Flock

2.5K 133 10
                                    

Jag vaknar av att solen lyser i mina ögon, jag suckar och reser mig från sängen. Jag går mot köket och letar efter någon frukost. Jag kollar i skåpen men hittar inget annat en konserver. Jag går mot gäst rummet och kollar in Nick ligger fortfarande och sover så jag tar upp ett papper och en penna och skriver ett snabbt meddelande.

Jag går sen mot vardagsrummet där jag går mot en av tavlorna. Jag lyfter bort den från väggen och ser ett kassaskåp. Jag trycker in koden som är 362412 och skåpet öppnas. Därinne finns pengar, inte mycket men tillräckligt för att vi ska klara oss ett tag.

Jag tar ut lite pengar och går och sätter mig i bilen. Jag åker mot en liten stad som ska finnas i närheten. Jag åker i nästan 20 minuter när jag ser en skylt och snart ser jag små butiker och hus. Jag ser en butik som det står Roberts Snabbköp och jag parkerar bilen och går in. När jag öppnar dörren ringer en klocka och en man i fyrtio års ålder kommer och ställer sig vid kassan. Jag tar en korg och börjar plocka åt mig saker som behövs. När jag är klar går jag fram till mannen som jag antar är Robert och betalar.

Jag lägger kassarna i bilen och börjar köra ut ur stan. Jag sätter på radion och Not on drugs med Tove Lo kommer på och jag stampar i takt med musiken. Snart är låten slut och jag börjar tänka på hur jag ska försvara mig mot alla flockar av varulvar som vill åt mig. Jag kanske är stark men jag kan inte slåss mot flockar av varulvar.

Jag sitter och tänker på det här hela vägen hem och då kommer jag på det. Jag ska skapa en egen flock av ensam vargar. Jag kanske inte kan slå varulvarna själva men med en armé bakom mig har jag i alla fall en chans.

Alla tror att alla ensam vargar är onda men det är inte sant, endel av dem ville bara inte lyda sin alfa och alfan straffar dem med att göra dem till ensam vargar. En del alfor är inte bra ledare utan styr flocken med järnhand och är som en diktator.

Jag tar kassarna ut ur bilen och går in genom dörren. Väl inne hör jag Nick inne i vardagsrummet och går in dit. Jag ser honom sitta på soffan och kolla på den lilla tv:n.

"Vad kollar du på?" Frågar jag.

"Animal planet" säger han. På tv ser man en solig savann i Afrika och kameran fokuserar på lejonen som ligger i skuggan. 

"Jag köpte frukost" säger jag och plockar ur brödet, smöret, filen och müslin.

Han sätter sig upp och börjar äta och snart gör jag samma sak.Efter ett tag av tystnad kommer jag på en sak.

"Vill du att jag ska träna dig?" Frågar jag.

Frågan verkar förvåna honom för han blir tyst en stund.

"Ja, det vill jag" svarar han och jag nickar.

"Vi börjar imorgon" säger jag.

Jag reser mig från soffan och går in i köket och packar upp resten av matvarorna. Jag känner hur min varg vill bli utsläppt så jag går in i vardags rummet och ser att Nick fortfarande är där.

"Jag tänkte gå ut och springa vill du följa med?" Undrar jag.

"Visst" säger han och stänger av tv:n och börjar gå mot dörren.

Vi går bredvid varandra ut genom stugan och in i skogen. Vi går bakom var sina träd och ändrar form. Vi tar våra kläder i munnen och börjar springa. Efter ett tag stannar vi vid en vacker äng, den har de mest färgglada blommor och i mitten av den rann en liten bäck.

Jag går mot den lilla bäcken och dricker lite. Nick följer mitt exempel och dricker han med. Men slutar när vi hör en gren brytas. Jag börjar morra och Nick ställer sig bakom mig. Jag hör någon morra tillbaka mot mig och snart visar sig en grå liten varg. Jag går bakom ett träd och sätter på mig mina kläder och kliver fram från trädet. I områden som ingen flock äger så brukar det finnas ensamvargar överallt så jag måste vara på min vakt. 

"Ändra form" Säger jag och vargen kollar på mig som om han med blicken säger 'byxor'. Jag ger Nick en blick och han ger mig sina byxor. Jag kastar byxorna till vargen och han kliver bakom ett träd men kommer snart fram. Det var en man i 18 års åldern och han var välbyggd men man såg på sättet som han rörde sig att han inte var en krigare.

"Jag menar inget illa, jag vill inte slåss" säger han försiktigt.

"Är du en ensam varg?" Frågar jag och han nickar svagt.

"Tänker ni döda mig?" Frågar han.

"Nej, vad heter du?" Frågar jag.

"Thomas" svarar han "Är du den kvinnliga varulven?" Undrar han och nu nickar jag. Det känns lite skrattretande att alla frågar mig det så fort vi träffas.

"Har du någonstans att bo, Thomas?" Frågar jag

"Ja, jag har ett liten stuga några kilometer härifrån." svarar han.

"Möt oss vid den här ängen 7.00 i morgon om du vill bli tränad." säger jag och börjar gå mot skogen. Jag har inte tid att vara kräsen om jag ska skapa en arme. 

"Vänta, jag fick inte veta era namn" ropar han

"Vanessa och Nick" säger jag och pekar först på mig och sedan på Nick.

"Okej, då ses vi i morgon" svarar han och jag går in i skogen och tar av mig kläderna och ändrar form.

När vi kommer tillbaka till stugan klär jag på mig och ser att Nick inte ändrat form. Sen kommer jag på att han bara har en tröja, så jag går in och hämtar en av min pappas byxor och hoppas att dem passar.

"Här" säger jag och kastar mot honom.

Jag går in och sätter mig i soffan och snart kommer Nick in. Jag klickar mellan de olika kanalerna och stannar på ett program om bilar.

"Litar du på honom?" frågar han.

"Nick, jag litar inte på nån. Jag har känt dig i mindre än en vecka,jag litar inte på dig...än" svarar jag och han nickar.

Jag går in i köket och börjar koka lite pasta och gör köttfärs sås . Sen lägger jag upp hälften på två tallrikar och ger ena tallriken till Nick och tar den andra själv. Om Nick och Thomas visar sig vara lojala kan dem vara början på min flock och jag ska träna dem tills dem är krigare.

-------
Vad tycker ni om att hon ska starta en egen flock?
Vad tycker ni om Nick och Thomas?

~MK<3

Den kvinnliga varulvenWhere stories live. Discover now