Hoofdstuk 61/9

850 38 3
                                    

Donderdag.

Ik zucht eens diep, en keek op mijn wekker 3:56.. Ik laat me vermoeid weer op bed vallen. Waarom word ik altijd rond deze tijd snachts wakker de laatste tijd. Ik zuchtte nogeens, en besloot toch maar te proberen weer te gaan slapen..

Ik opende voor de 2e keer deze nacht mijn ogen. En keek weer op de wekker, 07:00. Blijkbaar is het gelukt in slaap te komen ookal voelt het maar alsof ik net een half uur geleden om 4 uur wakker werd..

Ik had me aangekleed, make-up gedaan, gegeten en tanden gepoetst. Ik moest alleen alicia nog naar de oppas brengen, want die had vandaag 3 kinderen waar ze ook op moest passen. Dat word een drukke boel.

Ik besloot alicia weg te brengen als k naar school ga, want het huis van de oppas is niet zo verweg namelijk.

Alicia had ook gegeten en tandjes gepoetst, en we ging naar de oppas, gaf haar een dikke kus en reed naar school.

Dylan stond me al op te wachten, wat er super lief uitzag, 'Hey liefje' zei dylan, en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Samen liepen we naar binnen. 'Gelukkig ben je weer beter' glimlachte dylan lief. Ik knikte, en kuste hem. Tot we verstoord werden door de bel. 'Ik zie je straks he schatje' riep dylan nog, en ik stak mijn duim op. Ik kwam toch niet boven die zwerm mensen uit.

Ik liep de klas in, en zag dat er alleen plaats was naast andy. Ik draaide met mijn ogen, en slenterde erheen. Andy glimlachte voorzichtig, ik besloot niet te antwoordde.. 'Jess kom op, ik weet het nu wel hoor? Dat ik fout zat' zei andy zielig. 'Andy. Je zat niet fout.. Je zat HEEL erg fout' zei ik geërgerd. 'Het spijt me' zei andy. En haar ogen werden rood en betraand. Ik keek haar hulpeloos aan. 'Niet huilen hier gek' zei ik een beetje hard. Iedereen keek onze kant op. Ik keek zo sirrieuss mogelijk naar het bord alsof ik al die tijd al aan het luisteren was en doe alsof er niks is.

'Pssst, jess' hoor ik ineens achter me. Ik draai me om en kijk even waar et vandaan kwam. Maar k zag het al.. Ian. Ik lachte en zette een vragend gezicht op. 'Wat zegt andy allemaal?' Vroeg hij. Ik keek hem geirriteerd aan, en zuchtend pakte ik zo onopvallend mogelijk mijn telefoon.

Ik: niet veel alleen dat het haar spijt.
Ian: Ga je het goedmaken?
Ik: Ik geef haar een kans.
Ian: nog 1 ??
Ik: laatste..

Ik keek weer achterom, en zag ian schudde met zijn hoofd. Maar ik luister niet naar hem. Iedere vriendin verdient een 2e kans is mij altijd verteld. Ik tikte andy aan. 'Als je je bewijst, dat je normaal kunt doen.. En ook mijn vrienden met rust laat, is het weer goed' stelde ik voor. 'Echt waar?!!!!' Riep ze en ze knuffelde me. Ik lachtte een beetje ongemakkelijk, maar de bel redde me. Ik stond op en liep naar tekenen.

Het was eindelijk pauze, en ik zocht dylan. Totdat ian naar me toe kwam. 'Waarom maak je het goed met andy?? Ze heeft ons bedreigt!?' Vroeg ian. 'Vriendinnen krijgen een 2e kans ian, en ik heb gezegd dat ze mijn vrienden met rust moet laten' zei ik. 'Ik hoop het maar' zei hij op een angstige manier. 'Je bent toch niet bang van dr of wel??' Lachte ik. 'Nee hoezo?' Zei hij luid en duidelijk. Wat mij deed lachen. Hij liep weer weg, maar dylan had ik nogsteeds niet gevonden. Ik besloot maar eens naar caitlyn te gaan.. 'Hey caitlyn waar is dylan?' Vroeg ik. 'Bij zijn vriendinnetje' zei ze, 'wat?!!' Zei ik geirriteerd. 'Ja, uhm ene andy?' Glimlachte ze. Ik balde mijn vuisten. 'Is dit de waarheid!?' Vroeg ik boos. 'Ja meid, ze zijn in de gymzaal' lachte caitlyn weer. En ik rende erop af.

Ik was bij de gymzaal, en bleef staan om een hoekje waar ik ze kon horen, maar zo zien ze me niet.

'Is dit niet klote tegenover jess?' Hoorde ik andy zeggen.

'Nee hoezo? Ze komt er toch nooit achter?' Zei dylan. En ik hoorde andy lachen.

Ik draaide de hoek om. 'wtf is dit?!' Riep ik boos. 'Andy jij vieze vuile slet !!!! Eerst alles goedmaken, nu dit? Man vertrouwen is 0%' schreeuwde ik zo hard dat ze wel doof moest zijn. Ik stormde op haar af, maar dylan hield me tegen. 'Dylan raak me niet aan!!' Zei ik dreigend. En hij bleef vast houden. 'Raak me niet aan vieze player, alle jongens zijn hetzelfde godver' schreeuwde ik nog harder en ik begon te huilen. Dylan liet me eindelijk los en ik liep naar een wc.

'Jess?' Hoorde ik oppeens een bekende stem zeggen. Ik kwam uit het wc hokje en zag caitlyn staan, 'ik moest je halen we moeten allang in de les zijn van de docent' zei ze poeslief. Mijn gezicht ging van verbaasd naar nog verbaasder, 'oh kom op kijk niet zo, ik ben er ooit ook zo ingeluist door dylan, ik wil er voor je zijn, je bent 1 van ons nu' zei caitlyn. 'Nee bedankt' zei ik chaggerijnig. 'Mocht je je bedenken, je weet ons te vinden' knipoogt ze. En ze liep naar de les. Ik zuchtte, ik heb de bel niet eens gehoord joh.. Ik keek in de spiegel en haalde mijn mascara weg, en deed snel nieuwe op.

de laatste 2 uurtjes waren de meest vermoeiende, maar ik heb het overleefd, ik haalde alicia op en racede naar huis.

'Mama eten??' Vroeg alicia. En ik knikte 'ja, het is al best laat he' zei ik met een glimlach. Al voel ik me strond beroerd..

Ik had spaghetti gemaakt, wat we allebei zo op hadden. Ik zette de bordjes en bestek in de vaatwasser, en zette een leuke barbie film op voor alicia. Zuchtend ging ik op de bank zitten naast mn meisje. Een traan verliet mijn oog. Maar ik twijfel, zal ik het tegen ian zeggen?

Na een tijdje denken, had ik hem geappt. En de bel ging. Ik liep naar de voordeur en maakte he open. Ik trok hem naar binnen, ik keek hem aan hij maakte een vragend gezicht en ik barst in huilen uit, 'jess wat is er??' Vroeg ian bezorgd. 'A-andy en dyla-an' snikte ik. Hij trok me in een knuffel.. 'Wat ??' Vroeg hij. 'Andy e-en dylan wilde vreemdgaan' huilde ik. En ian's ogen werden groot en boos. 'Ssht het komt goed meisje' zei hij daarna, en hij nam me mee naar boven, 'alicia zit nog beneden alleen' zei ik, even later kwam ian met alicia aan lopen, en stopte haar in bed.

Hij kwam terug gelopen naar mij, 'ze sliep al half op de bank' lachte ian. Ik glimlachte zwakjes, en liet me op bed vallen. Ian kwam naast me liggen. 'Jongens... Ze zijn gemeen he' zei hij. Ik keek hem raar aan. 'Ja wat? Ik ben heel eerlijk' zei hij. Ik knikte, dat wel.

Na nog even gepraat te hebben was het al best laat in de avond, en ik wilde naar bed toe, ian ging naar huis, en ik maakte me klaar voor mijn bedje. 'Slaaaaplekker allemaal'

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu