Hoofdstuk 59/7

873 39 7
                                    

Bestevriend of meer?

Ik werd wakker met buikpijn, en keek in de spiegel vanuit mijn bed. Ik schrok gewoon van mezelf, ik was spier wit en helemaal bezweet. Ik stapte voorzichtig mijn bed uit en zocht naar een koortsmeter, na een tijdje zoeken vond ik hem en stopte hem in mijn oor. *piep* ik wachtte eventjes maar keek daarna op het scherm, 39.5 graden. Mijn ogen werden groot. Bijna 40!? Das niet gezond. Ik liep naar beneden, 'irmaaaaa' riep ik. Geen antwoord.. Toen realiseerde ik me weer dat ze pas over een paar dagen thuis komt. Ik zucht en neem een aspirine tegen mijn pijn.

Ik liep naar de huistelefoon en belde school, 'hallo met jess, kan ik mezelf ziekmelden? Ik heb koorts'

Het gesprek was voorbij en ik kon thuisblijven. Ik zucht nog eens en pakte mijn telefoon en liep naar boven om weer in bed te duiken, ik opende mijn whatsapp, en zag dat ik 6 whatsappjes had. En 196 van de groepsapp.

Ik zucht en opende het eerste gesprek.. Andy..

"Lieverd moet jij eens opletten"
Zei ze. Ik draaide mijn ogen. En besloot er niet op te reageren. Daarna opende ik die van dylan.
"Hey mopske, half 8 bij mij? Ik heb zelfde tijd als jou"

'Ik ben ziekjes, sorry'
Reageerde ik terug.

"Ah beterschap ❤️"
Ik glimlachtte, en stuurde nog even snel '☺️😘'

Ik stapte na nog een uurtje geslapen te hebben mijn bed uit. Ik kon niet meer slapen van de pijn. Ik liep naar beneden en zag een briefje van de oppas liggen. 'Wij zijn naar het park dus als je ons zoekt. Groetjes de oppas'

Ik knikte dankbaar, want straks word alicia nog ziek ook. Ik liep naar de keuken en pakte muesli, en at het voorzichtig op.

Even later zat ik kotsend op de wc, ik zuchtte, als t zo blijft ga ik naar de dokter.. Dacht ik geërgerd.

Ik pakte een dekentje, ging op de bank liggen en zette de tv aan. Ik zuchtte weer voor de zoveelste keer, hoe ik ook ga liggen mijn rug doet gewoon pijn.. En niet aan mijn bot of spier maar gewoon als je eroverheen wrijft..

Na een tijdje lag ik zo comfortabel mogelijk, en mijn ogen vielen af en toe eventjes dicht. Maar ik schrok wakker van mijn telefoon die af ging, ik keek op het schermpje. 'Dylan'

Ik nam op.
'Hey met jess?
"Hey met dylan is 't goed als ik zo langs kom? Ik ben al uit en dan kan ik voor m'n zieke kipje zorgen.
'Haha mij best maar straks word jij ook ziek?!
"Nee joh zal wel goed komen.
'Okay dan, totzo!
"Tot zooo

En hij hing op. Wat is ie tog altijd zo hyper zeg. Lachte ik.

Ik lag weer bijna te slapen, maar toen ging de bel. Ik stond moeizaam op, en deed open. 'Hey' zei dylan en hij gaf me een knuffel. 'Damn jij bent warm' zei dylan daarna, en ik keek hem zielig aan. Hij gaf een kus op mijn voorhoofd, 'ik ga wel voor je zorgen dat is wat beste vrienden doen toch?' zei dylan met een glimlach. Ik lachte en dylan begeleidde me naar mijn bed.

We waren boven aangekomen, en hij legde me voorzichtig op bed, 'zo die ligt' zei dylan. Ik lachte zachtjes. Hij aaide over mijn hoofd 'probeer maar te slapen' zei hij. En ik deed vredig mijn ogen dicht.

