Laatste Hoofdstuk 75/23

408 16 7
                                    

FINAL HOOFDSTUK 


Ik stond op met een fijn gevoel, Lisa zat al naast me recht op in bed. "Goedemorgen Jessie" Zei ze vrolijk. Ik glimlachte "Wat zie jij er vrolijk uit vandaag" Zei ik tegen Lisa, die me nogsteeds vrolijk aan kijkt. "Anders jij wel" zei Lisa terug. Ik knik "Ja, Tim was hier gister avond laat nog even" Zei ik een beetje onzeker omdat ik wachtte op de reactie van Lisa. "Tim? Hoezo was hij hier?" Vroeg ze een beetje op een nieuwsgierige toon. "Weet ik eigenlijk niet, hij was binnen gekomen door de achter deur en ik was beneden aan het zoeken naar een slaappil en ineens stond ie achter me, toen ik de deur opslot wilde doen zoende die me" Vertelde ik. Lisa trok haar wenkbrauwen op "Oeh Jess, he's into you" Zei ze met een knipoog waardoor ik met mijn ogen rolde. "Ik wil dat alles was zoals vroeger" Zei ik tegen Lisa, "Dat kan ook gewoon weer toch?" Zei ze om me gerust te stellen en ik knik.

Even later zaten we met z' n 2e op de bank te netflixen ondertussen dat we ons ontbijt op aten. Toch vond ik nog dat Lisa heel blij doet deze ochtend, aangezien ze geen morning person is. Maar toch liet ik het maar los, ze zal wel met haar goede been uit bed zijn gestapt. 

We hadden ons ontbijt op en opeens ging de deur bel, ik keek Lisa aan die al meteen naar de deur galoppeerde. "Hey, kom binnen" hoorde ik Lisa zeggen op een beleefde toon. Ik draaide me om omdat Lisa die toon niet vaak heeft. "IRMA? ALICIA?" Riep ik vrolijk en rende op ze af. "Wat doen jullie nou hier?" Vroeg ik ondertussen dat ik ze aan het knuffelen was. "Ik kom Alicia brengen naar haar moeder" Vertelde Irma met een glimlach. Ik voelde mijn ogen nat worden van geluk en pakte Alicia op. "Hey meisje, ik heb je gemist" Zei ik en gaf haar een kus. Ze sloeg haar armpjes om me heen "Ik hou van jou mama" Zei ze met een schattig klein stemmetje. Ik keek Irma lief aan, "Willen jullie wat drinken??" Vroeg Lisa. "Ik moet er eigenlijk gelijk weer vandoor, ik had nog afgesproken met een vriendin die hier woont" Vertelde Irma. "Oh geen probleem" Zei Lisa, en we lieten Irma uit, "Doeeei" Riepen we. 

"Wist jij dit?" Vroeg ik aan Lisa, waarop ze knikte. "Daarom was je zo vrolijk vandaag" Zei ik lachend. Waarop ze weer knikte met een lach. "Dankjewel" Zei ik tegen haar, en ze gaf me een knuffel. "Hey Alicia, wat wil je vandaag allemaal doen?" Vroeg Lisa. "Pannenkoeken huis" Riep ze meteen. Ik moest lachen. "Het is 12:00 schat dat is wel vroeg he" Zei ik tegen Alicia. Ze keek een beetje teleurgesteld naar beneden. "Ach kom op van Tante Lisa mag jij naar het pannenkoeken huis" Zei Lisa. Ik keek haar verslagen aan en begon te lachen, "Nou vooruit we gaan ons aankleden" Zei ik. 

We zaten bij het pannenkoeken huis, en de ober kwam aanlopen om onze bestelling op te nemen. "Doe maar, een ice tea en een chocomel voor ons alstublieft" Zei ik voor Alicia en mij, en Lisa bestelde een colaatje. "Komt eraan" Reageerde de ober en liep weer weg. "Nou he, Alicia ben je toch bij het pannenkoeken huis he?" Zei ik een beetje plagend tegen haar, wat haar deed giechelen. 

Onze drankjes waren er ondertussen al en onze pannenkoeken kwamen er al aan. Alicia had er een met nutella ik met aardbei en poedersuiker en Lisa met banaan. "Eetsmakkelijk" zeiden we tegen elkaar.

Na 3 uurtjes bij het pannenkoekenhuis te hebben gezeten gingen we weer naar huis toe, Alicia was namelijk ook moe van de jetlag. Dus die kan dan even op bed liggen nog. "Hoe vond je het Alicia" Vroeg Lisa vrolijk, "Lekker" Zei ze enthousiast. 

