Skämt

2.6K 129 6
                                    

När jag kommer tillbaka till huset springer jag upp på mitt rum utan att ändra form. När jag kommer upp på rummet ändrar form och sätter på mig tränings kläder och går sedan mot mitt lilla privata gym. Vi har ett större gym i källaren men mitt privata där jag tränar när jag är arg eller irriterad. Nu är jag bara lite lätt irriterad så jag tar upp mina boxnings handskar och börjar slå på den tunga säcken. Efter kanske en timme av hård träning så går jag upp på rummet och ställer mig i duschen. När jag är klar sätter jag på mig en stor blå tröja med en massa mönster på sen sätter jag på mig ett par slitna jeans shorts.

Jag låter mitt hår lufttorka och snart faller det i lockar runt mitt huvud. Jag tar upp mina hörlurar och min telefon och sätter på Lights med Ellie Goulding. Jag går ut ur rummet och går runt och nynnar till låten. Snart hamnar jag utanför Thomas rum. Jag stänger av musiken och knackar på dörren. Jag hör någon ropa 'kom in' så jag öppnar dörren och ser att han sitter framför sin tv och kollar på någon film.

"Vill du hitta på något?" Frågar jag honom.

"Jag vet inte" säger han och sneglar på mig. "Är du okej?" Frågar han.

"Så klart, varför skulle jag inte vara det?" Frågar jag honom.

"Åh, du vet, din mate och hans tjej" säger han.

"Han är inte min mate längre och hans tjej hade ingen respekt" säger jag lugnt.

"Okej, men hur kändes det att träffa alforna då?" Frågar han.

"Jag känner mest ilska mot dem men jag tror inte att det här var sista gången vi ser dem" säger jag och suckar. "Så vill du hitta på något eller inte?" Frågar jag samtidigt som jag reser mig upp. Han suckar och börjar resa på sig.

"Vad vill du göra då?" Undrar han.

"Vi kan spela ett spratt på någon" säger jag och börjar flina.

"Vem då?" Frågar han.

"Nick" säger jag och mitt flin bara växer.

"Vad ska vi göra mot honom då?" Frågar Thomas.

Åh, det här kommer bli bra.

3 timmar senare:

Just nu står jag och väntar på att Thomas ska hämta Nick och sen ska dem komma till köket. Thomas och jag har gjort kanderande lökar och sen har vi hällt soja och vatten i en cola flaska som Nick kommer att få dricka ur.

Jag hör att dem närmar sig så jag sätter mig på en av stolarna och låtsas att hålla på med mina naglar. När dem kliver in i köket ser Nick genast de kanderade 'äpplena' och man kan nästan se hur det vattnas i hans mun och jag råkar ju veta att han älskar kanderade äpplen.

"Du får ta en" säger jag och pekar på godsakerna.

Han nästan kastar sig på dem och tar en rejäl tugga. Han öppnar ögonen och kollar ner på 'äpplet'. Han spottar ut det han hade i munnen och börjar hosta.

"Är du okej?" frågar jag och försöker hålla ett pokerface. Jag räcker honom colan och han tar stora klunkar av den tills han känner smaken. Han spottar ut 'drickan' och det flyger överallt, på mig och på Thomas. Men nu kan jag inte hålla mig längre utan börjar gapskratta. Hans ansiktsuttryck var som när en bebis äter sin första citron. Jag skrattar så mycket att min mage gör ont och tårar rinner ner för mina kinder. Han sätter på kranen och dricker jätte mycket vatten. När han är klar så sätter jag mig upp och ser att Nick flinar elakt.

"Jag kommer få min hämnd på dig, Nessa" säger han och använder mitt smeknamn.

"Middag" hör vi några ropa och vi går mot matsalen.

När vi ätit klart tar jag min mobil och hörlurar och går ut. Jag går mot ett stort träd där jag brukar sitta och tänka. Jag klättrar nästan fem meter upp. Jag sätter på Ghost med Ella Henderson och sitter och njuter av att vara i skogen. Jag stänger mina ögon och vilar lite och när jag öppnar dem igen ser jag att solen håller på att gå ner och dagens sista strålar lyser upp himlen. Jag börjar gå mot huset när jag kommer fram går jag upp på mitt rum och byter om till pyjamas. 

Jag gör mig klar för att gå och lägga mig och går mot sängen. När mitt huvud träffar kudden känner jag hur konstig den känns. Så jag stoppar in handen under kuddens fodral och känner att det är något som någon smet innanför. Jag tar ut handen och ser att jag har vispad grädde på hela handen. Jag lyfter upp kudden och ser att jag har grädde i håret. Jag suckar och går ut ur rummet och tar med mig kudden.

Jag går mot spelrummet där jag hör Nick, Thomas och några andra. Jag öppnar dörren och smyger upp bakom Nick och slår till honom med kudden.

"Vad gör du?" Men när han ser att det är jag pekar han på Thomas och ropar "Han hjälpte mig" så jag går sakta mot honom och när jag står precis bakom honom pressar jag ut den sista vispgrädden ur kudden och den hamnar mitt på hans huvud och glider sakta längst hans ansikte. Jag börjar skratta över hur dem ser ut även fast jag inte ser bättre ut. Thomas ställer sig långsamt upp och springer mot mig och kastar mig över axeln.

Han hår mot hissen med dem andra bakom sig. Vi åker mot taket och då förstår jag vad den ska göra, dem ska kasta mig i poolen.

När vi kommer upp springer Thomas ut ur hissen och kastar mig i det iskalla vattnet. När jag kommer upp till ytan så glor jag på honom och han flinar tillbaka.

"Hjälp mig upp jag orkar inte klättra upp för stegen" säger jag tills Thomas och han hukar sig ner och sträcker ut sin hand. Idiot, tänker jag för mig själv. Han borde nog inte vara andra i befäl om han är så här lättlurad. Jag tar tag i hans hand men istället för att dra mig upp så drar jag i honom. Jag klättrar upp på kanten och kollar mot Nick.

"Nick, kan jag få en kram?" Frågar jag. Men han hinner inte svara för jag kastar mig mot honom och gnuggar av mig vattnet på honom. Så det slutade med att vi hade ett till vattenkrig.

Vilken lång dag, tänker jag.

---------
Sov typ 2 timmar i natt så om något är felstavat skyller jag på sömnbrist ;P

Läs gärna min nya bok 'Hybrid' och min äldsta bok
'Den Sista Formbytaren' om du inte redan läst den.

Tack för att ni läser<33 Pöss på er ;)


Den kvinnliga varulvenWhere stories live. Discover now