Hoofdstuk 65/13

851 42 1
                                    

Maandag.

Ik werd wakker met een tintellend gevoel in mijn maag, ik heb met matt! Ik was zelfs zo blij dat ik meteen opsprong uit bed en mijn uniform aantrok. Ik wandelde met alicia naar beneden, waar irma al aan de opgedekte onbijttafel zat. 'goedemorgen irma' zei ik blij, 'goedemorgen dames' zei ze vrolijk terug.

We waren klaar met eten, alicia was weer bij de oppas, irma was werken en ik reed naar school samen met matt.

Eenmaal op school liep ik naar mijn kluisje om mijn boeken te pakken voor engels. 'Ik zie je straks in de pauze schatje' zei matt en gaf me een kus, 'doeiii' zei ik lief. En liep met 
mijn boeken naar het lokaal.

Ik ging op onze vaste plek zitten, en ik zat naast een stil meisje. Ik begroette haar, maar ze keek me aan alsof ze bang van me was. Ik keek maar weer ongemakkelijk voor me uit en volgde de les.

De 3 lesuren voor de pauze zaten erop, en ik liep als eerste de les uit. Matt stond al te wachten op me voor de klas ik liep naar hem toe en vloog hem om zijn nek. 'Hey babey' zei hij. En drukte me tegen de muur en zoende me. We waren gestopt met zoenen en liepen naar de aula, waar derest van onze vrienden zaten. 'Hoe is et nu eigenlijk bij je thuis?' Vroeg ik eventjes tussendoor op een toon dat alleen hij het hoort aangezien we op elkaars lip zitten bijna. 'Gaat wel, paar blauwe plekken bij maar verder is alles oke' zei hij. En ik keek hem medelijdend aan. En hij schudden zijn hoofd en gaf me een lange kus. 'Woeeeehh' riepen amber evelyn en nog een paar jongens. We stopte en lachte sarcastisch naar ze, wat ons ook weer echt liet lachen. Ik keek schuin tegen over me waar ian zat, hij keek super chaggerijnig. En het viel op... Ik besloot het maar te negeren voordat ik het erger maakte. Maar ik kon het niet, ik liep naar hem toe, 'wat is er aan de hand?' Vroeg ik. 'Niks' zei hij afbijtend. Ik keek hem raar aan, 'ja wat!?' Vroeg hij toen boos. En ik keek maar weg, 'sorry..' Zei ik en liep naar de meisjes wc.

Ik keek in de spiegel, en zuchte. Heeft het iets met mij te maken? Wat heb ik verkeerd gedaan.. Ik zuchte nogeens diep. Als het zo is... Waarom verteld hij het dan niet gewoon? Dacht ik in mezelf... Maar oppeens hoorde ik de wc deur open vliegen, ian.. Hij liep de meisjes wc in alsof het normaal was en trok me in een hokje, 'wat is er nou weer?' Vroeg ik raar. 'Wil je weten waarom ik zo doe?' Vroeg hij boos. En ik knikte voorzichtig, 'Sinds je met die matt hebt zie je me niet meer staan, net nadat ik je leuk begon te vinden' zei hij, en er kwam een traan, mijn ogen werden groot. Ian liep de meisjes wc weer uit en een paar meisjes keken hem raar aan. Ik zuchte voor de 3e keer in 10 minuten.. De bel ging en ik zocht matt overal. Maar nergens te bekennen. Nouja, ik loop wel naar de les zonder hem voordat k te laat ben.

De lessen waren alweer voorbij en ik was uit, net zoals matt, ian, evelyn en shawn. Ik liep naar mijn fiets waar een briefje op geplakt was, ik pakte het op en keek ernaar.

Hey jess, ik kon je nergens meer vinden dus ben ik maar naar huis gegaan.. App me schatje! X Matt.

Ik glimlachte lief, okaaayyy dacht ik in me eigen, en sprong op mijn fiets.

Ik was thuis aangekomen en pakte meteen mijn telefoon, opende app en appte matt.

Ik: hey liefjeee, lief van dat briefje ik ben nu net thuis

Niet lang erna kreeg ik een appje terug.

Matt: Mooizo.. Mijn vader is weer bezig kan ik komen alstjeblieft!? ❤️

Stuurde hij erna, en ik kreeg tranen in mijn ogen.

Ik: Kom maar!!❤️

Niet evenveel later hoorde ik de deurbel, en ik opende de deur. 'Matt' zei ik opgelucht en knuffelde hem. 'Hey schat wie is daar' vroeg irma. Ik wist niet wat ik moest zeggen?! Ik bedoel hij zit onder het bloed in zijn gezicht en hij wil de waarheid niet zeggen maar ik wil ook niet liegen tegen irma!? 'Matt!' Riep ik toch maar terug. En ze kwam aanlopen, mijn ogen werden groot, en ik slikte nu moeten we het gaan vertellen. 'Wat is er gebeurt met hem!?' Vroeg irma in paniek en leidde hem naar een stoel. Ik keek matt aan om toestemming te krijgen of ik et zou mogen zeggen, en hij knikte alsof hij de strijd verloren had. Ik zuchte, en vertelde het hele verhaal terwijl irma hem aan het verbinden was.

'Wat erg!!!? Je moet de politie bellen!' Zei irma, en ik knikte, 'Nee want dan krijg ik met meerdere mensen zulke problemen als bij mijn vader' zuchte matt. En ik knikte weer. 'Je mag bij ons verblijven' zij irma. En onze gezichten gingen met een ruk naar irma. 'Wat? Hier is het veiliger dan bij jou thuis' zei irma. En ik knikte voor de 3e keer. 'Zou dat echt mogen' vroeg Matt. En irma knikte. Ik glimlachte en knuffelde matt.

'Ik heb wel mijn spullen nodig' zei matt. En ik knikte. 'Ik ga ze wel halen.' Zei ik. 'Nee!!' Protesteerde matt. 'Jawel ik ben zo terug' zei ik, en niet luisterend wat hij nog verder zei verliet ik ons huis opweg naar die van hem. Na 2 minuutjes was ik er, en dacht na. Ik moet zijn broer spreken. Ik liep naar de voordeur en belde aan. Gelukkig z'n broer doet open. 'Hey ik heb spullen van matt nodig! Kleren, tandenborstel, enzovoort' zei ik. 'Hoezo?' Vroeg hij, 'hij woont tijdelijk bij ons, zijn vader beult hem helemaal af man' zei ik stressend, 'oh oke! Ik pak zijn spullen voor je wacht hier' zei hij. En ik knikte vriendelijk.

Na een kwartiertje wachten had hij een koffer met benodigdheden van matt, en zijn fiets had hij ookal klaar gezet, 'thanks! Je mag langskomen wanneer je wilt maar vertel niks hierover aan je ouders' zei ik, en hij knikte, 'dankjewel' zei hij dankbaar. Ik knikte en fietste op matt's fiets, en met de koffer naar mijn huis. Ik zette de fiets naast de mijne, en liep naar binnen.

Ik liep naar mijn kamer want irma zei dat hij daar was. 'Hey hoe ging het' vroeg matt meteen. 'Goed' zei ik lief en gaf hem de koffer. 'Wauw dankje!!' Zei hij, 'je broer hielp me' zei ik lief. En hij glimlachte. 'Mag ik wel bij jou in bed slapen van irma?' Vroeg matt. 'Ik denk het wel hoor' zei ik lachend en hij lachte mee.

'ETEEEN' riep irma, en alicia zat ookal aan tafel die is net thuis gekomen, 'Hey liefjee' zei ik en knuffelde haar. 'Hey vriendin van me' zei matt tegen alicia, en ze moest lachen.

Het was alweer best laat, en alicia lag al te slapen. Matt en ik wenste irma goedenacht en liepen ook naar boven.

Matt deed zijn shirt, zijn broek en zijn sokken uit. Zodat ie daar alleen in zijn onderbroek stond. Mijn ogen konden het niet laten om te kijken naar zijn sixpack en de rest, wat hem doet glimlachen, 'jess?' Zei hij. En ik keek op, 'ja sorry' lachte ik, en hij begon ook te lachen. Ik trok mijn shirt, broek en bh uit en deed snel een buik hemdje aan. Ik draaide me weer om en zag dat hij naar mijn kont keek, 'en dan zeg je wat van mij he' lachte ik. En hij lachte ook. Ik ging in bed liggen en matt kwam tegen me aan liggen zodat ik in een kommetje lag. Ik voel me altijd veilig zo. 'Truste jess' zei hij en kuste nog een paar keer in mijn nek.  'Truste' zei ik en hield zijn hand vast.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu