HOOFDSTUK26

2.4K 140 13
                                    

Vorige keer in Found our way back:

Toen Kelsey eindelijk klaar was liepen we samen naar beneden. We liepen de eetzaal in en het werd meteen helemaal stil. Bijna iedereen staarde naar ons en toen begon het gefluister. Ik rolde mijn ogen en keek naar Kelsey. Kelsey keek ongemakkelijk naar mij.

"Kaitlynn, Kelsey, we zitten hier!" hoorde ik Abigail roepen. Ik draaide me in haar richting en wilde net naar haar toe gaan lopen toen ik werd tegengehouden door een stem.

"WAT doe JIJ hier nu weer?!"

~~~~

Ik draaide me met een grijns om en zette mijn hand op mijn heup.

"Oh hey Stephanie!!" zei ik heel vrolijk. Stephanie kneep haar ogen tot spleetjes en zette een stap ik mijn richting. "Wat. Doe. Je. Hier. Bitch?!" siste ze toen. Mijn gezichtsuitdrukking veranderde binnen een paar seconden van blij naar arrogant. "En waarom zou ik jou dat vertellen?"

Stephanie rolde met haar ogen en gooide haar haar over haar schouder. "Whatever... Ik zie dat je kledingsmaak niet is veranderd. Je weet wat ze zeggen, eens een zwerver altijd een zwerver." Ik grinnikte en gaf haar een schouderklopje. "Dat was een goeie, ik had niet verwacht dat je het in je had!" Ik bekeek Stephanie van top tot teen en begon te grinniken. "Jouw kledingsmaak is anders wel veranderd hoor." zei ik. Stephanie grijnsde. "Dan-" begon ze voordat ik haar onderbrak. "Het is nog sletteriger geworden dan dat het al was."

"OEEE... BURN!! TSS!" riep Kelsey en gaf me een high-five. Stephanie deed haar mond open maar bedacht zich toen. Dit herhaalde zich een aantal keer, totdat ze het opgaf en op de grond stampte, ja ze stampte echt op de grond zoals kleuters dat normaal doen. Ze draaide zich om en liep stampend weg. Ik draaide me ook om en de eerste persoon die ik zag was Jayden. Ik had verwacht dat hij een verbaasde blik zou hebben, maar dat had hij niet. Hij keek eerder boos, en geïrriteerd. Ik fronste en liep langs hem heen, naar de tafel waar Claire en Abigail zaten. Claire grinnikte naar me en Abigail stak haar duim op. 

"You go girl! Heb je haar gezicht gezien!" Ik grinnikte. "Jupp, die zag ik! Wat ik ook zag was Jayden's gezicht... Die was er niet zo blij mee volgens mij..." Claire haalde haar schouders op. "De echte Jayden had zelfs meegedaan en je daarna een traktatie gegeven, het geeft niet wat deze Jayden doet, hij is onze Jayden toch niet..." Ik knikte en begon mijn eten langzaam te eten. Na een tijdje voelde ik mijn mobiel trillen in mij broekzak. Ik pakte de mobiel uit mijn broekzak en zag dat het een berichtje was van Christopher. Ik opende het bericht en zag dat het een filmpje was. Ik downloaden het filmpje en bekeek het filmpje. Ik zag dat Luke lag te slapen, en Christopher spoot wat slagroom op zijn hand. Mijn ogen werden groot en ik wist natuurlijk al wat er ging gebeuren. Carson begon Luke met een veer te kietelen en niet veel later zat Luke's hele gezicht onder met slagroom. Ik sloeg mijn hand voor mijn mond en deed mijn best om niet in lachen uit te barsten. Luke's reactie was ook grappig. Normale mensen zouden wakker worden en de persoon helemaal verrot schelden, maar nee wat doet mijn broer... Mijn broer draait zich om en belang met zijn slagroom gezicht helemaal op zijn kussen. Ik duwde mijn telefoon in de richting van Kelsey en liet haar het filmpje zien. Kelsey begon ook te lachen en pakte meteen haar mobielen begon Luke te bellen.

