6.Un prieten nou...

7.7K 343 11
                                    

Tris

Era ora 01:41 in câte îmi arata ceasul din bordul mașinii si probabil am încălcat de ceva vreme limita legală de viteză, iar pe fratele meu, pentru prima dată în viață mea, îl văd alb ca varul când conduc eu. Era și normal, nu l-am lăsat să se urce în locul meu la volanul mașinii nici în ruptul capului, eram plină de nervi, și el știa asta, asa ca a ales sa tacă până era sigur ca sunt cât de cât liniștită.

-Tris... Oftează enervat... Cred ca ar fi timpul să încetinești. Spune privindu-ma încruntat.

-Cum a îndrăznit... Crâșnesc din dinți. Idiotul dracului, în viață de zi cu zi poate să facă ce vrea el cu numele meu... Dar la curse eu sunt WhiteTiger până la capăt. Urlu plină de nervi dând cu pumnul în volan.

-Tris, știm de la început ca dacă te legi la cap cu el, numele tău la prima șansă va fi furat....

-În niciun caz, blonda ceea nici ca știe în ce ordine sunt pedalele sau la ce sunt bune butoanele de pe volan și cele care se află în bord și în locul casetofonului... Marai cu o mâna în cap și una pe volan, luând o curbă din scurt... În ritmul ăsta voi avea nevoie de cauciucuri noi încurând.

-Aici ai dreptate, aproape ca a făcut praf mașina când a fost nevoie să ia prima curbă... Rade Tobi facandu-ma sa-l sagetez cu privirea.

-Nu e de râs, ăștia se joacă cu numele meu, toți oamenii de la pistă cred ca sunt eu în mașină acea nenorocită... Suspin aproape plângând de nervi.

-Nu cred ca sunt atât de idioți să creadă așaceva...

-L-ai auzit și tu pe Conor... "Se pare ca W.T. si-a cam ieșit din mâna în ultimi ani"... Îl îngân eu pe fostul meu mecanic, care se pare ca a devenit foarte important după ce am plecat eu de aici, un mecanic al dracu' de imbecil... Ultima dată când l-am lăsat să îmi umble la mașină, a încurcat toate circuitele pe acolo, dar din milă, nu l-am dat afară și acum imi târăște numele prin noroi, cu prima ocazie am să îi înfig un glonț în inimă, nenorocitul dracu, stie ca nu sunt eu in masina aceea, eu am stil cand conduc.

-Lasă-l, e un măgar și nimeni altcineva înafară de el nu crede asta, erai cel mai bun pilot de pe pista și asta nu s-a schimbat. Mormaie Toby, degetele lui albindu-se pe usa masinii, încercand disperat sa ma calmeze.

-De unde ti-a mai venit asta, Tiger a fot mereu cel mai bun, și eu am fost ascunsă mereu în umbră lui. Oftez eu, scoțând telefonul din buzunar, și trimitandu-i mesaj mătuși, ca vom mai întârzia o vreme.

-Mi-a venit asta, fiindcă tu poți să conduci exemplar și atunci când nu te uiți pe drum... Bombane smulgându-mi telefonul din mână, eu clipind des, și apoi fixându-mi iar privirea pe drum. Nu sunt pregatit sa mor.

-Da, dar el nu a avut niciun accident, cel puțin niciunul în care să fie el la volan... Mormai tragand tare de volan spre dreapta, fiindcă mi sa părut ca văd fum ieșind de undeva.

-Ai dreptate, însă, frânele erau blocate, iar direcția era făcută praf... Zice fratele meu încruntat, când vede și el norul de fum care se ridica deasupra NY-ului.

-Asta arată ce mecanic bun sunt... Marai exasperată și plină de nervi.

-Nu, asta arată ca mașina a fost sabotată, in garajul de pe pista, Coșmarul mergea perfect, iar acolo, zici ca nu i s-a mai facut o revizie de ani buni... Ofteaza Toby serios, eu aproape inecandu-ma cu propria salivă.

-Nu mai pomeni de mașină aceea, cât timp sunt eu la volan.

-Și de un lucru mai sunt sigur, blonda aceea plasticată, nu va putea niciodată să conducă la fel de bine cum o faci tu Coșmarul, aveai încredere deplină în mașina aceea,  știai tunelul la perfecție, iar parașuta aceea, nu a intrat în tunel niciodată... Parca pot vedea cu coara ochiului cum îi pulsează nebunește vena de la tâmplă.

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum