HOOFDSTUK51

1.8K 100 10
                                    

{POV KAITLYNN}

Met een zucht deed ik de voordeur open. Eindelijk was ik thuis. Het eerste wat ik deed was mijn pumps uit schoppen. Na al dat geloop en gedans waren mijn voeten helemaal kapot. Ik was ook dom, ik had gewoon gympen aan moeten doen en niet naar Kelsey moeten luisteren... Maar helaas, wie zijn tong verbrand moet op de blaren zitten.

"Jayden? Ik ben er weer!"

Je zult je nu wel afvragen waar ik ben geweest, nou ik zal het je vertellen! Ik was op het vrijgezellenfeest van Kelsey! Jaja mijn gestoorde beste vriendin gaat dan nu ook eindelijk trouwen! En je zult niet raden met wie!

Ja, met Luke!  

Mijn gestoorde beste vriendin gaat trouwen met mijn gestoorde broer, wow wat zou dat toch een goed koningsstel worden! Dat land zal ik goede handen zijn hahaha.

Oke maar nu zonder er grappig over te doen, ze zijn wel goed voor het lang. Of eiland, wat je het ook maar wilt noemen...

"Jayden? Halooooo?" Weer niets... Ik liep naar de woonkamer toe maar stopte toen ik ineens in iets nats ging staan. Langzaam keek ik naar beneden en zag dat er iets geels op de grond lag.

"What.... Gatverdamme, wat is dit?!" Ik liep snel door naar de keuken en pakte een emmer. Vervolgens liep ik terug en begon de grond schoon te maken. Toen alles weer schoon was gooide ik het water door de gootsteen en borg de emmer weer op.

Waar kan Jayden nu zijn.... Gefrustreerd liep ik naar de achterkamer. Het was al heel laat, hoe kan het dan zo zijn dat hij er niet i-

Ik bleef stil staan. Vanuit de tuin kwam er opeens een hond naar binnen gerent. Het was een puppy, iets wat misschien nog wel erger was dan een volwassen hond. Het beestje had zwarte poten, en nee ik zal je vertellen dat dat niet zijn vacht was. Het was modder. En met zijn modderige poten liep hij over mijn witte vloer. Gelukkig was het geen tapijt, anders had ik nu huilend op de grond gelegen.

Het beestje kwam op me af gerend en sprong tegen me op.

"Oh, nee.... Nee, ja je bent héél lief, ga nu maar weg." Ik duwde het beestje met mijn voet weg.  Meteen liep ik in de richting van de tuin, maar niet voordat ik opnieuw werd tegen gehouden door nog een puppy. Opnieuw bleef ik stil staan en keek met grote ogen naar de twee beestjes.

"Waar komen jullie in hemelsnaam vandaan?! Dit is niet jullie huis!" Gefrustreerd probeerde ik ze aan de kant te duwen.

Plotseling hoorde ik iemand rennen. Ik focuste weer op de tuindeur en zag Jayden naar binnen rennen, en tot mijn grote schrik zat hij helemaal onder met de modder.

"Wat doen die honden hier?!"

Jayden bleef stilstaan en beet op zijn lip.

"uhm.... Verrassing? Ik heb ze gekocht uit het asiel!" Even wist ik niet wat ik hier precies op moest zeggen.

"Je.... Je hebt wat?" Ik keek hem met een open mond aan.

"Gekocht.... Ik heb ze gekocht..." Ik knipperde een paar keer.

"WAAROM?!"

"Nouja... Je bent zwanger! Ik heb nog nooit voor een levend ding moeten zorgen! Zo kan ik er al een beetje van  leren." Opnieuw knipperde ik en wist totaal niet wat ik hier op moest zeggen.

"Je... Je vergelijkt ons kind nu met een hond? Je denkt dat als je een hond kunt opvoeden, je ook meteen weet wat je moet doen met een kind? Ik hoop toch echt niet dat jouw gedachten gang zo is, want anders ga ik me echt heel veel zorgen maken, en weet dat ik het kind dus niet alleen met jou kan laten."