Ik werd na een tijdje wakker en keek over mijn schouder naar achter, en mijn lippen waren maar 1mm van de zijne verwijdert, snel keek ik weer voor me uit en kneep mn ogen dicht, deed ze weer open en zag dat hij zijn arm om me heen had geslagen, en we hadden elkaars hand vast. Ik slikte, als hij nu wakker word word ie boos denk, heel voorzichtig maakte ik onze handen los, maar hij werd al wakker, ik zuchtte en ging op mijn rug liggen en dus ook op zijn arm, ik keek hem aan, en hij hing boven me met zijn hoofd. 'Lagen we al lang zo?' Vroeg dylan. 'Weet ik veel?' Zei ik. 'Ben je niet boos' vroeg ik na een tijdje stilte. 'Nee, ik vind et eigenlijk helemaal niet zo erg' glimlachte hij sexy. En ik vergat even dat ik ziek was. Ik keek hem ongemakkelijk aan, en hij drukte ineens zijn lippen op de mijne, ik duwde hem van me af, hij keek me vragend aan, 'straks word jij ook ziek' zei ik. 'Dat heb ik er wel voor over' zei hij en hij drukte zijn lippen weer op de mijne, hij tilde me op zijn schoot en ik klemde mijn benen om en heen. Ik stopte even met zoenen, om bij te ademen. 'Ga ik te snel?' Zei hij lachend, en ik keek hem aan en draaide mijn ogen. Hij lachtte en drukte zijn lippen weer op de mijne, maar duwde me naar achter zodat ie op me ging liggen, hij hield mijn been vast en met zijn andere hand aaide hij mijn wang. Ik blooste, en zoende hem.

Na een tijdje was ik moe. Ik weet niet of et door het zoenen kwam of door het ziek zijn, 'wil je weer even slapen?' Vroeg dylan. Ik knikte, en hij ging weer tegen me aan liggen. 'Als je ziek word is het mijn schuld' zei k lachend. En dylan lachte mee.

Ik was alweer wakker geworden, en dylan en ik zaten eventjes te eten, ik had een soepje, en dylan had frietjes. En alicia was er ook alweer bij, die at met dylan mee, 'eetsmakkelijk' zeiden we tegelijk.

Het was al best laat, we hebben net met zijn alle een film gekeken, en dylan heeft alicia op bed gelegd. 'Als je wilt mag je wel naar huis hoor?' Zei ik. 'Nee, ik moet om 10 uur naar huis dus ik blijf tot 10 uur' zei hij vastbesloten. Ik knikte en gaf hem een kus op zijn wang. 'Bedankt voor vandaag het had niet gehoeven' zei ik. En dylan blooste een beetje wat mij deed lachen.

We gingen even op de bank hangen, met een doodse stilte.
'Ik had nooit verwacht dat ik je zou zoenen' zei dylan. 'Ja.. Sorry' zei ik. 'Ik heb er geen spijt van' zei dylan glimlachend. En ik keek hem aan. Hij knipoogde wat zooo sexy was. Ik begon te blozen.

Na nog even gepraat te hebben keken we op de klok, 10 uur.. 'Ik moet gaan' zei dylan, en hij stond op. Ik liep met hem mee naar de deur, hij stond al buiten, 'doeii' zei hij en hij liep naar zijn auto. Ik keek teleurgesteld. Maar halverwegen draaide dylan om en liep ie terug, duwde hij mij tegen de muur en zoende me. Na een tijdje keek hij me aan, 'zou je meer willen zijn als bestevrienden jess?' Vroeg dylan. Mijn ogen werden groot,  ik knik, en knuffelde hem. 'Ik hou van je' zei hij. En ik had zooo veel vlinders in mijn buik toen hij dat zei. Wauw. 'Ik ook van jou, doeeg' zei ik. En hij reed weg.

Ik liep glimlachend naar de badkamer en poetste mijn tanden, en dook daarna het bed in. Slaaplekker.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu