Hoofdstuk 68/16

385 23 4
                                    

Donderdag

Ik werd wakker met de gedachten dat ik volgende week donderdag al in nederland zou kunnen zijn, ik mocht namelijk een week bij lisa logeren. Ik ben zo blij hierom. Alleen ik ga Alicia erg missen.. Maar het is beter zo ook voor Alicia.

Ik kwam gapend beneden aan, alicia en irma zaten al aan de ontbijt tafel. "Ik vertrek volgende week woensdag avond, en dan haalt Lisa me donderdag op van schiphol" legde ik irma uit. "Ook goedemorgen" zuchte ze. Ik glimlachte "Goedemorgen" zei ik maar en gaf alicia ook een kus.

Ik had Amarican pancakes op als ontbijt en ging nu even douche aankleden en opmaken. Om daarna maar alvast heel veel in te pakken aangezien AL mijn spullen mee moeten en niet alleen kleding. Ik had al een flatje op het oog. Wat precies groot genoeg was voor mij alleen.

Ik lag op de bank en scrolde door mijn whatsapp lijst heen, en hij stopte bij de naam Javier. Mijn ogen werden groot, mijn forgottenboyfriend. Ik had met m net voor ik naar Amerika verhuisde. Maar dat hield natuurlijk geen stand. Maar om hem nu tegen te komen.. Maar alles beter dan hier.

Echt alles valt tegen.. Ik kan niet wachten Lisa weer te zien, en tim.. Stiekem mis ik hem zo erg. Het is zo fout, maar omdat het zo fout is vind ik het op een of andere manier zo spannend.

Ik staar een beetje voor me uit tot alicia tegen me aan kwam staan, "Wat is er liefje" vroeg ik, "Gaan we naar de speeltuin" vroeg ze zo lieg mogelijk, ik knikte en trok haar een jasje aan.

Ik zat al een tijdje te zitten, en kijken hoe alicia aan het spelen was met de bal en dr vriendinnetje die hier elke middag is. Mijn gedachten dwaalde weer eens af naar Tim. Natuurlijk was ik hem niet vergeten.. en die leuke tijden die we gehad hebben ook absoluut niet. Maar zal het hetzelfde zijn? Ik weet het niet. Ik schrik op uit mijn gedachten als ik ineens Alicia hoor huilen, ik rende er naartoe, "Wat is er??" Vroeg ik, "Ik ben gevallen" zei ze super zielig, en ik tilde haar op om haar een kusje te geven op dr knie, "wonderkusje" glimlachte ik en ze speelde weer vrolijk verder.

Oppeens hoorde ik een bekende stem achter me, ik draai me om en zie dylan en andy lopen. "Hey" riep ik boos. Ze keken me geschrokken aan, "Dit meen je toch niet?" Vroeg ik, en ze bleven me raar aankijken, ik schudde mijn hoofd en begin te lachen. "Wat is jou probleem?" Vroeg andy toen, "Wat mijn probleem is? Mijn beste vriendin, die ik een 2e kans gaf omdat ze me al een keer genaait heeft nog eens met mijn EX loopt te rollen, Bah" zei ik boos en draaide me weer om. "Kom je alicia? Dit is geen goed voorbeeld voor jou" zei ik en we liepen naar huis toe.

Zuchtend plof ik op de bank nadat ik alicia wat drinken en een boterham heb gegeven. Zelf had ik een cracker met smeerkaas.

Ik was boven maar weer spullen aan het pakken. Tot lisa weer appte.

Lisa: Goed nieuws! Je kan morgen al hierheen!!!!!! Mijn moeder heeft iets geregeld, ik bedoel je moet niet ergens zijn waar je niet wil zijn! - 14:43

Ik: Wauw! Dat is al snel! Dat lukt me vast niet met inpakken.. - 14:44

Lisa: Tuuuurlijk wel, irma helpt je vast wel als je dat vraagt! Tot morgen nacht! - 14:44

Ik glimlachte een beetje.. en riep irma maar.

Na een tijdje waren we klaar met alles in pakken en ik had 15 dozen, 5 met kleding, 1 met schoenen, 2 met schoolspullen, 2 met al mijn accesoires, 3 met al mijn shampoo en persoonlijke dingentjes en dan nog 2 met van alles en nogwat. Dat komt natuurlijk later aan dan ikzelf dus heb ook nog een koffer met noodzakelijke behoefte erin.
"Dankje irma voor het helpen" zei ik, en ze glimlachte.

Het was ondertussen tijd voor het avond eten dus ik schoof al aan tafel aan samen met alicia.

Gespannen zaten we aan tafel.. om half 4 vannacht moet ik op het vliegveld staan namelijk. "Irma, ik wilde even zeggen dat ik blij ben dat ik jou ontmoet heb en je zo goed voor me gezorgd hebt" zei ik. Irma's ogen werden nattig, "Ik ga je missen jessie" zei ze verdrietig.

Zuchtend loop ik naar boven, in een legen kamer. Ik besloot Lisa maar te appen.

Ik: Hey Lisa - 20:30

Lisa: Heeey, is het inpakken nog gelukt? - 20:32

Ik: Ja, Irma is wel een beetje van stuur omdat ik wegga.. - 20:33

Lisa: Oh ja dat snap ik, hoellaat moet ik bij schiphol staan???? - 20:33

Ik: Ik kom om 8u savonds aan, ik vlieg om half 4 snachts, heb ook nog een tussen landing. - 20:34

Lisa: Oh oke!!!! Tot morgen 🙌❤

Ik: Tot morgen! 💗

Zo sloot ons gesprek af. Ik kreeg een glimlachje. Ik kan echt niet wachten!

Ik besloot nog eventjes te douchen en dan te gaan slapen deze nacht word vrij zwaar denk ik.

Ik lag in bed en had mijn wekker gezet om 2u, je moet er namelijk 2 uur van te voren ongeveer zijn. Ik sloot mijn ogen en viel meteen in slaap.

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Onde histórias criam vida. Descubra agora