Hoofdstuk 72/20

285 18 11
                                    

Uitmaken. 


Ik stond op met een kater leek het wel maar natuurlijk is dat niet zo. Ik liep naar de wasbak en deed water in mijn gezicht in de hoop dat ik wakkerder werd dan ik al was. "Goedemorgen" Zei Lisa die op de wc zat, "Oh sorry" Lachte ik. En Lisa begon ook te lachen. 

Ik liep naar beneden om te ontbijten en zag op de klok dat het al 12:05 was. Ik schrok, zolang lig ik bijna nooit te slapen. Lisa was ondertussen ook al beneden en maakte voor ons muesli klaar. "Dankje" Zei ik wanneer ze het papje zoals ik het maar noem, aan me gaf. "Wat zullen we vandaag is gaan doen?" Vroeg Lisa. "Geen idee, you tell me?" Glimlachte ik. En Lisa keek denkend voor zich uit. "Tim moet zn lesje wel leren nogsteeds over dat jij de ware bent en niet die heks, kunnen we daar niet weer iets mee doen?" Vroeg Lisa. "Ik ben echt niet van plan elke dag met Tim door te brengen, het moet ook van zijn kant komen" Zuchte ik. "Je hebt gelijk.." Zei Lisa teleurstellend. 

Opeens bliepte mijn telefoon, Tim.

Tim: Hey Jessie, wil je afspreken er zit me iets dwars. -12:43

"LISA" Riep ik snel, "JA WAT IS ER" kreeg ik terug geschreeuwd, "Tim wilt afspreken" Zei ik. "Oh zeg dat hij hierheen mag komen ik ga boven op mijn kamer zitten" Stelde Lisa voor. Ik lachte "Oke" 

Ik: Kom maar langs - 12:47

Ik liep naar boven om mijn kleding aan te doen en make-up natuurlijk fatsoenlijk te krijgen. Net toen ik klaar was ging de bel, "Lisa snel naar boven" Fluisterde ik, en we liepen langs elkaar de trap af/op. Ik opende de deur. "Hey Tim, kom binnen" Zei ik met een glimlach. "Waarom wilde je afspreken, wat is er?" Vroeg ik nadat ik een colaatje voor Tim had ingeschonken. "Chloe is vreemdgegaan denk ik" vertelde Tim voorzichtig. Mijn ogen werden groot. "Waarom denk je dat" vroeg ik daarna. "Ik had haar telefoon vast omdat ik die terug wilde geven want ze was hem kwijt en had hem op de wc laten liggen, maar ze werd helemaal gek" vertelde Tim, "Oh raar inderdaad, maar dat is toch nog geen reden voor vreemdgaan?" Zei ik maar. "Ik zag haar heel intiem met een jongen in het park lopen, te intiem voor familie" vertelde Tim daarna. En ik zuchtte. "Maak het dan uit? Het belangrijkst in een relatie is vertrouwen. Ik ben ooit ook zo geweest en ik schaam me er diep voor maar al die keren waren de jongens zo slim het uit te maken al zeg ik het zelf" Vertelde ik. Tim zuchtte en knikt. "Ik durf het niet uit te maken" zei Tim, ik schoot in de lach. "Tim, ben je bang voor een meisje?" vroeg ik voor de grap. "Nee ze heeft een broer die heel agressief is" Ik schrok een beetje toen hij dat zei. Zou hij hem vaker pijn gedaan hebben dan? "Doe het dan over de telefoon hoe triest dat ook is, als het voor je veiligheid is" Zei ik. Hij knikte en pakte zijn telefoon tevoorschijn, ik slikte even gaat hij het nu hier doen? 

Tim: Chloe, het spijt me maar het is uit ik weet het dat je vreemd bent gegaan - 13:34

Tim keek me even zenuwachtig aan, "Komt wel goed" Zei ik om hem gerust te stellen. 

Chloe: NEE TIM! DIT KUN JE NIET MAKEN OVER DE TELEFOON KOM NAAR ME TOE! -13:37

"Wat moet ik nu doen?" vroeg Tim wanhopig. Opeens kwam Lisa naar beneden gestormd, "Ga zelf ook vreemd. En negeer haar verander je status doe alsof het uit is, ooit stopt ze wel" Riep Lisa, Tim schrok even "Hoelang ben jij hier al?" Vroeg Tim, "De hele tijd, en heb alles kunnen horen, sorry" Lachte Lisa. Tim glimlachte ongemakkelijk mee. Ik keek een beetje schuldig. Maar Tim leek het niet zo erg te vinden gelukkig. 