{ POV Kelsey}

Ik wachtte geduldig op het moment dat ik Luke zijn stem door mijn telefoon hoorde.

"Mmm?" hoorde ik Luke slaperig zeggen toen hij de telefoon opnam. Ik grijnsde, mooi dan kan ik zijn reactie horen. "Oh... bel ik op een verkeerd tijdstip?" vroeg ik onschuldig. "Kels? Nee.. Je bent nier ongelegen..." hoorde ik hem mompelen. "Oh oke!" zei ik vrolijk. "WTF is dit nu weer..." hoorde ik Luke mompelen. Ik deed mijn best om mijn lach in te houden. "Waarom zit er slagroom op mijn kussen en op mijn gezicht?!" Ik kon mijn lach niet meer inhouden en begon te giechelen. "Kels, weet jij hier toevallig iets van?" "Misschien." antwoordde ik lachend terug. "Wie heeft het gedaan Kels?" Ik grinnikte. "Geen idee, en ook als ik het wel wist zou ik het niet vertellen." "Oke, je weet het dus wel, en dat betekend dat je de persoon kent. Het is dus Carson of Christopher... Dankje Kels!" Ik kreunde. "Ulgg... Kan je niet gewoon doen alsof er niks is gebeurd, of in ieder geval dat je niet weet dat zij het hebben gedaan?" Het was even stil aan de andere kant van de lijn. "Nope." zei hij uiteindelijk. Ik rolde mijn ogen, natuurlijk kon hij dat niet. "Niet met je ogen rollen Kels." Ik fronste, hoe kon hij nu weer weten dat ik met mijn ogen rolde? "Ook niet fronsen Kels, we willen niet dat je rimpels krijgt op je mooie gezicht." Ik begon te blozen en schraapte mijn keel. "Ik weet dat je nu aan het blozen bent, babe..." mompelde Luke. Ik bracht mijn hand naar mijn wang en ademde diep in. "Ik bloos niet..." fluisterde ik zacht, Luke grinnikte en meteen liep er een rilling door heel mijn lichaam heen. Het het raar als je het zo bedenkt, hoe erg je iemand kan missen. Ik is nog niet eens een week geleden dat ik hem heb gezien, en we gedragen ons nu al alsof we al maanden zonder elkaar leven.

"Niet liegen babe, ik weet dat je bloost. Ik mis je..." Ik zuchtte. "Ik mis jou ook..." "In de vakantie moet je weer hierheen komen, ik verveel me! Ik moet alleen maar leren en het is saai. En mensen smeren slagroom op mijn hoofd..." Ik giechelde. "Ach jij kleine baby, ik zal er wel voor zorgen dat ik in de vakantie naar je toe kom, of ik zal het in ieder geval proberen." antwoordde ik. "YESS, My ladyyy is coming home!!" Mijn wangen werden vuurrood. "Hopelijk.... Ik moet gaan, mijn lessen beginnen zo meteen..." "Ulg... oke, ik mis je..." "Ik mis jou ook, doei. Ik bel je vanavond, of na mijn lessen weer." Ik hoorde Luke grinniken. "Ik wist wel dat je niet lang zonder me kunt, maar is goed, ik zal op jouw wachten babe."

We hingen beide op en met een diepe zucht keek ik voor me uit. Die weken tot de vakantie gaan nog lang duren, te lang als je het mij vraagt.

*************************

Olaaaaa,

SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY dat ik zo laat update.... Ik had het zoooo druk met school.... Ik heb deze week veel toetsen gehad en moest ook nog werken aan mijn profielwerkstuk en ik moest leren voor mijn autotheorie.... Ulg...

In ieder geval zal ik deze vakantie proberen om eenkeer extra te uploaden maar ik kan niks beloven....

-xxx- love yaaa


Found Our Way Back(TFP2)Where stories live. Discover now