HOOFDSTUK 14

2.7K 154 13
                                    

"Ik wil naar die winkel!" riep Abigail en ze pakte Claire's arm beet en sleurde haar mee naar de winkel. Ik grinnikte en pakte Kelsey's arm beet. Daarna pakte ik ook Carson vast en sleurde ze mee naar de Sting. Voor de mensen die de Sting niet kennen, het is een best grote winkel waarin ze eigenlijk vanalles verkopen. Broeken, jurkjes, t-shirtjes, vesten, sweaters en nog veel meer.

"Oke, Carson! Nu gaan we er tegenaan! Je gaat zoveel mogelijk normale dingen kopen als 't maar kan!" Kelsey pakte de hand van Carson beet en rende de winkel in. Ik liep er op mijn gemakje achteraan. Toen ik de winkel binnenliep begon ik meteen rustig rond te kijken en ging opzoek naar leuke jurkjes en t-shirtjes. Ook had ik echt een nieuwe bikini nodig en korte broeken.

Toen ik alles had wat ik nodig had ging ik alle kleding afrekenen. Ik keek in het rond om te zien of ik Kelsey en Carson kon zien maar ze waren nergens te bekennen. Ik haalde mijn schouders op en sms'te Kelsey dat ik een smoothie ging halen. Ik liep de Sting uit en begon in de richting van de smoothie bar te lopen. Toen ik bij de smoothie bar was aangekomen kocht ik een mango smoothie en liep toen naar het strand toe. Ja, hier op het eiland zit er een strand achter het winkelcentrum. Ik liep het strand op en ging in het zand zitten. De wind waaide door mijn haar en terwijl ik naar de zee keek dronk ik mijn smoothie. Ik genoot van de frisse lucht en sloot mijn ogen voor een paar seconden.

"Hey, ken ik jou ergens van?" Mijn ogen schoten open en ik keek meteen omhoog. Doordat de zon fel was kon ik alleen maar een vaag beeld zien, maar ik hoefde het gezicht van de persoon ook niet te zien aangezien ik de stem ook al duidelijk herkende.

"Uhm niet voor zover ik weet antwoordde ik nerveus en stond op. "Ik uhm moet gaan."Ik draaide me om en pakte mijn tas. Voordat ik ook nog maar 2 stappen had gezet werd ik mijn mijn pols gepakt. "Wacht. Ik ken je toch echt wel ergens van." Ik haalde diep adem en draaide me langzaam om. Ik kon nu eindelijk goed het gezicht van Jayden zien. Hij zag er al beter uit als de laatste keer dat ik hem had gezien. Natuurlijk zag je nog wel dat er iets met hem was gebeurd, maar toch.

"Ik weet het weer!" riep hij opeens. Ik knipperde een paar keer en keek hem hoopvol aan.

"Jij bent die chick uit het ziekenhuis! Die chick die toen op krukken liep!" ik keek teleurgesteld naar mijn voeten. "Nee, ik ben geen chick, dude." Ik trok mijn arm los en beende weg. Ik word er echt helemaal gek van dat hij me iedere keer een chick noemt. Een chick is een kuiken, zie ik er uit als een kuiken, ben ik geel? Heb ik een oranje snavel? Nee. Nee dat heb ik niet dus dan ben ik ook geen chick.

ik was al bijna het strand af toen ik hem weer hoorde roepen: "Hey, ik heb je naam niet meegekregen Chick." Ik stak mijn middelvinger naar hem op en liep verder.

"Eikel, sukkel, kakker, asociale hamburger..." mompelde ik zachtjes. Ik was boos. Ik was echt pis nijdig. Hoe kan hij zo veranderd zijn?! Hoe kan het dat hij nu zo asociaal is? Ik snap er helemaal niets van! Mijn Jayden was in het begin ook wel arrogant, maar dat was niets vergeleken met dit. Hij is nu gewoon een heel ander persoon!

Opeens liep ik tegen iemand op. Ik raakte mijn evenwicht kwijt en viel op de grond terwijl mijn smoothie over me heen viel.

"Sh*t! Het spijt me zo erg!" Ik keek omhoog en zag een jongen staat.

Waarom ben ik altijd de gene die drinken over zich heen krijgt, en niet de jongen....

********************************************

olaaa,

mijn se week is klaar!! Oke, ik hoef alleen maandag nog even een toets te maken maar de se week is al wel klaar, hiep hoi!

Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden, en het volgende hoofdstuk zal in de pov van Jayden zijn.

Ik heb ook een nieuw boek gemaakt, nouja boek eerder een verzameling van quotes. In dat boek schrijf ik elke dag een quote ( citaat) dus als je dat leuk vind moet je er vooral even naar kijken.

-xxx- love yaaa





Found Our Way Back(TFP2)Where stories live. Discover now