Ondertussen had Tim zijn status al verandert. "Nou Tim dat je nog om raad komt vragen bij ons, normaal ben jij de stoere jongen met de chicks en nu ben je zo?" Zei Lisa een beetje om Tim uit te dagen. Tim lachte sarcastisch. "Die broer is gewoon een gestoorde gast" Zei Tim. Even later was het alweer 17:03 Tim zit nogsteeds bij ons, ondertussen zijn we al aan het 5e potje kaarten begonnen en hebben we bijna ons bestelde eten op. 

Het was 21:09 en Tim besloot maar naar huis te gaan. "Bedankt jongens, voor vandaag." Zei Tim en hij sloot de deur achter zich dicht. "Jess.. het gaat echt stroef tussen jullie je had hem moeten zoenen vandaag!" Zei ze streng. Ik lachte "Nee dat kan ik niet.." Zei ik erna. 

Het was weer een uurtje later en opeens ging de deurbel. Lisa deed open dit keer en Chloe kwam boos binnen stormen. "WAAR IS TIM" Riep ze boos. "Niet hier meid" Zei Lisa rustig. Waar ik door moest lachen. Maar toen kwam haar broer binnen, "Wat lach je mijn zusje uit?" Zei hij boos en kwam op me af gestampt wat mij een beetje bang maakte. Hij pakte me bij mijn keel en duwde me tegen de muur. "GAST WAAR IS JE RESPECT VOOR MEISJES" Riep Lisa boos en probeerde zijn armen van mijn nek af te trekken. "Wat moet je" Zei die boos tegen Lisa en gaf haar een elleboog waardoor ze een bloedneus kreeg. "Tim is hier niet oké? Ga gewoon weg" Zei ik een beetje machteloos. "Kom Jake hij is hier echt niet." Zei Chloe en we hoorde de deur weer dichtslaan. Ik liep snel naar Lisa, "Gaat het?" vroeg ik terwijl ik haar hielp omhoog te komen. "We moeten Tim bellen, als ie thuis is moet ie daar nu weg" Zei Lisa. En ik belde Tim op. 

Tim: Ja??

Ik: Waar ben je Tim? Chloe zoekt je met haar broer ze zijn net hier geweest. 

Tim: Ik ben thuis!? 

Ik: GA DAAR NU WEG

Tim: Waar moet ik heen dan?

Ik: Kom naar ons hier zijn ze al geweest!

En ik hing op. "Ik hoop dat Tim optijd weg is, ik begrijp wat hij bedoelde met die agressieve broer" Zei ik een beetje met een schorre stem doordat mijn keel net half is dichtgeknepen. "We moeten hiermee naar de politie.. als mishandeling" Zei Lisa. En ik knikte. "We geven hem morgen wel aan, eerst zeker weten of Tim oke hier aan komt" zei ik een beetje angstig. 


Na 15 minuutjes, ging de deurbel. Ik rende zo hard ik kon naar de deur en opende hem "OHGODZIJDANK TIM" en ik vloog hem om zijn nek. "Ik ben oke Jess" Zei hij en sloeg zijn armen om me heen. "Ben blij dat je oke bent" Zei Lisa met 2 tampons in haar neus. "Wat heeft hij gedaan bij jullie??" Zei Tim bezorgd nadat we neer plofte in de bank. "Hij wurgde Jess bijna, en sloeg mij een bloedneus, maar we're okay!" Glimlachte Lisa. Ik Knikte bevestigend en Tim legde zijn hand in mijn nek, "Sorry Jess, dat ik jullie hierin mee neem" Zei Tim. "Geeft niet, komt goed" Zei ik. "We gaan hem morgen aangeven bij de politie" Zei Lisa, "Ik ga mee" Knikte Tim. 

Het was ondertussen 01:05 en Tim bleef bij ons slapen voor de veiligheid, en Lisa had alles goed opslot gedaan. Na een enge en rare avond. Vielen we met moeite in slaap..

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now