Hoofdstuk 70/18

308 17 3
                                    

Foto: Lisa & Jess

Zwemmen

Ik werd wakker en keek opzij, Lisa sliep nog ofcourse. Het was namelijk pas 7:34. Zuchtend liep ik de trap af om een koffietje te pakken, ineens werd er aangeklopt op de deur, Ik schrok een beetje wie komt er nou zo vroeg langs? Nonchalant doe ik de deur open terwijl ik nog in mijn ochtendoutfitje sta. "Tim???" blooste ik een beetje. "Hey jess, zin om een ochtendwandeling te maken?" vroeg hij zo charmant mogelijk. Ik glimlachte even maar ging al snel naar boven om even fatsoenlijke kleding aan te doen. 

Zonder Lisa wakker gemaakt te hebben sloot ik de deur achter me en liep samen met Tim richting het bos. "Dus.. hoe was het al die tijd in Amerika" vroeg Tim om de stilte te onderbreken. "Het was leuk in het begin... Maar zo bleef het niet ik raakte het snel beu en miste jullie.." zei ik met zo min mogelijk emotie's. Tim keek me lief aan waardoor ik wegkeek. Waarom voelt het alsof ik hem voor het eerst ontmoet, zo ongemakkelijk en voorzichtig.. 

Even later zaten we op een bankje bij een schattig fonteintje, en het was weer dodelijk stil... "Tim waaro..." Ik kon mijn zin niet afmaken want er kwam een meisje met lang zwart haar op Tim afgestampt. "TIM!! WIE IS DAT" schreeuwde ze zo hard ze kon volgends mij. Ik keek Tim raar aan en stond meteen op. "Dat is mijn nichtje babe, rustig" zei Tim, Babe? dit word steeds raarder. "Wie is dit Tim?" vroeg ik, "Ik ben zijn vriendin, nichtje" zei ze arrogant. Ik keek haar een beetje vies aan en besloot zo snel mogelijk naar huis te lopen in de hoop dat Tim me niet volgde. ONGEMAKKELIJK DIT! 

Ik plof op de bank met een diepe zucht, het was ondertussen al 9:04 en Lisa lag nogsteeds te slapen, wat een slaapkop. Ik besloot aardig te zijn en bij de Jumbo wat croissants en broodjes te halen voor als ze wakker werd. 

Het is een kwartiertje lopen naar de jumbo soo ik ben al bijna op de helft, maar het zit me toch dwars dat Tim een vriendin heeft en niks heeft gezegd? En of Lisa dit wist.. en als ze het wist waarom zij niks had gezegd.. Met die gedachtes loop ik de Jumbo binnen.

Ik sta bij de kassa m'n ontbijtje af te rekenen toen ik in mijn ooghoek Tim en zijn vriendin zag lopen. Ik kreeg het spontaan warm en liep zo snel mogelijk de Jumbo uit terug naar Lisa's huis. "JESS WACHT" hoorde ik achter me, waardoor ik het nog warmer kreeg en nog harder ging lopen. Ik zag een steegje en ging vlug daarin in de hoop dat hij dat niet zag. Maar helaas.. "Jess.." hijgde Tim. Ik keek hem ligt geïrriteerd aan. "Het spijt me" zei hij nogsteeds een beetje hijgend. "Waar is je vriendin?" Vroeg ik eerst voordat ze weer schreeuwend aan kwam lopen. "Nog bij de Jumbo, ik heb gezegd dat ik weg moest" vertelde hij. Waardoor ik moest lachen. Tim keek me een beetje ongemakkelijk aan, "Wat?" vroeg hij. "Jullie liegen tegen elkaar, niet goed voor een relatie" Zei ik pesterig. Tim rolde zijn ogen een beetje lachend. "Maar ik snap het niet, waarom vertelde je niet dat je een vriendin hebt?" Vroeg ik een beetje teleurstellend. "Ik dacht dat je daar niet op zat te wachten" Zuchtte Tim. Ik knikte "Ik wil liever horen dat je een vriendin hebt van jou dan op de manier zoals vandaag" Lachte ik. 

Ik was weer thuis na een uur, door het lange gesprek met Tim.. Gelukkig had Lisa nog niet ontbeten want dan had ik de broodjes voor niks gehaald. "Jammie dankje Jessie voor dit ontbijt" Glimlachte Lisa. Ik gaf een knipoog en at mijn croissant op. Heel het ontbijt zat ik te twijfelen om te vertellen wat er zojuist was gebeurt.. Maar ik voelde me verplicht om het te vertellen omdat ik het ook niet leuk vond dat Tim niks had gezegd over zijn vriendin.. Dus besloot ik het toch maar te vertellen. 

"Dus jij hebt al een heel avontuur achter de rug deze dag?" lachte Lisa, en ik knikte. "Alles kan kapot he jessie?" Knipoogde Lisa. En ik keek Lisa met een open mond aan "Oh Lisa doe is normaal" Lachte ik. 

Het was ondertussen alweer 15:45 en Lisa en ik hadden geen zin om nog thuis te zitten netflixen aangezien we dat al heel de dag hebben gedaan... "Zullen we dan maar?" Vroeg Lisa, en ik knikte. We gaan zwemmen vandaag, wel binnen ofcourse, het is te koud buiten vinden we namelijk. 

We waren aangekomen bij het binnen zwembad in centreparks, het is daar zo leuk ik raad het je echt aan. Lisa liep (na het omkleden natuurlijk) naar een paar lig stoeltjes toe om onze handdoeken en spullen op te leggen. "Lekker dit he" Zei ik ondertussen dat we in een bubbelbadje zaten. Lisa knikte met haar ogen dicht "echt wel, even geen gezeik" Lachte ze. Na een kwartiertje in het bubbelbad hebben gezeten gingen we maar naar het grote bad met de glijbaan. We stonden in de rij voor de glijbaan tot ik ineens een hand op mijn kont voelde, ik draaide me om en wilde slaan maar ik zag dat het Javier was... "Javier wat doe jij hier?" vroeg ik ongemakkelijk. "Jess? Sorry ik herkende je niet vanaf achter" zei hij met een rooie kop. Ik lachte, "Je hebt geluk dat ik wat gewend ben van je" Zei ik lachend. Javier was een tijdje mijn vriendje.. voor degene die dat niet meer wisten. 

We waren ons aan het afdrogen en aan het aankleden om terug te gaan naar huis, of nouja, eerst naar de Mc Donalds. 

We waren thuis met allebei een Big Mac menu en aten het op ondertussen dat we The Originals aan het kijken waren op netflix. "Pff het was me een dagje wel, ben kapot" Zei Lisa zuchtend en ik zuchtte met haar mee, "Nou zeg dat wel" 

Om 23:57 gingen we maar naar bed, ik keek nog even op mijn instagram voor ik ging slapen en zag een foto van Tim en z'n vriendin voorbij komen waar ze aan het zoenen waren. Ik klikte erop want blijkbaar was ze erin getagd, 'Chloexoxo' kreeg ik te zien. "mmhm dat kreng heet Chloe" Zei ik een beetje wraakzuchtig, "Wie?" vroeg Lisa "Nieuwe vriendin van Tim" Zei ik. "aha.. Kill that bitch" Lachte ze en ik begon ook te lachen. "Dat kan niet helaas" Zei ik voor de grap. En na die lachbui vielen we allebei in slaap.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Onde histórias criam vida. Descubra agora