Hoofdstuk 54/2

991 34 3
                                    

Ik werd wakker van een krijsende alicia. Ik stond slaperig op, en onderweg naar haar kamertje zag ik dat het al 7 uur was. Ik schrok en mijn benen beginnen sneller te lopen.

Hey alicia, glimlachte ik, en ze was meteen stil. 'Mama' zei ze met een piepstem. Ik lachte en tilde haar op, kleedde haar aan en mezelf.

Eenmaal beneden, gaf ik alicia aan de oppas, en zelf at ik snel een muesli reep. En sprong op de fiets. Irma sliep namelijk nog.

'Heeey!!' Riep ik naar andy. 'Haaay' zei ze. En samen liepen we naar binnen. Ik begroette ook de andere meiden toen ik ze zag. En liep meteen door naar de les. 'Goedemorgen jess' zei de docent. 'Goedemorgen' zei ik terwijl ik ga zitten. Dylan kijkt me nogsteeds boos aan. Maar dit keer kijk ik niet gemeen terug, ik besluit te glimlachen. Wat hem raar deed kijken. Andy probeerde haar lach in te houden, wat niet echt lukte want ik begon ook te lachen.

'Stilte alstjeblieft!' Zei de docent. En ik en andy waren meteen stil. De les uren waren voorbij gevlogen, ik zat op een bankje buiten want het was pauze. 'Hey' zei oppeens een stem die ik maar alte goed ken tegen me. Ik keek op en zag dylan staan. 'Hoi' zei ik, en ik ging weer door met mijn snoepjes te eten. 'Waarom deed je de 1e schooldag zo tegen me?' Vroeg hij terwijl hij naast me ging zitten. 'Hoe bedoel je? Jij was degene die zo deed' zei ik. 'Nee hoor' zei hij lachend. En ik keek hem boos aan. 'Okeoke, sorry oke?' Zei hij, ik knikte. 'Zal wel' zei ik. Opeens zie ik een arrogant meisje aan komen lopen, 'dylan wie is dit groentje?' Zei ze zo gemeen mogelijk. 'Doe even normaal caitlyn' zei dylan. Meteen snapte ik het, dat is dus de populaire bitch. 'O mijn god dylan, ben je verliefd op zo'n lesbi?' Lachte ze, en ze trok dylan omhoog en drukte haar lippen op die van hem. Ik kijk de andere kant op want dat hoef ik niet echt te zien.

Dylan duwde na 3 rondjes tongen, caitlyn van hem af. 'Wat doe je nou?' Zei hij. 'Jou laten merken dat ik veel lekkerder kan zoenen, en haar laten merken dat je mijn eigendom bent' zei ze en ze liep bitchy weg.

Dylan keek me spijtig aan. Ik stond op en liep weg. 'Jess! Doe nou niet zo' en ik hoorde hem achter me aan komen, hij pakte mijn pols en draaide me om. 'Ten 1e wij hebben niks, ten 2e als je het niet leuk vond met haar te zoenen had je gelijk gestopt, en ten 3e waarom zou je nu ineens wel lief doen tegen mij?' Zei ik. En ik liep boos weg.

We zaten weer in de les en dylan keek me heel de tijd aan. 'Jess? Waarom kijkt dylan heel de tijd naar je' vroeg andy. 'In de pauze hebben we gepraat' zei ik. 'Wat? Niemand durft met hem te praten alleen caitlyn en dr hondjes' zei andy. 'Zo erg is ie niet' zei ik. En ik keek emotieloos voor me uit.

Na een paar uur ging de bel weer, ik trok andy snel mee zodat dylan me niet tegen kon houden. Maar ja het lukt em tog, 'jess ik moet je even spreken onder 4 ogen' zei hij. En ik knikte naar andy, en ze liep weg. 'Wat' zei ik. En hij trok me mee naar een hoekje bij de kluisjes. 'Wil je weten waarom ik zo lief doe?' Zei hij. 'Ja vertel op' zei ik. 'Ik ben het zat dat iedereen bang voor me is, de enige waar ik vrienden mee ben is het football team en een paar van de cheerleaders' zei hij. 'Ohja? Wie dan van de cheerleaders?' Vroeg ik. 'Caitlynn en dr hondjes' zei dylan. Ik zuchtte. 'Wat is er?' Vroeg hij. 'Ik ga bij het cheerleaderteam.. Maar dan krijg ik zoiezo problemen met caitlyn' zei ik. 'Word jij ook zo'n cheertje?' Zei dylan pedo achtig. 'Ja. Ik wil het al heel mijn leven maar in nederland heb je dat niet op scholen zegmaar, en nu verpest die ca...' Verder kwam ik niet. 'Dat laat ik niet gebeuren, zij maakt niks kapot, jij moet mij aanmoedige als ik moet spelen' zei dylan. Ik keek hem dankbaar aan. 'Zit je in het football team?' Vroeg ik. 'Ja, en als jij cheerleader word, ben jij mijn fave cheertje, in plaats van caitlyn' zei hij. En ik glimlachte. 'Dankje' zei ik, 'k ga weer naar andy' zei ik en ik liep weg.

Ik zag andy zoenen met een of andere jongen, maar niet die van gister in de auto. Ik schrok er best van. Ik zag mezelf in haar.. Ik was ook zo.. 'Andy?!!' Riep ik. Ze rukte zich los van hem en draaide zich om. 'Oh euh jess dit is niet wat het lijkt' zei ze. 'Ohnee? Ik was ooit ook zo. En ik kreeg er alleen problemen mee, dus ik zou maar heel snel veranderen' zei ik. 'Dat bepaal jij niet meid' zei ze boos. 'Nee inderdaad, maar ik kan je wel helpen' zei ik en liep weg.

De school was al even uit, maar ik zou vandaag tot 8 uur op school zijn om te leren. dus eet ik nu ff een broodje. Ik heb ook afgesproken een andere keer naar de training te gaan. 'Hey jess' zei dylan. 'Jij ook nog hier joh?' Vroeg ik. 'Jaa.. Over een half uurtje ga ik' zei hij, 'oh ik ook' lachte ik. 'Zal ik helpen met leren, we moeten tog hetzelfde leren?' Vroeg hij. En ik knikte.

Na een half uurtje geleerd te hebben, ga ik naar huis.

'Heey jessie' zei irma, en ik begroette haar terug. 'Alicia ligt al te slapen' legde irma uit. En ik knikte.
Ik nam snel even een chocolaatje en liep naar boven.

Ik opende skype en belde alex.
Hij nam op, maar wat ik zag.. Ik zag hem, zoenen met een meisje. en zijn hand?! Zat onder haar shirt!?? Wat?! Alex is zo niet?! Wat!??? Ik geloof het niet?! 'FUCK OFF!' Zei ik en hing op. Hem hoef ik ook niet meer te zien. Ik barste in huilen uit. Mijn deur ging na een tijdje open, 'jess is alles oke?' Vroeg irma, en ze kwam binnen met een starbucks coffee, en een roddelblad, 'hier fleur je van op meid' zei irma, en overhandigde het me. 'Dankjewel irma' glimlachte ik. En ze knikte en liep de deur weer uit.

Na een tijdje besloot ik lisa te bellen, ik mis haar zo erg..

Ik: Lisa? Omg ik mis je zo erg kom alstjeblieft snel langs!!

Lisa: omg jess!!! Ik mis jou oook, alles is heel anders zonder jou.

Ik: ja hier ook.. Het is leuk hier, maar ik mis nederland..

Lisa: ja.. Ik snap het.. K mis jou.. Ik kom zo snel mogelijk langs.

Ik: ik hoop het..

Lisa: ik moet gaan, pauze is voorbij.

Ik: pauze? OHJA, tijdverschil..

Lisa: jaa.. Bye babe loveyou!!

Ik: ah.. Succes, loveyoutoo!

*tututu*

Een traantje verliet mijn oog.

Ik viel langzaam in slaap.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt