Hoofdstuk 57/5

1K 39 2
                                    

Zondag.

Ik werd wakker van een deurbel, ik kwam langzaam uit mijn bed, en keek waar alicia was, maar die lag nog te slapen.

Ik pakte een oversized vest en deed die boven mijn hemd en onderbroek aan. Ik liep naar beneden en riep irma, geen antwoord? Ik deed snel de deur open voordat ik te laat was.

'Jessieee!!' Riep andy ineens. En ze stormde naar binnen. 'Ssssht alicia slaapt' zei ik. En ze sloeg haar handen voor haar mond. 'Sorry' zei ze en we begonnen zachtjes te lachen.

We liepen naar de woonkamer waar ik een briefje zag liggen van irma,

"Ik ben bij mijn zus in het ziekenhuis tot volgende week zondag, het gaat niet goed met haar. Het spijt me. Er ligt geld in de kluis kusjes irma"

Ik zucht.. Arme irma.

'Wil je wat drinken andy?' Vroeg ik. 'Nee ik heb je nodig!!!! Die jongen van de 6e weetjewel??? Die wil met me afspreken! En ik durf niet alleen. Dus jij moet mee' zei andy gestresst. 'Wow andy tuurlijk wil ik met je mee maar dit moet je alleen doen' zei ik lachend. 'Jess alstjeblieft.. Ik zou hetzelfde voor jou doen' zei ze smekend. 'Goed dan.. Wanneer?' Vroeg ik verslagen. 'Over 1 uurtje' zei ze voorzichtig. 'Waaat!!? Ik moet nog aankleden makeup doen haar doen, en alicia dan?' Zei ik nu gestresst. 'Je kan de oppas bellen en de rest lukt je wel' zei ze trots. Ik zuchtte en begon me te haastte.

De oppas was gebeld, m'n haar heb ik gewoon casual los hangen, en doe een beetje foundation op en mascara. Ik had al snel kleren aangedaan, helemaal wit. Want andy was helemaal zwart. 'T leek me wel grappig.

Ik holde de trap af, maar toen ik net beneden was hoorde ik alicia roepen, ik holde weer naar boven en haalde alicia.

Maakte eten voor ons, en deed de deur open voor de oppas. 'Dankje dat je kon komen' zei ik met een glimlach. 'Geen probleem veel plezier he' zei ze lief.

Ik keek op de klok, en andy trok me al mee. 'Ik ben zo zenuwachtigggg' zei andy. Terwijl we op onze fiets sprongen. 'Anders ik wel' zei ik. 'Hoezo?' Lachte ze. 'Straks denkt hij dat ik een of ander zielig 3e jaars ben ofzo' zei ik. 'Nee hij is lief' zei ze.

Na 20 minuutjes zijn we bij een straat met grote huizen. We fietsen nog een paar meters door, tot andy naar een bruin huis wees. 'Dit is het' zei ze, en ze keek naar mij. We begonnen te lachen, en zette onze fiets neer.

Er werd open gedaan door een andere jongen dan de 6e jaars. De broer ofzo idk. 'Hey' zei ik. En liep naar binnen. Eenmaal binnen, stelde de jongen zich voor, 'hoi, ik ben brian, de broer van ian' zei hij.  
Ik knikte, 'ik ben jess' zei ik.

We liepen de woonkamer binnen en zagen daar ian zitten. 'Hey babe' zei hij tegen andy, en keek daarna naar mij, 'wie is dat?' Vroeg hij. 'Mijn bestevriendin' zei andy, en ik lachte ongemakkelijk. 'Oh hey, ik ben ian' lachte hij. 'Hey, ik ben jess' zei ik, en ging op de bank zitten waar nog niemand zat, op de andere zaten andy en ian.

Ik moet toegeven ian is knap, maar brian is tog iets knapper. Even later kwam brian aan en vroeg of we iets te drinken wilde, we knikte alle 3, en zeiden alle 3 cola. 'Makkelijk' lachte brian. En hij liep naar de keuken.

Hij kwam terug met 4 glazen, hij kon het bijna niet meer vasthouden maar was net optijd bij de tafel. En plofte daarna naast mij neer. 'Dus jess, ik heb jou nog nooit eerder gezien' zei ian. 'Nee klopt ik ben nieuw in amerika zegmaar' lachte ik. 'Oh? Vertel' zei hij glimlachend, andy keek hem boos aan. Ze probeerde heel de tijd aandacht te krijgen van hem. Maar ze had t er maar moeilijk mee, dus besloot ik haar te helpen, 'oh nee lang verhaal, ik ga even naar de wc' zei ik. En liep naar de gang, 'kom op er moet tog ergens een wc zijn?' Zei ik tegen mezelf, en keek in elke deur die er was.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now