Hoofdstuk 63/11

833 46 5
                                    

Zaterdag.

Ik werd wakker door geklop op de deur. Ik deed snel even een badjas aan over mijn string en bh, en liep naar de deur.

'Hey je...' Verder kwam matt niet want hij keek heel mijn lichaam af, mijn ogen werden groot, en gooide de deur dicht. Maar ik bedacht me weer dat dat gemeen was, dus ik deed hem weer open, 'kom binnen' glimlachte ik ongemakkelijk. 'Heb ik je wakker gemaakt?' Vroeg matt. 'Ja, maar geeft niet' lachte ik. Hij glimlachte zwakjes. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Ik had weer ruzie met mijn vader..' Zei hij. En mijn ogen werden groot, 'waar heb je pijn?!' Vroeg ik bezorgd, hij trok zijn shirt uit en ik lette niet eens op zijn 8pack, vanwegen de diepe snee in zijn zij. 'EUH HALLO MATT JE MOET NAAR HET ZIEKENHUIS!!! EN DE POLTIE!' Riep ik angstig. En ik tilde hem naar de tafel waar hij kon leunen. 'Nee jess, dan worden de problemen alleen maar groter, wil je het voor me hechten?' Vroeg matt bang. Mijn ogen werden groot, 'W-wat? Ik?!' zei ik stressend. 'J-ja' zei matt uitgeput. Uhh, ik legde matt op de tafel, en pakte alcohol om het te reinigen, en pakte naald en draad. Hoe het anders zou moeten, ik heb geen idee!

'Euh, stil maar het komt goed' zei ik om hem te kalmeren, want hij begon een beetje te hyperfentileren. 'Dit kan pijn doen matt..' Zei ik zielig. En hij pakte mijn hand en kneep erin toen ik de alcohol erin goot en depte met een doek, 'auw' riep ik, 'sorry' zei matt en hij pakte mijn heup vast in plaats van mijn hand, ik keek hem verlegen aan. Maar ik moest focussen, ik ontsmette de naald en draad, en maakte het klaar om te hechten.

Na een tijdje was het klaar na veel kokhalzen want het was zoooo vies, maar het is gelukt en het ziet er best goed uit nu. 'Klaar' zei ik opgelucht. En hij stond voorzichtig op, ik ondersteunde hem en tilde hem naar de spiegel. 'Wauw jess, je bent er goed in!' Zei hij te opgewonden. 'rustig' zei ik, en ik liep naar de bank, en liet hem daarop liggen. 'Wil je een dekentje?' Vroeg ik. 'Ik moet zo gaan, ik wil niet dat mijn ouders jou nog gaan lastig vallen door mij' zei hij. 'Nee je moet rust houden en in die vechtring bij jullie thuis kan dat niet!!!' Zei ik protesterend. 'Jess, luister k wil niet dat jij in gevaar komt' zei hij zuchtend. En hij kwam overeind zitten, 'ik wil ook niet dat jou iets overkomt maar dat is al gebeurt!!!!' Zei ik boos. 'Jess doe nou niet zo' zei hij en hij kreeg een traan in zijn ogen. Mijn blik verzachtte. 'Sorry' zei ik. En ik ging op zijn schoot zitten. Hij kreunde eventjes maar daarna ging et goed, ik duwde hem om zodat ie lag en ik boven op hem lag maar dan schuin zodat ik niet op zijn wond lig, hij sloeg zijn armen om me heen en ik deed mijn ogen dicht.

Na een tijdje werden we wakker, en ik hoorde alicia huilen. Matt sliep nog dus ik ging alicia heel voorzichtig halen ik maakte haar gelijk klaar voor een dagje met de oppas, de oppas was er net om haar mee te nemen, want in deze situatie hoeft zij niet mee te maken.

Alicia is net weg, en ik kijk om me heen, maar matt was nergens te bekenen. 'Matt!?' Riep ik. 'Help even' vroeg hij, en zijn stem klonk bekneld. 'Waar ben je?' Vroeg ik. 'De bank gewoon' zei hij. Ik keek raar en keek over de rand van de bank, 'o mijn god, wat heb jij gedaan?!' Riep ik lachend, 'ik ben gevallen' zei hij dom, wat mij harder liet lachen, en ik probeerde hem omhoog te trekken, maar hij werkte te veel mee, en ik belandde op de bank met matt boven op me, hij keek me aan met zijn heldergroene ogen. Ik glimlachtte, en hij zoende me.
Ik sloeg mijn benen om zijn middel, en hij tilde me omhoog op zijn schoot. Maar we stopte niet met zoenen.

Hij gleed met zijn hand naar mijn rug wat koud aanvoelde, ik keek naar mijn outfit, fuck ik zit nog in mijn string en bh, met als vest een te korte badjas, dat merkte ik niet eens omdat ik stressde door zijn wond!!! Oh wat erg dit....

Hij deed voorzichtig mijn badjas uit, en hij glimlachte naar mijn lichaam. Ik keek ongemakkelijk. 'Sorry, ik ga te snel he?' Vroeg matt, en pakte mijn badjas en sloeg die om me heen. 'Sorry ik wil het op speciale momenten..' Zei ik. En hij keek me lief aan. Zo lief dat ik hem wel moest zoenen, en onze tongen gleden over elkaar heen. Hij aaide tegelijk mijn wang, ik opende mijn ogen, en stopte met zoenen, 'je bent lief' zei ik. En matt aaide over mijn rug. 'Jij ook' glinsterde hij. Ik glimlachte.

Ons momentje werd ineens verstoord door de bel ik keek op, en matt keek me vermoeiend aan, 'ze mogen niet weten dat ik hier ben' zei hij, en hij liep naar de wc en deed hem opslot. Ik opende de deur nadat ik mijn badjas dicht geknoopt had. 'Hey is matt hier?' Zei de broer van matt. En hij bekeek me van top tot teen, 'wauw het is 5 uur savonds en je loopt nu nog in je pyjama' lachte hij. En ik knikte opgelucht. 'Ik heb matt niet gezien' zei ik zo geloofwaardig mogelijk. 'Ah .. Ik maak me zorgen, maar bedankt!' zei hij en hij liep weer weg. Ik sloot de deur, en ging er tegenaan hangen, is het al 5 uur!?!?!?! Wauw..

Matt kwam uit de wc gehold, 'ik denk dat ik naar huis ga, bedankt voor alles liefje' zei hij, en hij gaf me even snel een zoen. 'App me als er iets is, en kom gelijk hierheen!!!' Riep ik nog. Ik sloot de deur weer, en liep naar de keuken, laat ik eens ontbijten/lunchen/dineren.. Door al die stress en angst vergeet je belangrijke dingen zeg..

Ik had aardappeltjes met biefstuk en boontjes gemaakt en at het samen met alicia die ondertussen net thuis was gekomen op.

'Mmmm lekker mama' zei ze, en ik glimlachte. Ik ruimde alles op, en ging eventjes een paar spelletjes doen met alicia. En daarna een filmpje kijken.

Het was 22:30, en ik heb alicia net naar bed gebracht, zelf ging ik ook na even geappt te hebben met matt, slaaplekker allemaal.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now