HOOFDSTUK49

1.8K 104 8
                                    

{ POV KAITLYNN}

"Mam? Pap? W-Wat doen jullie hier?" Ik keek naar de grond. Wat als hij boos word, of verdrietig? Dan heb ik onze hele trouwdag verpest! Oh my god, wat heb ik gedaan?! Dit was dus echt geen goed idee! Ik dacht dat hij het leuk zou vinden, maar nu zijn ouders er zijn weet ik het niet zo zeker meer...

"Ik heb ze uitgenodigd...." mompelde ik zachtjes en vermeed zijn blik. Ik wist dat hij me aankeek tho. Ik voelde zijn blik gewoon op me.

"Je hebt.... wat?" Hij pakte mijn arm beet en begeleidde me bij zijn ouders vandaan.

"Waarom heb je ze uitgenodigd?" fluisterde hij.

"I-ik uhm... ik weet het niet oke! Het leek me een goed idee omdat je af en toe zei dat je het jammer vond dat je geen contact meer met ze had, maar nu weet ik zo net nog niet of het wel echt zo'n goed idee was..." Hij zuchtte en wreef met zijn hand over zijn voorhoofd.

"Je had dit moeten overleggen Kait... Je overrompeld me hiermee. Ik weet dat jee het goed bedoelde maar... Ik had mezelf hier op moeten voorbereiden. Ik heb ze jaren niet gezien en de manier waarop we uit elkaar zijn gegaan was ook niet zo simpel. We zijn niet het contact verloren Kait, en dat weet je! Ze hebben er zelf voor gekozen! En nu verwachten jullie dat ik het ze zo vergeef? Nee... Dat gaat niet gebeuren. Dat kan ik niet." Ik pakte zijn hand vast.

"Dat weet ik... Maar ik weet ook dat het niet jouw fout was! En we weten allebei dat Anna het zo niet had gewild. Ze had gewild dat jullie er voor elkaar zouden zijn, maar dat is precies het tegenovergestelde geweest. Maar ik denk dat jullie elkaar nu nog steeds kunnen helpen. Jullie hebben elkaar nog steeds nodig. Jullie zijn familie. En jouw familie is mijn familie." zei ik.

"I-.... geef me gewoon even 5 minuten de tijd zodat ik even kan nadenken... Dan ga ik met ze praten. ALLEEN. En dat is niet omdat ik boos ben op jou, wat ik trouwens wel een beetje ben maar dat heeft daar niets mee te maken, ik wil gewoon met mijn ouders praten en ze ook wat vragen stellen. En ik denk niet dat het een leuk gezellig gesprek word waarin we praten over de jaren dat we elkaar hebben gemist." Ik wist dat hij dit zou zeggen, en ik vond het ook totaal niet erg. Ze moeten het eerst uitpraten, en dan wil ik zijn ouders verder leren kennen, als alles goed verloopt natuurlijk.

Ik knikte en ging op mijn tenen staan. Voorzichtig drukte ik mijn lippen op de zijne en gaf hem tegelijkertijd een knuffel.

"Ik ga weer naar binnen... Kom me alsjeblieft opzoeken als je klaar bent. Ik houd van je."

"Mmm... Ik ook van jou." hij gaf me nog een kus op mijn voorhoofd en draaide zich om. Ik keek toe hoe hij zijn ouders benaderde.. Ik bleef verder niet kijken en besloot om weer naar binnen te gaan.
***************
Misschien niet een van mijn langste/beste hoofdstukken maar ik heb het nu gewoon heel druk met school... Omdat het mijn verjaardag is vandaag wilde ik toch wel iets plaatsen dus dacht, dan maar beter een klein stukje zodat jullie ook niet veel langer meer in spanning hoeven te zitten over wie Kaitlynn nu heeft uitgenodigd

Ik hoop dat jullie dit een leuk stukje vonden.
Helaas kan ik niet beloven wanneer de volgende update komt. Ik besteed bijna al mijn vrije tijd al aan het schrijven en dit zal ik ook blijven doen,helaas heb ik nu alleen niet heel veel vrije tijd meer... Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en hier ook op kunnen wachten

Xxx love yaaa

Found Our Way Back(TFP2)Where stories live. Discover now