Kapittel 26: Misforstått

301 11 15
                                    

"Dere må kysse!", sa Sia plutselig.

"Ehh, hva??", poppet det ut av meg. I sidesynet så jeg Jake stirret overrasket på Sia, med åpen munn. Jeg var nesten sikker på at jeg så enda mer overrasket ut. Maria tygget på innsiden av kinnet, og himlet med øynene til meg.
Herregud, noen folk vokste bare ikke opp. Vi gikk i 2 vg! Ikke 3. klasse.

Et par andre elever hadde stoppet ved inngangen og så på oss, som om de ikke kunne tro sine egne øyne. Vel, hvis jeg hadde vært dem hadde jeg ikke trodd helt på det, jeg heller. Jake med en normal jente liksom? Dette kunne ikke ende bra.

Jeg innså at det ikke var noe annet å gjøre, når Sia ville noe så skulle det skje. Basta. Sommerfuglene i magen min hadde visst spysyken, dette var ikke noe jeg hadde lyst til. Likevel snudde jeg meg mot Jake og ga ham et lett og kort kyss. Varmen spredde seg fra leppene og ut til hver centimeter av kroppen min. Herregud, så flaut.

Sia stirret på oss med kulerunde øyne, og Maria så litt grønn ut. Jake tok et par skritt vekk fra meg, og slapp hånden min. Hva nå da?

En knyttneve traff meg hardt i kinnet. Hva faen?

"Ditt svin!! HVORDAN VÅGER DU Å KYSSE KJÆRESTEN MIN?", skrek en pipestemme inn i øret mitt. Jeg snudde meg, og stirret ned i en hårbunn som var så dekket til av hårspray at det så fett ut. Blikket mitt flyttet seg et par hakk lengre ned, og jeg stirret inn i et par illsinte øyne. Ansiktet hennes var tildekket av flere lag med sminke, og det fristet så innmari å skrape fingeren over kinnet hennes for å se hvor tykt lag foundation som dekket det. Jeg var sikker på at hvis man hadde dratt en linjal langs kinnbena hadde sminken glidd av som smør. Æsj.

Hun slo igjen. Herregud, som jeg hatet henne. Smerten spredde seg som ild i tørt gress, og hele venstresiden av ansiktet mitt var som lammet.

"BITCH!!!", ropte jeg før jeg slo tilbake. Fingrene mine skapte over ansiktet hennes, og som jeg trodde, hånden min var dekket av "maling".

Hun sto helt stille og bare stirret sjokkert på meg. Men øyeblikket etter hadde hun kastet seg over meg og vi landet på fortauet begge to. Hun klorte og sparket, jeg var sikker på at jeg så ut som en tiger i ansiktet.

Men jeg skulle ikke gi meg. Jake var min, og denne hurpa skulle bli satt på plass. Vi skrek og klorte, bet og sparket. Jeg fikk inn et par bra slag her og der, men det fikk jammen hun også.

"Catfight! Catfight!", hørte jeg folk rope rundt oss, og i et basketak fikk jeg rullet meg over henne. Jeg låste armene og bena hennes fast med tyngden min. Den bitchen!!

"Jake er min!", skrek jeg, og spyttet mitt traff henne i ansiktet. Skrikende hennes fikk sinnet til å vokse, og jeg dirret. Hun slo meg!! Hun faen meg slo meg!!

"JAKE!!", ropte jeg sint.
"FORTELL HENNE DET!!"

Jeg løftet blikket fort, og sa at han spurtet opp trappen til skolen. For en feiging!!

Uten å tenke over det slapp jeg taket, sparket hardt bak meg og sprintet etter Jake. Et velkjent knas og et desperat skrik overdøvet all heiingen, men jeg orket ikke se meg tilbake. Hun fortjente det.

Jeg fløy opp trappene, og ventet å se Jake stående borte ved skapet sitt. Men det som møtte meg fikk hjertet mitt til å stoppe. Han klinte med blondinen fra garderoben. Han faen meg klinte med en annen!!
Jeg nærmet meg med sinte skritt, og jeg hadde aldri vært så sint i mitt liv. Sekundet før jeg nådde frem traff en knyttneve Jake hardt i kjeven. Han falt bakover og slo hodet mot gulvet.

Blikket mitt lette desperat rundt etter gjerningsmannen, og møtte et par isblåe øyne. De lyste av ondskap. Å herregud.

I sideblikket merket jeg at Jake reiste seg opp, men før han rakk å rette seg opp traff knyttneven min han hardt i nesen. Det virket nesten som en eksplosjon av blod, og noe vått traff meg i ansiktet.

Jeg rakk ikke å tenke så mye over det, for like etter traff en annen knyttneve meg akkurat der bitchen hadde truffet meg tidligere. Jeg sjanglet, og noen spente bein på meg.

Det siste jeg husket var at jeg falt og en voldsom smerte i bakhodet.

------------

Hahahaha, seriøst morsomste jeg har skrevet på lenge!

Her skjedde det mye, og bare vent. Mer kommer ;) xD

Alltid perfektWhere stories live. Discover now