HOOFDSTUK25

2.8K 146 25
                                    

{ POV Jayden}

Ik lag op mijn bed en keek naar het plafond. De hele dag heb ik zitten denken aan de krukken chick. Er was is aan haar wat vertrouwelijk aanvoelde, ook al heb ik bijna niet tegen haar gepraat... Het voelde gewoon heel vertrouwelijk en natuurlijk aan om bij haar in de buurt te zijn. Het klinkt misschien wel gek en jullie zullen wel denken: "Jayden, ben je wel helemaal lekker?  Begin je nu gevoelens te krijgen voor de krukken chick?" Nee. Het antwoord op die vraag is nee. Ik krijg geen gevoelens voor die chick. Tsss, wat denk je wel niet, ik ben geen softy aan het worden hoor! Nooit, nooit van mijn leven zal ik een softy worden. Gefrustreerd wreef ik met mijn hand door mijn haar. Nu denk ik weer aan haar... ulg...

Ik stond op van mijn bed en begon door mijn appartement heen te lopen. Dit hielp totaal niet en na een paar minuten te hebben geijsbeerd liep ik het appartement uit.

{ Pov Kaitlynn}

Ik lag lekker te slapen toen ik opeens abrupt wakker werd gemaakt door een raar geluid. Ik kreunde geïrriteerd en ging rechtop zitten. Toen ik om me heen keek om te zien of er iets in mijn appartement was wat het geluid veroorzaakte zag ik helemaal niks. Kelsey lag nog vredig te slapen en verder was alles helemaal normaal. Ik deed het gordijn van het raam dat uitkijkt op het voetbalveld open en zag iemand op het veld lopen. Fronsend draaide ik me om en keek naar de tijd. Het was 2 uur 's nachts... Waarom is er iemand om 2 uur 's nachts op een voetbalveld?! De persoon rende op een voetbal af en trapte hem weg. Met een vaart kwam de bal tegen een hek aan, en veroorzaakte het geluid waardoor ik wakker was geworden. Ik zuchtte gefrustreerd en pakte een vest en de sleutel van het appartement. Ik liep op mijn pantoffels het appartement uit en beende naar het voetbalveld.

Ik kwam bij het voetbalveld aan en de persoon wilde de bal net weg trappen

"HEYY!!" schreeuwde ik. De persoon trapte net tegen de bal aan maar doordat ik zo hard schreeuwde raakte de bal uit balans. En in plaats van tegen het hek kwam hij nu gewoon in het doel. De persoon draaide zich om en natuurlijk moest het weer Jayden zijn. Ik kreunde en haalde mijn hand door mijn haar heen.

"What the hell ben je hier om 2 uur 's nachts aan het doen?!" riep ik geïrriteerd. Jayden negeerde me, ja hij NEGEERDE me gewoon! Wie denkt hij wel niet dat hij is?! De koning van Amora? Oh wacht nee dat kan niet want dat is mijn vader al!

"Dat gaat jou niets aan." zei Jayden en hij ging gewoon weer verder met het schieten van de voetbal. "Het gaat mij wel wat aan aangezien ik dankzij jou wakker ben geworden! Denk je dat ik het leuk vind om om 2 uur 's nachts wakker te worden door een of ander geluid, en dat geluid blijkt uiteindelijk van een of andere gek te komen die denkt dat het leuk is om even te gaan voetballen. Je kan dit niet eens voetballen noemen, het is je nog geen enkele keer gelukt om raak te schieten!" Jayden stopte en keek me strak aan. "Alsof jij het beter kunt, PRINSES. Het is moeilijker dan het lijkt" zei hij koel. Ik stond stil en keek hem strak aan.

Hij wist niet dat ik echt een prinses was, toch? Nee... Dat kan niet hij weet mijn naam niet eens....

"Ik kan het inderdaad wel beter dan dát!" Jayden gooide de bal naar me toe. Ik ving hem en keek er naar. "Doe maar, schiet maar op het goal. Dan praten we wel verder." Ik keek hem aan. "Uhm... ja dat kan ik niet doen...." Jayden grijnsde. "Bang? Bang dat je het niet kunt?" Ik rolde mijn ogen. "Nee, ik kan geloof me... Alleen niet nu. Ik mag niet voetballen. En geloof me het liefst had ik die bal nu een trap gegeven, zo dat hij vol in je gezicht kwam, maar hé ik moet naar mijn dokter luisteren." Ik draaide me om en liep weer weg. Ik hier dus echt niet tegen. Pff, hij was nog erger dan dat hij was voordat we een relatie kregen! Toen kon ik er wel tegen met al die grappen. Ik kon hem toen ook gewoon weer terug pakken, nu kan dat daarentegen niet.

 "Je bent gewoon bang, bangeschijter!" Ik beet mijn kiezen op elkaar en probeerde hem te negeren. Opeens zag ik dat de bal voor me uit rolde. Hij had de bal dus geschoten... Pff kinderachtig...

"Je bent bang!! Bang!!" Hij bleef dit de hele tijd door roepen. Voordat ik zelf ook maar echt doorhad wat ik aan het doen was pakte ik de bal op en trapte hem weg. Hij kwam in het goal. Ik draaide me meteen weer om en liep zo snel mogelijk weg.

~

Toen ik de volgende ochtend wakker werd dor mijn wekker wist ik dat mijn normale leven weer begon. Ik had verwacht dat ik blij zou zijn om weer naar school te gaan, aangezien ik daar maanden lang op had gehoopt, maar nu het dan zover was had ik helemaal geen zin en wilde ik er alles voor doen om gewoon in mijn bed te kunnen blijven liggen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb nog steeds zin in school, het is gewoon moeilijk om je bed uit te komen als je bijna heel de nacht niet hebt kunnen slapen door je ex die denkt dat het normaal is om om 2 uur 's nachts te gaan voetballen.

Ik stapte mijn bed uit en liep naar de inloopkast. Ik pakte een zwarte joggingsbroek en zocht daar verder nog een t-shirt bij ( kijk foto voor de hele outfit ). Mijn haar deed ik in een knot op mijn hoofd en verder deed ik geen make-up op. Toen ik klaar was liep ik naar het bed van Kelsey. Ik zag dat ze nog steeds in bed lag en zuchtte.

"Kels," ik duwde tegen haar arm aan. "Kelsy je moet nu echt opstaan, over 20 minuten moeten we gaan ontbijten." Kelsey kreunde en gooide de dekens van zich af. Na een minuut stapte ze van het bed af en ging naar de inloopkast. Ze pakte een spijkerbroek en een zwarte crop top. Toen ze haar kleding had gevonden liep ze ermee naar de badkamer en begon zich op te maken en haar haar en make-up te doen. Ik was ondertussen bezig op mijn mobiel.

Toen Kelsey eindelijk klaar was liepen we samen naar beneden. We liepen de eetzaal in en het werd meteen helemaal stil. Bijna iedereen staarde naar ons en toen begon het gefluister. Ik rolde mijn ogen en keek naar Kelsey. Kelsey keek ongemakkelijk naar mij.

"Kaitlynn, Kelsey, we zitten hier!" hoorde ik Abigail roepen. Ik draaide me in haar richting en wilde net naar haar toe gaan lopen toen ik werd tegengehouden door een stem.

"WAT doe JIJ hier nu weer?!"

*********************************************

Heyyy

Ik heb besloten om vanaf nu op zaterdag te updaten!

Ik krijg het weer super druk met school deze periode en dit zal denk ik wel blijven tot eind mei omdat ik dan pas klaar ben met mijn eindexamen.

pfff ik haat school...

Nu gewoon even een vraagje aan jullie hahah

- Wat zijn jullie favoriete boeken hier op wattpad?

-xxx- love yaaa



Found Our Way Back(TFP2)Where stories live. Discover now