Egoist -27-

9.7K 529 326
                                    

ERKEN GELEN BÖLÜM HEPİNİZİ ŞOK ETTİ DEMİ AMA BEN BOŞ ZAMANLARIMDA OTURUP YAZDIM ZATEN YAZILI HAFTASINA GİRİYORUZ BANA DUA EDİN LÜTFEĞEĞEĞEĞN YİNE VAKİT BULDUKÇA BÖLÜM PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM SİZİ SEVİYORUM NEYSE UZATMAYIM.

 Multimedyadaki güzel afiş için SuluklarinEfendisi'ne teşekkür edyorum çok güzel olmuş...

*İYİ OKUMALAR*

Bazı zamanlar yanında herkes olur ama kendi hiçliğinde kaybolursun. Kendi hiç var olmamış hiçliğinde. Hayatına çok kişi girer ama girenlerden en yakın oldukların hep gider. Bir sürü kayıp yaşadım ben, yaşamaya da devam ediyorum. Şuan hayatımda en çok kalmasına ihtiyacım olan 3 kişi var, Uluç, Buğra ve Yankı. Bu üç erkek hayatımda olduğu sürece isteyen herkes siktir olup gidebilir. Tabi ki de üzülürüm ama ben çok kayıp yaşadım. Yani babam bile gitti. Onu atlattıysam herkesi atlatırım ama bu üç adam giderse atlatamam işte. Lütfen hayatımda kalın sizi götler.

Bu düşünceleri beynimde mektup yazarmış gibi kelimelere döktükten sonra uyandım. Bu bi rüya değildi bu uyku ile uyanıklık arasında kafamın benle dalga geçmesi gibi bir şeydi.

Gözlerimi yavaşça açıp etrafa baktım. Odamdaydım.

Dün gece zorla odama gelmiştim hatırlıyorum. Zorla olmasının sebebi ise uyumuştum ve Yankı beni uyandırarak zorla getirtmişti. Üstümde hala dünkü elbise vardı ve eminim makyajım her yere bulaşmıştır. Valla çok üşendim o yüzden ne üstümü çıkarttım ne de makyajımı temizledim. Ayağa kalkarak banyoya doğru ilerlemeden önce çekmecenin üstünde duran telefonumu ve kulaklığımı aldım. Kapıyı tam açacakken kapı açıldı ve Selin bornozlu ve ıslak saçlı bir şekilde karşıma çıktı ve bir çığlık attı. Suratımı buruşturarak ona bakarken mutfaktan Zehra hemen içeri girdi ve etrafı kolaçana etti.

“Noluyo be” dedim uykulu ve boğuk sesimle kısık gözlerimle onu süzerken. Selin gülmeye başladı. Ay zaten kafam bi milyon hiç uğraşamam.

“Suratın korkunç durumda” dedi ve gülmeye devam etti. Onu sollayarak içeri girdim ve aynada suratıma baktım. Gözlerim simsiyah olmuştu. Ve her tarafa bulamıştı. Ellerimi saçlarımdan geçirdim ve dolaptan bir havlu çıkarttım. Onu astım ve kapıyı kapatıp duşa girmek için hazırlandım. Üstümü çıkartıp sıcak suyu açtım. Güzelce yıkandıktan sonra küveti doldurdum ve köpük falan ne bulduysam boşalttım. Şimdi buralarda düğmeler vardı. Jakuzi o zaman bu vay 5. Yıldızın hakkını veriyorsun. Düğmelerden birine bastım ve arkamdan sağımdan solumdan ve önümden su püskürtmeye başladı. Ay bi mayıştım çok hoş lan. Telefonuma uzandım ve kulaklıklarımı taktım. Telefon ekranında bir sürü mesaj ve cevapsız arama vardı ama sonra bakarım diye düşündüm. Son çalan parçayı dinlemeye başladım. Coldplay – Trouble bu şarkının rahatlatan özelliği vardı.

20 belki de 30 dakika boyunca orada kaldıktan sonra durulanıp dışarı çıktım. Telefonumu şarja taktıktan sonra valizimi açıp siyah bikinimi ve Galatasaray formamı giydim. Bu formayı çok seviyorum çünkü bana Uluç almıştı. Beraber hep maç izlerdik.

Suratımda ufak bir gülümseme oldu ve altıma da şortumu giyip saçlarımı topuz yaptım. Mutfağa geçtiğimde kızlar kahvaltı yapıyorlardı. Yanlarına geçip oturdum. Bir şey yemek istemiyordum ama Zehra’yı kırmamak için birkaç lokma bir şey yedim ve çay içtim. Sonra ısıtıcıya su koydum ve kızlara ve bana kahve yaptım. Kahvemi alıp yatağıma geçtim ve telefonumu elime aldım. Mesajları boş verdim ve aramalara baktım. diğer aramaları boş vererek annemi aradım.

Egoist ♕Where stories live. Discover now