NIEUW BOEK!

743 15 2
                                    

Eindelijk, eindelijk EINDELIJK!!

Ja jongens, ik ben er nog! Eindelijk heb ik een nieuw boek!
Het is al een tijdje geleden dat ik op Wattpad iets geplaatst heb. Dit komt omdat ik eigenlijk heel veel ideeen heb, maar de tijd om het, goed, te schrijven heb ik niet echt.
Ik heb een tijdje getwijfeld of ik het boek wel wilde plaatsen omdat het iedere keer zo lang duurt voordat ik mezelf er toe kan zetten om te gaan schrijven, maar ik denk dat het wel helpt als ik weet dat er mensen op het hoofdstuk wachten.

Ik hoop dat jullie het boek leuk gaan vinden😊
Hier alvast de intro:

Wanneer Jordan te horen krijgt dat al haar beste vriendinnen een date hebben voor het schoolfeest lijkt het alsof de wereld zich tegen haar keert. Ze is nu niet alleen de enige van haar vriendinnengroep die geen date heeft, maar het lijkt wel alsof ze de enige van de hele school is die geen date heeft! Iedereen lijkt wel een date te hebben!

Wanhopig begint ze buiten school te zoeken naar date's maar wanneer ook dit geen succes blijkt te zijn gaat ze over op zwaarder geschut. Ze besluit een date in te huren.

Dustin's ouders zijn rijk. Stinkend rijk. Zijn ouders doen er alles aan om hem zo "goed" mogelijk op te voeden. Ze willen dat hij goed zijn best doet op school zodat hij later het bedrijf kan overnemen. Zijn vriendinnetjes mogen enkel en alleen uit dezelfde klasse komen als hij. Ze moeten aan alle eisen voldoen. Doet ze dat niet? Dan keuren zijn ouders haar niet goed en doen ze er alles aan om van haar af te komen.

Dustin besluit zich aan te melden op een site waar mensen je kunnen inhuren als date. Zo kan hij toch op date's gaan met meiden die niet weten wie zijn ouders zijn. Daarnaast zullen zijn ouders er ook nooit achter komen.

Wanneer Jordan Dustin inhuurt gaat de eerste afspraak alles behalve soepel. De twee komen duidelijk uit twee verschillende werelden. Waar de ene alles krijgt wat en wanneer hij het maar wilt, is dat bij de ander niet altijd het geval. Zullen ze zich hier overheen zetten?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Found Our Way Back(TFP2)Where stories live. Discover now