"Waarom? Ik ben goed met die honden! En ik weet dat een baby toch wel iets heel anders is dan een hond, maar ik toon wel verantwoordelijkheid en daar gaat het toch om?"  Ik keek hem met een lach op mijn gezicht aan. Een lach die totaal niet gemeend was.

"Ja natuurlijk! Maar uhm... klein probleempje, wat ga je over 5 maanden doen? Over 5 maanden hebben we een kind, hoe wil je dan een kind en 2 honden verzorgen? Er is een kans dat die beesten dan nog niet eens zindelijk zijn, en wat als ze niet om kunnen gaan met baby's? Heb je daar al aan gedacht?" Ik voelde tranen over mijn wangen stromen.

"Uh.... ah shit... Kait, niet huilen, alsjeblieft!"

"Nee! Oh my god, en dan zal je me uiteindelijk ook verlaten, en dan ga je in een huis wonen met die honden, omdat ze hier niet meer konden wonen. En dan ben ik helemaal alleen met de baby, en dan eindig ik uiteindelijk helemaal alleen en ga ook helemaal alleen dood en..." verder kwam ik niet doordat Jayden zijn lippen op de mijne had gedrukt. Hij streelde mijn wangen en ondersteunde me ondertussen ook.

"Kait, knoop dit heel goed in je oren, niemand verlaat hier dit huis. Niemand laat je alleen achter. We hebben nu alleen in plaats van 1 nieuw gezinslid, 3. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, toch? Ik zal voor ze zorgen, en ik zal de honden opvoeden. Ik zal ze alles leren. En daarnaast ga ik nog heel veel tijd voor jou, en voor onze kleine over hebben. Begrijp je dat?"

Ik knikte en veegde de tranen weg. "Het spijt me... Het is gewoon... Die stomme hormonen, en ik ben moe. En dan kom ik thuis en plotseling lopen er 2 moddermonsters, of nouja eigenlijk 3..." Ik keek Jayden streng aan.

"Tjaa... uhm sorry daarvoor, maar ik ruim het op! Ga jij nu maar een lekker warm bad nemen, en kruip daarna maar alvast in bed. Ik ben kom er zo aan." Hij boog voorover en gaf me een kusje op mijn voorhoofd.

Voorzichtig liep ik naar boven en vulde het bad met warm water. Toen het bad vol was draaide ik de kraan dicht en kleedde me uit. Het water was heerlijk en kalmeerde al mijn spieren. Naast het bad lag een bath bomb en die gooide ik ook in het water.

Na een tijdje stapte ik uit het bad en begon me om te kleden. Snel dook ik mijn bed in en probeerde om op Jayden te wachten. Ik was wel echt moe, en mijn ogen vielen iedere keer dicht. Uiteindelijk besloot ik dat het gee zin meer had om te wachten en sloot mijn ogen.

"I love you." hoorde ik Jayden uiteindelijk nog fluisteren, ik was te moe en al te diep aan het slapen om een antwoord te geven.

**********************************

Hey guys!

Weer een update wow hahha

OMGGG ik zag vandaag dat The Football Princess 495 reads heeft!!! Bijna een half miljoen!!! Echt heel erg bedankt!!!

Ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vonden, en als jullie nog een vraag hebben voor de Q&A zet het dan in de reacties  ;)  

De volgende hoofdstuk dat ik ga update is alweer het laatste hoofdstuk van dit boek... Het gaat zo snel! Ik weet nog dat ik The Football Princess begon, gewoon omdat ik schrijven heel leuk vind. Ik zat toen op de middelbare school, in de 3e en nu zit ik op de hoge school.... De tijd gaat zo snel haha

-xxx- love yaaa

 

Found Our Way Back(TFP2)Where stories live. Discover now