Hoofdstuk 60/8

853 36 6
                                    

Woensdag.

Ik werd wakker van een raar geluid. Ik keek met een vragend/moe gezicht op. En zag niks raars. Maar toen begon alicia ineens te huilen. Ik sprint uit bed naar haar kamertje, en zie haar op de grond liggen. 'Alicia wat heb je gedaan?!' Riep ik. 'Ik wil bij jou' zei ze zo goed mogelijk. 'Ik schrok me dood' zei ik lachend en pakte haar op.

Ik ging weer in bed liggen maar dit keer met alicia naast me.

Hoe hard ik ook probeerde, ik kon niet meer in slaap komen. Ik zucht en sluip naar de badkamer om mijn roze badjas aan te doen en natuurlijk ook mijn mooie konijnenpantoffeltjes.

Ik loop naar beneden. En zie een brief bij de voordeur liggen, ik raap het op en lees het.

"Beterschap" stond er op een leuk plaatje van een knappe dokter. Ik lachte en deed de kaart open. "Beterschap prinses, (you made me sick) ❤️ dylan."

Ik schudde lachend mijn hoofd. Ahw wat is tie toch zielig, ik heb hem gewaarschuwd.

Na een tijdje liep ik naar de keuken voor een glas drinken, maar toen ik opkeek zag ik ineens ian staan. Ik keek raar maar deed toch de achterdeur open.

'Wat doe jij hier' zei ik. 'Andy heeft me bedreigt...' Zei hij. 'Ja mij ook sowhat?' Zei ik. 'Met een mes?' Vroeg ian geschrokken. 'WAT?!!!!!' Schreeuwde ik. Wat alicia wakker maakte, 'kan jij ff op haar letten ian. Ik moet naar andy. 'Nee straks doet ze het bij jou en ik ben een jongen ik heb nog zelfverdediging enzo' zei hij. Ik keek hem aan alsof hij nog moet beginnen met praten en loop de deur uit.

Ik dropte mijn fiets bij school neer, en rende naar binnen, nu gaat ziek zijn ff naar de laatste plek. 'WAAR IS ANDY' schreeuwde ik in de aula. Omdat het pauze was. Andy's ogen werden groot zag ik. Ze stond op en wilde wegrennen, maar ik ren achter haar aan, 'blijf hier jij vieze slet, kijk wat jij allemaal doet!! Ben je van plan een crimineel te worden' schreeuwde ik. En zag dat er al een paar aan et filmen waren, opeens haalde ik andy bijna in dus ik sprong op haar rug en gooide haar op de grond. Ik zat op haar en had haar polsen op de grond gedrukt. 'Wat los je hiermee op?' Zei ik. 'Nou?!!!' Zei ik harder. Andy begon te huilen en alle mensen om me heen te lachen, toen kwam er een docent, en die trok me van dr af.

Ik zuchtte, en slenterde naar de directeur toe. Wat natuurlijk moest. Ik ging op de stoel zitten en de directeur kijkt me teleurgesteld aan. 'Jess dit ben jij niet.. Wat is er mis met jou?!' Vroeg hij boos. 'Kun je dat niet beter vragen aan degene die mij heeft bedreigt met woorden, en mijn vriend met een mes?!!' Vechte ik terug. 'Is dat zo!?' Vroeg de directeur. Ik knikte. 'Ik eis een kluisjes controlen bij haar' zei ik. En hij knikte 'we zullen kijken wat we kunnen doen, maar zo had je het niet moeten aanpakken, en nu naar huis voordat iedereen ziek is' zei hij.

Ik zette mijn fiets thuis weer weg en stapte naar binnen. 'Daar is mama weeer' riep ian tegen alicia. Ik glimlach en ving haar op omdat ze naar me toe rende. 'Hoe is het gegaan?' Vroeg ik. 'Dat kan ik beter aan jou vragen, nie?' Zei ian. Ik zucht. 'Ze heeft door dat ik et niet pik denk ik. Maar de directeur gaat een kluisjes controlen doen bij dr' lachte ik. Ian lachte mee. 'Wauw dat je dat voor elkaar gekregen hebt' zei hij. Ik knikte. 'Maar ik ga weer, hou je me op de hoogte?' Vroeg ian. En ik knikte.

Ian was al een tijdje weg en ik had net eventjes een smoothie op. Veel meer krijg ik niet naar binnen..

Ik plof op de bank en de oppas is met alicia mee. Ik besloot een film te gaan kijken, om de tijd te doven. En dat hielp.

Na een paar uurtjes werd ik weer wakker, veel van de film heb ik niet gezien. Maar wel de binnekant van mijn oogkassen. Wat ik niet zo heel erg vind eigenlijk.

Ik stond op en snoof mijn neus een keer. Ik opende mijn whatsapp en las de appjes.

Dylan: "hey babe, ik mis je😘"
Andy: "Waar was dit alles voor nodig"
Groepsapp: ToMuchToHandle
Ian: "Heeft andy nog iets gezegd?"

Too, dylan: "hii liefje, ahw ik jou oook 💕"

Too, andy: "eerst maak je problemen om niks, daarna bedreig je mensen met een mes zelfs sorry maar dat gaat te ver"

Too, ian: "Ja, waarom ze dit verdient had 😂"

Ik zette mijn telefoon weer uit, en ging wat proberen te eten, het was al 20:30..

Na een uur nagedacht te hebben (niet letterlijk), besloot ik om weer een soepje te pakken..

Ik had het op, maar of ik het binnen houd is nogmaar de vraag.. Ik zuchte nog eens diep en zette alles uit beneden.

Ik liep naar boven om alicia in bed te gaan leggen, want die was met haar poppenhuis aan het spelen. Want ze is net terug van de oppas.

'Aliesje, bedje slapen lieverd' zei ik. En ze komt aan lopen in haar pyjama. 'Heb jij je helemaal zelf omgekleeeed!!!' Vroeg ik trots. 'Ja' giechelde ze. 'Oh wat ben je een grote meid!!!' Zei ik ondertussen dat ik haar aan het instoppen was. 'Slaaplekker lieverd' zei ik en gaf haar een kusje.

Ik stapte in de douche, en zong mee met het liedje, Niemand - Ronnie Flex Ft. Mr Polska.

Na een tijdje droog ik mezelf af en plof ik in bed, ik kijk nog even snel mijn whatsapp en zie dat andy gereageerd heeft.

"Het spijt me😩"

Stuurde ze. Ik dacht na.. Maar besloot er niet op te reageren, misschien een andere keer... Ik deed mijn telefoon uit en ging tevreden liggen.

Slaaplekker allemaal!

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now