Egoist -38-

6.9K 352 88
                                    

YENİ BÖLÜM GELDİ İŞTE. MERHABALAR İLK OLARAK BİR DUYURUM OLACAK BÖLÜM SONUNDA YAPMAK İSTERDİM AMA GENELDE BÖLÜM SONUNDAKİLER OKUNMUYOR.

*ÖNEMLİ*

ASLINDA PEK DE ÖNEMLİ DEĞİL AMA SİZ OKUYUN.

ŞİMDİ @eniyimal ARKADAŞIMIZ EGOİST İÇİN BİR İNSTAGRAM SAYFASI AÇTI YANİ İSTEYEN TAKİP EDEBİLİR KULLANICI ADI EGOİSTWATTPAD. BİR DE BİR TAG BAŞLATALIM DEDİK TWİTTERDA VEYA DA İNSTAGRAMDA #ECHOLOVEKİSS ETİKETİYLE BÖLÜM HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ VE BÖLÜM DEĞERLENDİRMELERİNİZİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ. TABİKİ DE ÖYLE ÇOK BİR BEKLENTİM YOK AMA YİNE DE TAGE KATILIRSANIZ BİRAZ MUTLU OLABİLİRİM FIOJKOJIPKOSĞPWL

*NEYSE SİZE İYİ OKUMALAR.*

Siyah kotumun üzerine siyah kapüşonlu kazağımı giyindim ve kapüşonumu taktım. Bu gece listede yazan bazı şeyleri yapmak için anlaşmıştık ve herkes uygun kıyafetleri giyinmek için dağılmıştı. Tam olarak 10 dakika sonra burada buluşacaktık.

Aynada son kez kendime bakarken saçma sapan pozlar vermeye başladım. Böyle yavru bir Ninja'ya benzemiştim.

Aynanın karşısında hoplayıp zıpladığım zaman kapım çaldı.

"Ne var!" kapının diğer tarafındaki öküz hala kapıya vuruyordu. Kapıya kadar ilerledim ve sertçe kapıyı açtım.

"Naber yavrum." Deniz yılışık tavırlarıyla içeri girdi ve kendini yatağıma attı. Bu yatakta bugün sabah yaşanan olaylar hiç hoş değildi.

Hafızama sızan anıları kovaladım. Neyse ki çarşafları bırakın kirli kovasına atmayı çöpe atmıştım. Bir daha o çarşaflarla asla uyuyamazdım aynı zamanda artık siyah dışında çarşaf kullanmayacaktım. Bu kadar utanç yeter.

Yatağımdan kalkar mısın bakışlarımı yolladım ama kalkmadı. Üzerinde gri bir tişört ve onun üzerine kapüşonlu siyah bir hırka vardı. Altında lacivert dar kotu ve çok komik çorapları vardı. Sarı omuzlarına kadar uzun saçlarını arkadan küçük bir topuz yapmış ve saçlarının yanlarının kazılmış oluşunu ortaya çıkartmıştı. Bu saç sitilini yakıştırdığım tek erkekti.

"Bakıyorum da bugün çok güzelsiniz." Dedi dalga geçer gibi. Evet üzerimdeki kazağın bol olmasını ve altımdaki kotun da beni öldürecek kadar dar olmasının ne kadar hoş olması mümkün bilemiyorum ama dalga geçmekte haklıydı.

"Sen de çok seksisin." Ama kesinlikle dalga geçmiyordum. "Uyuzluklarını özlemişim." Yarım ağızla gülümsedim. O da yattığı yerden doğruldu.

"Sensiz korkunç bir okul yılı geçirdik." Dedi ve ciddi bir surat ifadesi takındı. Sonra o ifadeyi bozdu. "Eğer egonu tatmin etmek istiyorsan devam edeyim." Güldü ve yeniden yattı. Al işte Deniz demek dalga demek.

Oha çok güzel oldu. Deniz demek dalga demek. Oha çok güzel bir söz bu. Denizde dalga olur. Iyy kendimden tiksindim bu ne biçim espri.

"Kes be." Tabiî ki bensiz öldünüz biliyorum. Yani bensiz okul Süngerbob'suz Patric gibi.

"Çok kayıp verdik, biliyorsun." Yeniden oturur pozisyona geçtiğinde kast ettiği kişinin Ecmel olduğunu anladım. Yani biliyorum onun için kolay olmadı. İlk ciddi ilişkisi saçma bir şekilde bitti. Bu konu hakkında pek konuşmazdık ama madem konusu açıldı o zaman iki çift laf edelim.

"Kendi içinde sebepleri vardır elbet fakat adice bir hareketti. Bir zamanlar arkadaşımdı o yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum." Deniz kafasıyla onayladı konuştuklarımı.

"Bazen hala rüyalarımda görüyorum. Sanki elimi atsam dokunacağım ama olmuyor. Her şey rüyalardaki kadar kolay olsa keşke." Onun bu haline üzülüyordum.

Egoist ♕Where stories live. Discover now