Hoofdstuk 58/6

933 40 4
                                    

Firstdayoftheweek.

Mijn wekker ging om 7 uur. En de koppijn overheerste me gewoon. Ik was gister ook ietsiepietsie te laat naar bed gegaan. Ik zucht, en sta met tegenzin op.

Ik zette een paar stappen naar mijn gordijnen en schoof ze open, de zon branden in mijn ogen wat als teken gaf dat ik luchtige kleren moest aandoen. Ik loop naar mijn kamerkastgeval, wat je amper meer een inloopkast kan noemen, en pak 1 van mijn kortebroekjes met een wit blousje. Ik draai me om naar het kastje met schoenen en kies een paar leuke slippertjes uit.

Suf loop ik naar de badkamer om mijn haar en make-up te doen. Binnen een kwartiertje was ik alweer klaar. Ik storm naar beneden en keek op de klok, 7:30. Okay!! Goed gedaan ik loop nog op schema.

Ik pakte 2 sneetjes brood en smeerde er boter op, strooide er vlokken op, schonk melk in, en ging aan de keuken tafel zitten. Ik dronk af en toe een slokje melk, en at af en toe een hapje brood, maar de meeste aandacht ging naar mijn telefoon want andy had geappt.

"Hij heeft dit gezegd: *screenshot* 😭"

In de screenshot stond een heel verhaal wat ian gestuurd had. Aangezien de tijd begon ik tog maar te lezen.

"Andy.. Ik moet helaas iets vertellen. Toen die dag dat ik je zoende.. Was niet voor jou bedoelt. Ik verwarde je met iemand anders. Het klinkt heel onmogelijk maar het spijt me dat is het dus niet. Ik wilde je nooit kwetsen dus daarom speelde ik maar dat ik je leuk vond, ik vind je nogsteeds leuk hoor! Maar.. Als vrienden.. Ik had het meteen moeten zeggen.. Het spijt me zo.."

Wauw, je kan merken dat hij er spijt van heeft, maar om het nou via whatsapp te doen?! Nee.. Dat kan echt niet.

"Oh wat erg?!! Ik zie je op school dan praten we verder" zei ik maar..

Ik stopte mijn telefoon in mijn tas, en liep naar de keuken om mijn bord en glas achter te zetten. Daarna sprong ik op de fiets om naar school te fietsen.

Ik zette mijn fiets in het fietsenrek en wandel op mijn gemak naar binnen, t was niet druk op de gangen want bijna iedereen heeft blijkbaar 1e uur vrij ofzo. 'Jessss' riep andy met betraande ogen, en ze kwam op me af gerend, we belandde in een knuffel. 'Liefjee, stil maar.. Het komt goed hij is het niet waard' zei ik om haar te troosten, maar of het hielp? Nee. 'I-ik maakte het uit met mike voor hem' snikte ze. 'Mike?' En ik keek verbaast. 'Ja we ha-adden stie-hiekem wat' huilde ze verder. Ik keek een beetje emotieloos voor me uit maar trok er wel in een knuffel. 'Relatie's horen niet stiekem te zijn' zei ik. 'Daar wil ik het nu niet over hebben' zei ze chaggerijnig, en ze liep weg. Ik keek een beetje verbaasd, en liep naar mijn kluisje. Ik keek op mijn rooster en zag dat we eerste 2 uur gym hadden.. Fijn. Ik pakte mijn gymtas en deed mijn kluisje op slot.

Net toen ik wilde weglopen bij mijn kluisje stond ineens ian voor mijn neus. 'Jess, ik zag je praten net.. Met andy, wat zei ze allemaal' vroeg hij zielig. 'Ze zei niet veel ze moest huilen' zei ik. 'Maar i-ik zou niemand kwetsen tog? Dat zei je' zei hij nu spijtig. 'Het spijt me oke?' Zei ik en liep richting de gymzaal.

De 2 lessen zaten erop, en ik liep terug naar mijn kluisje om mijn gymtas er weer in te doen. Maar ian stond weer voor mijn neus. 'Ian stop ermee, ga met haar praten in plaats van met mij' zei ik.
'Dat heb ik net gedaan' zei hij emotieloos. 'Mooi, en? Hoe ging het?' Vroeg ik. 'Goed hoor, ze wil me alleen nooit meer zien.. En ze zei dat ik jou nummer moest verwijderen en jou ook niet meer mag zien net als haar andere vriendinnen' legde hij uit. 'Oh dat verwachtte ik niet van andy..' Zei ik raar. En hij haalde zijn schouders op, en gaf me een knuffel. 'Tot ziens' zei hij sneu. En ik knuffelde hem ongemakkelijk terug, 'doeii' zei ik. En liep weer verder naar mijn les. Waarom zou andy zoiets zeggen dat is niks voor haar.. Niet dat ik het erg vind.. Of wel? Hij was aardig. Maar uit die gedachten werd ik wakker, ik hoorde oppeens iemand tegen me schreeuwen, 'godverdomme stom wijf!!! Kijk waar je loopt ja, heel mijn nieuwe schoenen onder de koffie' schreeuwde caitlyn. Ik draaide met mijn ogen en wilde door lopen, maar ze hielt me weer eens tegen. Ik keek haar niet boeiend aan. 'Sorry? misschien moet je eventjes je excuses aanbieden?' Zei een van haar hondjes. 'In je dromen' zei ik. En liep weg. Wat een zeik wijf zeg.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now