Egoist -13-

15.4K 565 74
                                    

GEÇ GELGİ BİLİYORUM ÜZGÜNÜMMM :((((((((

 

----İYİ OKUMALAR----

Bazı anlar vardır, hani ellerini üşütür ölümüne. Sanki öldün yani aynen böyle hissedersin. Yani boka batmış durumdasındır. Biliyorum dünyadaki en mal histir bu. hani böyle içindeki huzursuzluğu şarkılar bile geçiremez ya, hah işte o anlar. Evet, o anlardan birindeyim. Acıyın bana işte.

“Sen delirin mi Buse?” bu ses Uluç’tan gelmişti. Yani aslında bir nebze delirmiş olabilirim. Benim durumumda kim olsa delirirdi yani.

“Bak Uluç milyonuncu kere söylüyorum be o okula gideceğim. Bak bir şey fark etmeyecek. Sen ve ben yine BFF kalacağız. Dershane de var bir şey olmaz merak etme lütfen” evet anladığınız üzere ben Uluç’u dersin ortasında ikna etmeye çalışıyordum. Bakın size anlatıyım ben siz şimdi anlamamışsınızdır. Ee yani herkes bir ben değil ki. Beyinleriniz benimki kadar gelişmiş değil yani.

Bakın, ben şimdi en son dershanede açıklamıştım. Hatırladınız mı? Heh işte ondan sonra millet çemkirdi falan ben ise hepsine kararımın kesin olduğunu ve kararımdan dönmeyeceğimi söyledim. Peki, sonra mı ne oldu?

Sonra hepsi bana küstü

Evet, bence de inanılmaz ilkokul birinci sınıf gibi mallıklar yapıyorlar. Siktiriboktan bir durum daha. Şimdi benimle sadece Uluç konuşuyor ve o da beni kararımdan vazgeçirmeye çalışıyor. Hala dershanedeyiz ve 2 dakika sonra ders bitecek. Yani bu mallar benimle konuşmuyor. Hiçbiri.

Hah abime söyleyeyim de dövsün sizi…

Evet, çok malım biliyorum.

Uluç bana arkasını döndü ve surat astı. Onun bu halini gördükçe kahkaha ata ata gülesim geliyor. Çünkü surat asmak Uluç’ta çok çok komik bir ifadeye dönüşebiliyordu.

Ve beklenen oldu, zil aldı.

Kurtarıcım, meleğim, bebeğim, canım, aşkım, yüreğim, ciğerim, hayat damarım. Kısaca her bi şeyim bu zil.

“Hadi bana eyv. arkadaşlar. Görüşürüz Burçak, Ecmel, Cansu.” Dedi Güray. Vay ite bak sen benim adımı söylemedi bile. Herkes çantalarını topladı ve ayağa kalktı.

“Dur lan az yavaş biz de geliyoruz.” dediler ve peşinden gitmeye başladılar. O an dikkatimi çekmişti Doğaç ayağındaki alçısını çıkarttırmıştı. Vay be ne ara lan.

Kızlar yanımdaydılar ama bana bakmıyorlardı.

Bir dakika onlar, beni, bıraktılar, mı?

Nasıl ya

Siz kimsiniz lan beni bırakıp gidiyorsunuz? Hayvan itleri. Hadi diğer kızları anladım da ben?

Egoist ♕Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin