Hoofdstuk 69/17

349 17 2
                                    

De wekker ging.. ik opende mijn ogen en Irma en Alicia stonden al in mn kamer. "Goedemorgen" zei Irma, Alicia kwam me een knuffel geven. "Hey" zei ik nog een beetje slaperig.

Ik sloeg de dekens van me af en kleedde me aan, Irma was inmiddels weer beneden om een eet pakketje voor me te maken. Ik had mijn haar al in een staart gedaan, jogging broek aan en een makkelijk hemdje met een vestje.

Ik liep naar beneden waar Irma mijn koffers en handbagage al had klaargezet. "Dankjewel irma" zei ik en gaf haar een knuffel.

Na een tijdje hoorde we een auto tuuteren, mijn taxi.. Ik nam afscheid van Irma, en natuurlijk ook van Alicia. Die snapt er helemaal niks van.. zo zielig. Ik liep met mijn koffers naar de taxi en de chauffeur laadde mijn koffer in. Ik ging alvast zitten, na 5 minuutjes reden we weg en ik zwaaide nog eventjes naar Irma en Aliesje.. Ik had het niet verwacht maar een traan verliet mijn wang.

Na een kwartiertje gereden te hebben kwam ik aan op het vliegveld, ik bedank de taxi chauffeur voor mijn koffer en het rijden en loop naar binnen.

Ik zetten mijn koffer en handbagage op de lopende band waar ze worden bekeken, en word gefouilleert, daarna mijn paspoort laten zien en voor de 2e keer word ik gefouilleert, eindelijk zat ik in de Gate. Zenuwachtig tikte ik met mijn vingers op de armleuning van de stoel..

OMROEP: GATE 5D MAG HET VLIEGTUIG IN.

Ik zuchte, eindelijk zeg. En liep naar de vrouw die de tickets nog even na kijkt.

Ik zat aan het raam, naast een hele oude lieve vrouw. Dat zit dan weer mee. Ik glimlachte en keek hoe we naar de landingsbaan reden.

1... 2... en we vliegen, ik vind dat altijd zooo'n rot gevoel het idee dat je toch weer neerstort blijft in je hoofd dwalen. Maar al snel viel ik weer in slaap.

Ik werd wakker van de lampjes die gingen plingen dat we onze riemen vast moeten doen, we gaan landen bij de tussen stop. We mogen gelukkig blijven zitten het is om bij te tanken.

We waren weer opgestegen en we hoefde nu nog maar 5 uurtjes te vliegen! Dat is zo weinig als je al zo lang in het vliegtuig zit.

*BiepBiep*

Lisa: Hey! Ben je er al bijna? 😂🙅 - 15:34

Ik: Nog 5 uurtjes ongeveer!! -15:35

Lisa: Ik kan zooo niet wachten tot je terug bent!😱 - 15:35

Ik: Ik ben ook echt blij om straks terug in hometown te zijn ... En bij jullie natuurlijk! 😋 Maar ik ga nog even slapen anders ben ik gebroken straks.. - 15:36

Lisa: Is goed! Tot straks lovieee 🙌 - 15:36

Eindelijk was ik er, ik haal mn neus op, mmmh nederland lachtte ik. Ik liep door alle poortjes en check points heen en liep door naar de poortjes waar ik lisa, chris en.. tim zag staan. Mijn ogen werden nattig en ik ren snel naar ze toe om ze te knuffelen, "Oh jongens wat heb ik jullie gemist" Zei ik. "Wij jou ook!" Zei lisa terug, en ze gaf me een grote welcome home balon, wat mij deed glimlachen.

Na een tijdje zat ik bij Lisa thuis op de bank, "En??" Vroeg ze ineens, ik keek haar vragend aan. "Wat vond je van Tim???" Vroeg ze als bevestiging, mijn ogen draaide een rondje. "Knap.. maar dat wist ik al"
Zei ik maar. Waardoor lisa me sarcastisch aankeek. "Wat? Ik weet niet wat ik van hem moet denken na zo'n lange tijd.. En hij zei ook niet zoveel" zei ik. "Komt goed" glimlachte Lisa.

We lagen op bed het was namelijk al vrij laat omdat ik vrij laat aankwam in nederland. Lisa lag al te snurken, toen ineens mn telefoon trilde.

Tim: Hey, ik ben blij dat je terug bent jess. - 23:34

Ik: Oh haha,  ik ben ook blij dat ik terug ben. Heb jullie zo gemist. - 23:34

Tim: ❤ - 23:35

Ik blooste even maar besloot niet te reageren. Ik weet niet wat ik moet reageren namelijk.. en met mn telefoon nog aan viel ik in slaap.

------------------------------------------------

Kort hoofdstukje iknow, maar er komt meer aan guys! 💟

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now