

“Gel de odanı gösteriyim aptal kız kardeş.” Hah hayallerimin odun abisi (!) Hemen yanına koştum ve basamakları teker teker çıktık. Bir kapının önünde durdu ve kapıyı açtı. İçeri bir adım attım ve incelemeye başladım. Duvarları lacivertti, yatak ise kocamandı ve gece mavisi çarşaflar vardı. Yatağın başucunda ağaç şeklinde bir kitaplık vardı. Hem de baya büyük bir ağaç. Siyah bir çalışma masası takımı ve raflarda test kitapları vardı. Baya abartmış ya test kitapları falan ne iş?

“Bull shit” ağızımdan dökülen bu sözleri izlediğim yabancı dizilere borçluyum. Sağ olun var olun cansınız.

“Beğendin mi melek?” tabii ki çakma Patch. Bayıldım.

“Çok güzel de, şey bunu anneme söylemeliyim. Sanırım kadın kalp krizinden gidecek.” Annem azıma sıçardı galiba. Ama ben kabul ettirirdim.

“Tamam, yarın annenle konuşmaya gideriz.” O biraz sıkar işte.

“Aslında ben hemen söylemem gerektiğini düşünüyorum. Hem uzun süredir annemi görmüyorum kesin beni merak etmiştir. Ama arayıp soramıyordur. Aramız biraz limoni de” dedim ve kafamı öne eğdim.

Egoist ♕Where stories live. Discover now