Alicia lag al een half uurtje op bed te slapen en het was alweer 17:18, als avond eten aten we gewoon een broodje aangezien we vanmiddag al pannenkoeken op hadden. "Jess" Zei Lisa met een half volle mond. "Ja?" zei ik ook met een mond vol. "Je moet vanavond vragen of Tim iets wil doen met je, ik pas wel op Alicia" Stelde ze voor. Ik keek haar twijfelend aan, "Maar straks zit Tim daar niet op te wachten" zei ik onzeker, "Tuurlijk wel jess! Hij kwam niet voor niks die avond langs" Zei Lisa. Ik knikte en appte Tim. 

Ik: Hey, zin om af te spreken? -18:29

Tim: Ja, kom je naar mij toe ik ben alleen thuis. -18:30

Ik: Is goed tot zo xx -18:30

ik ging meteen naar boven om me klaar te maken. Ik deed een jurkje aan en mijn haar liet ik stijl naar beneden hangen. Make-up had ik gewoon zoals altijd gedaan. "Ready?" Vroeg Lisa. Ik knikte en gaf haar een kus op de wang en sloot de deur achter me dicht. 

Ik stond voor de deur van Tim maar hij deed al open voor ik kon aanbellen, en voor ik ook wat kon zeggen zaten zijn zachte lippen al op die van mij. Hij tilde me op en liep naar binnen, sloot de deur achter zich dicht en ging op de bank zitten met mij boven op hem. "Hey" Zei hij toen hij zijn lippen van de mijne af haalde. Ik glimlachte, "Hey" Zei ik lief. Ik ging naast hem zitten, "Ik wil dat je mijn vriendin word Jess.." Zei Tim ineens. Ik keek hem even vol ongeloof aan. "Meen je dat" Zei ik verlegen. "Ja, toen je terug kwam uit Amerika kreeg ik al die gevoelens 3x zo erg terug" Zei Tim. Mijn ogen werden een beetje nat, "Ah Ik hou van je Tim" zei ik en leunde naar hem toe, hij legde zijn hand op mijn wang en vroeg toestemming met zijn tong die ik hem gaf. Hij tilde me weer op zijn schoot en hield me vast bij mijn heupen. Na een tijdje gezoend te hebben trok hij voorzichtig mijn jurk uit. "Wil je dit" Vroeg Tim lief, ik knikte en liet het toe. Hij gleed met zijn hand van mijn heupen naar mijn kont, ik trok na een tijdje ook zijn shirt uit en gaf hem kusjes op zijn borst en zijn nek.

Hijgend lagen we op de bank na 20 minuten de tijd van mijn leven hebben gehad. "Ik heb je gemist Jessie" Zei Tim en streelde mijn wang. "Ik jou ook Tim" Zei ik en gaf hem een kusje. 

Het was 01:45 's nachts en Tim had me thuis gebracht. Ik opende voorzichtig de deur om Lisa en Alicia niet wakker te maken, maar Lisa zat nog levendig en wel op de bank. "EN EN EN" Riep ze. Ik moest lachen "Straks maak je Alicia wakker" Zei ik. Ze hielt snel haar hand voor haar mond. "We hebben gezoend" Zei ik. "En hebben jullie een relatie nu?" Vroeg Lisa, Ik knikte. "EINDELIJK" Riep ze weer zonder na te denken dat Alicia wakker zou worden. Maar gelukkig sliep ze erdoorheen. "Hij was zo lief voor me, en.. we hebben het gedaan" Zei ik zachtjes, Lisa's ogen werden groot "OMG" Zei ze lachend. "Ik ben zo blij voor jullie!" 

Na een tijdje lagen we weer in bed, Lisa sliep alweer. En ik kon alleen maar denken aan hoe perfect mijn leven nu eigenlijk is... Alicia is weer thuis bij mij, Tim is mijn vriendje, ik woon met mijn beste vriendin wat super gezellig is. Het kan niet beter! En met een glimlach viel ik in slaap.



The end. 

---------------------------------------------

Dit boek is tot zijn einde gekomen. Ik wil heel graag aan een nieuw boek beginnen en 75 hoofdstukken van Verliefd op mijn neef  vond ik wel een goed aantal, ik hoop dat jullie dit een heel leuk boek vonden. En omdat dit het eind van het boek is heb ik alles kort achter elkaar gepubliceerd. Ik dacht dat het wel fijn was het einde kort achter elkaar door te lezen. 


BEDANKT VOOR HET LEZEN! <3 

Verliefd Op Mijn Neef #2 (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu