Hoofdstuk 74/22

286 20 0
                                    

Opgepakt


Ik werd wakker van een bonzend geluid, wat er niet bleek te zijn. "Het is mijn hoofdpijn" Zei ik tegen Lisa die me verbaasd aan zat te kijken. Ze knikte, "Je had gister flink je hoofd gestoten ja" Zei Lisa. Ik zucht, en sta op om mijn kleding aan te trekken en make-up goed te doen. "Ik ga vandaag naar de manege" vertelde Lisa, "Oh wauw dat is lang  geleden, veel plezier" Glimlachte ik. En Lisa gaf een glimlach  terug "Misschien kan jij wel met Tim afspreken vandaag?" Zei Lisa met de uitdrukking op haar gezicht dat leek op het pedo-emoji poppetje. Ik moest lachen maar ging er niet op in. 

Lisa was al een tijdje weg en het was alweer 12:03. Ik besloot maar een tosti te maken dus pakte de tosti quick uit de kast en de kaas ofcourse, en begon de tosti te maken tot ik onderbroken werd door de bel. Ik liep naar de deur en zag Tim staan. "Hey Tim, wat kom jij nou doen" Vroeg ik verbaast. "Ik wilde gewoon even kijken of alles oké met je was sinds je je hoofd hebt gestoten" Zei Tim en hij liep naar binnen. Ik keek een beetje verlegen. "Wil je ook een tosti?" Vroeg ik, "Ja lekker" Antwoordde Tim. Waar ik best blij om was anders zat ik zo ongemakkelijk in mijn eentje te eten terwijl hij toekijkt. 

Nadat we onze tosti ophadden begon Tim een beetje over de vakantie die we hadden. Waar ik een beetje verlegen van werd,  wat bedoelt hij daar mee.. "Ik zou zo weer met je op vakantie willen, was een leuke tijd" Vertelde hij. Ik keek een beetje weg en knikte maar. Tim begon te merken dat ik me er ongemakkelijk bij voelde, dus hij schoof dichter naar me toe, waar ik het nog benauwder van kreeg. "Jess, voel je nog wat ik voel?" Vroeg Tim met een zwoele stem. Ik keek hem aan en knikte voorzichtig.

 Tim begon te glimlachen en legde zijn hand op mijn been. Hij kwam steeds dichterbij met zijn hoofd ik liet het toe en voor ik het wist waren we aan het zoenen. Hij trok me op zijn schoot en hielt me vast bij mijn heupen. 

Opeens horen we sleutels rinkelen. Snel spring ik van Tim af en doe mijn shirt weer aan. "Hey, dus je bent toch met Tim gaan afspreken?" Zei Lisa lachend. "Ik moet maar eens gaan" Zei Tim en hij trok de deur achter zich dicht. Lisa keek me hoopvol aan waarnaar ik knikte. "IEEEE YESS! Eindelijk!" Riep Lisa vrolijk. Ik schoot in de lach, "Hij kan zooo goed zoenen Lisa je wil niet weten" Zei ik voordat ik erover kon nadenken en plof op de bank neer. "Dat word nog wat met jullie" Zei Lisa vol zelfvertrouwen. Ik haalde mijn schouders op met een glimlach. "Ik weet niet" volgde mijn antwoord.

Het was ondertussen al 21:08 de tijd vloog. Ik lag al op mijn bed in mijn kortbroekje en hemdje, tot ik opeens mijn skype geluidje hoor. Ik pakte mijn laptop en zette het voor me op bed. 

Irma: Hey schat!!! Hier is Alicia! 

Mijn ogen begonnen te stralen, mijn kleine aliesje! Wat mis ik haar.

Ik: Hey alicia! Hey Irma. Hoe gaat het bij jullie??

Daar is het nu ondertussen 15:11 dus dan is dit de perfecte tijd om te skype, niet te laat voor mij en niet te vroeg voor hun. 

Irma: Het gaat goed hier hoor! En daar?

Ik: Ook hoor, beetje aan het bijkomen. 

Irma: Waarvan? 

Ik: Hersenschudding, gister ben ik tegen de muur geknald. 

Irma: Ach, beterschap lieverd. 

Ik glimlachte naar Irma en Alicia en zag Alicia ook eventjes lachen. Na die lach hingen we op omdat Alicia niet meer stil kon zitten en het niet echt meer snapte. Zo fijn dat er skype is. 

Ondertussen was het alweer 22:39 nadat ik ook wat youtube filmpjes heb gekeken. Ik ben namelijk nog helemaal niet moe en kan niet slapen.. En aangezien Lisa al lag te slapen kon ik ook niet meer iets samen doen om de tijd te verdoen, een spelletje ofzo. Ik besloot naar beneden te gaan om een slaappil te zoeken. Die ik natuurlijk weer nergens kan vinden. 

"Hey" Hoor ik ineens achter me, ik draai me om en klikte zo snel mogelijk het licht aan. "Oh Tim, je liet me schrikken. Hoe kom jij binnen?" Vroeg ik verbaast. "De achterdeur zat niet opslot.." Zei hij daarna. "Oh shit" Ik liep naar de achterdeur en draaide hem vlug opslot. Ik werd opeens zachtjes tegen de deur aan gedrukt. En Tim begon kusjes te geven in mijn nek, hij draaide me om en zoende me. Ik legde mijn armen in zijn nek en zachte kreuntjes verlieten mijn mond, hij kan zo intens met je omgaan. Het is  zo fijn. Maar toch onderbrak ik ons momentje, "Tim Lisa ligt boven te slapen.." Zei ik een beetje hijgend. "Geeft niet" Zei Tim en ging door met zijn mond naar mijn nek. "Ja maar straks hoort ze ons" Zei ik en ik duwde Tim zachtjes van me af. Tim knikt. "Ik ga wel naar huis, ik spreek je morgen oke?" Zei hij en hij gaf in de vlugte een kusje op mijn wang en sloot de deur achter zich dicht. Ik leunde even tegen de muur aan maar besloot toch naar bed te gaan. Slapen gaat nu wel lukken i guess. 

Ik staarde een beetje voor me uit terwijl ik in mijn bed lag. Ik keek af en toe naar Lisa om echt zeker te weten of ze wel echt sliep, maar dat was wel zo. Ik zuchtte een keer diep, en dacht aan vanavond. Ik ben zo blij dat Tim me nog leuk vind... 

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Where stories live. Discover now