Ilska

2.6K 135 19
                                    


När vi kommer fram till stugan kliver jag ut ur bilen och kollar under den gröna krukan vid dörren. Under krukan fanns en nycken. Jag låser upp dörren och vinkar åt Nick att han ska följa med. Jag ställer ner kassarna på golvet och andas ut. Jag går in i köket och tar fram två glas, jag sätter på kranen på kallaste och fyller glasen. Jag räcker det ena glaset till Nick och det andra dricker jag själv.

"Om du ska stanna här måste jag få reda på lite saker om dig" säger jag.

"Okej" säger han och ser lite osäker ut.

"Hur kommer det sig att du är en ensam varg?" Frågar jag.

"Jag föddes som det" svarar han.

"Hur gammal är du?" Frågar jag.

"16" svarar han

"Vad är ditt fulla namn?" Frågar jag.

"Nick Albert Jones" säger han.

"Har du någonsin dödat någon avsiktligt?" Frågar jag allvarligt.

"Nej, det har jag inte" svarar han.

"Har du hittat din mate?" Frågar jag.

"Nej, det har jag inte" säger han.

"Okej, Nick du får stanna här" säger jag och blir snart attackerad av en björnkram.

"Tack, tack, tack så mycket Vanessa" säger han överlycklig.

Jag kramar lite löst tillbaka.

"Jag ska gå och packa ur ett av rummen som du kan använda." säger jag och går ut ur köket.

Jag går mot ett av dem tomma gäst rummen och bäddar ordning sägnen och dammar av hyllorna. Jag går ut i köket och ser att påsarna är borta, jag kollar i skåpen och ser att alla varor står där. Jag börjar leta efter Nick och ser honom sitta i soffan i det lilla vardagsrummet. Han kollar upp när jag kommer on och ställer sig upp.

"Det var inte meningen att snoka runt" säger han snabbt.

"Det är lugnt" säger jag och sätter mig i en fåtölj.

"Låt mig kolla på ditt sår" säger jag.

Jag tar bort det gamla bandaget och inspekterar såret. På vissa ställen är såret för djup för att det ska kunna läka själv så jag går till badrummet och hämtar första hjälpen. Jag tar upp en tråd som ser ut som en fiskelina och en liten nål. Jag tvättar nålen och kollar mot Nick, han ser rädd ut.

"Vad gör du?" Frågar han

"Det måste sys" svarar jag och trär in tråden i nålen.

"Men ska jag inte få något smärtstillande?" Frågar han.

"Du är en varulv, jag tror du överlever" svarar jag och himlar med ögonen.

Jag sätter igång och arbetar och med jämna mellan rum skriker Nick till som en liten tjej.

När jag är klar tvättar jag såret och bandagerar om det. När jag var klar så hjälper jag honom till sitt rum och när hans huvud träffar kudden så sover han.

Jag går till köket och öppnar en burk med chili con carne. Jag värmer maten i en kastrull och börjar äta. Efter det letar jag efter nya kläder och ser att min mammas och pappas kläder fortfarande är kvar. Så jag tar ett par av min mammas mjukis shorts och en av min pappas slitna tröjor. Jag går in i badrummet och sätter på duschen. När jag ställer mig under det varma vattnet känner jag en skarp smärta i min mage. Jag biter mig i läppen för att inte skrika och tysta tårar rinner ner för mina kinder efter en halv timme slutar det att göra ont, jag ligger kvar på golvet i några minuter och det tar ett tag för mig att förstå vad som hänt, min före detta mate har haft sex med någon annan. Jag stället mig upp och stänger av duschen, jag tar en handduk och börjar torka av mig. Jag kollar mig i spegeln och ser att mina ögon är röda och mina läppar har bitmärken i sig efter att jag har bitit så hårt i dem.

Jag känner hur ursinnet träffar mig, den jäveln, hur kan han göra så här mot mig, sin egen mate. Jag förtjänar inte att bli behandlad så här. Att bli jagad pågrund av mitt kön.
Att min familj skulle bli mördad på grund av att jag är en tjej. Att min mate skulle avvisa mig. Jag förtjänar det inte och jag tänker inte bli behandlad på det här sättet mera. Jag tänker sluta fly och slåss, om dem vill ha mig får dem komma och ta mig.

Jag kollar mig i spegeln och ser att ett märke växer fram på min vänstra axel. Det är en ensam varg med röda ögon och som ylar mot himlen. Jag stirrar på den ett tag och undrar vart den kom ifrån. 

Jag sätter på mig min tröja och shortsen och hänger upp min blöta handduk. Jag lägger mig i mina föräldrars säng och faller i djup sömn.

---------

Vad tycker ni??

Lights med Boyce Avenue på sidan lyssna på den när ni läser kapitlet.

~MK<3

Den kvinnliga varulvenWhere stories live. Discover now