7.Sa inceapa distracția!!

6.9K 323 7
                                    

Tris

Eram tolanita în pat, iar Toby ca de obicei se juca ceva pe telefon, eu fiind o soră bună am hotărât că, de cumva Gin ajunge pe lista lui de cuceriri îl castrez, fiindcă teoretic, oarecum, intr-un fel, Gin face parte acum din familie, și nu am nevoie de cineva care să bocească pe tura mea... Iar acum frățiorul meu e supărat, îi va trece, intr-un târziu.
-Deci te-ai răzgândit? Întreaba el curios.
-Nu!! Mormăi eu cu fața adâncită în pernă.
-Dar de ce? Se plânge frățiorul meu exagerat de idiot.
-Pentru ca nu am nevoie de inimii frânte... Mormăi iar eu, cu puțină furie în glas.
-Te referi la ea sau la tine? Întreaba el scos din satire.
-Poate ambele... Zic eu enervată, și scot capul din pernă dând de ochii cercetători de un albastru intens ai fratelui meu.
-Am aflat acum câteva zile ca de fapt Alex are amnezie, și nu își amintește de mare parte din relația voastră... Zice fratele meu serios, eu făcând o grimasă la gândul asta.
-Cam cât știe? Întreb eu curioasă.
-Mai nimic, doar ziua în care te-a văzut prima dată... Zice brunetul, eu urcandu-ma în patul lui, Toby strângându-ma în brațe.
-Sunt șanse să își amintească iar? Zice eu tristă, fratele meu oftând trist.
-Nu, dacă nu si-a amintit în decursul a 3 ani și ceva, acum nu mai sunt șanse... Zice Toby încercând să zâmbească dar nu îi prea ardea de lucrul asta când surioasa lui mai mică, cu puțin dar mai mică e gata să se apuce de bocit.
-Deci sunt doar o altă umbră din mintea lui cu care s-a culcat sau a vazut-o doar pe trecerea de pietoni... Zic eu cu o lăcrima curgandu-mi pe obraz, fratele meu oftând și dând vehement din cap.
-Dacă mai plângi îți promit ca am să îți dau o mamă de bătaie... Zice el stergandu-mi lăcrima cu degetul lui mare, și apoi trăgându-ma mai aproape de el, si pupandu-ma pe frunte, eu adormind după puțin timp...

***

Mă trezesc întinzându-ma ca o pisică, și vrând sa mă întorc pe cealalta parte dar dintr-o dată simț o senzație ca și cum cad în gol și chiar asta am făcut, doar ca a fost obligatoriu să pup podeaua. M-am ridicat apoi înjurând de doamne iartă, și am mers până la baie unde mi-am făcut rutina mi-am luat lenjeria neagră pe mine și apoi m-am îmbrăcat cu un tricou roșu destul de larg, care sunt aproape sigură ca cândva a fost de al lui Toby, și niște blugi mulați negri, iar în picioare, niște teniși negri, nici nu mai știu de unde îi am, dar îi iubesc pentru simplul fapt ca șireturile sunt albe și au imprimate pe ele mici cranii negre...
Coboram în fugă scările și vroiam să ajung cât mai repede la bucătărie fiindcă îmi era o foame de lup, dar când întru pe ușa albă ce despărțea sufrageria de "camera magică" mă trezesc cu un pumn de făină în față, mă repedesc și eu spre blatul pa care se află un bol mare plin de făină și arunc și eu în toate direcțiile cu făină... După o bună bucată de timp, luptă era incheata, fără daune colaterale, dacă nu poți numi dauna faptul ca bucătăria arata ca și cum ar fi nins înăuntru, iar eu împreună cu Toby și Gin eram plini din cap până în picioare cu făină, iar lupta nu s-ar fi terminat aici dacă nu ar fi apărut mătușa.
Acum eu aveam un aspirator în mâna și îi aspiram hainele Ginei în timp ce fratele meu, gătat trecut prin acest proces, după ce m-am curățat pe mine, curăța făină de pe blat mormăind tot felul de lucruri de neînțeles, iar restul bucătăriei, care nu mai arata ca o casă de fantome, a fost curățată de mine și de Gin, după ce am terminat cu tot dezastrul, provocat de noi, dar asta nu contează, noi toți trei ne-am prăbușit pe canapea eu sprijinindu-mi capul de umărul lui, iar Ginger era pusă cu capul în poală mea, și picioarele de la genunchi în jos îi atârnau de după dunga canapelei, fata asta era de gașcă, doar ca nu e aici nici de o zi și deja a provocat o bătaie cu făină, se potrivește mult prea bine cu familia asta, și îmi place, mai știu eu o persoană care era la fel... De fapt, nu o fac, dacă îl cunoșteam aveam să știu ca e în stare să îmi omoare fratele, si nu ar mai fi intrat în viața mea niciodată...
Nu știu de ce, dar când o priveam pe Gin vedeam varianta lui feminină... Nu, ceva nu e bine, mai ales ochii aceia și părul, nu știu de ce văd asemănarea asta izbitoare între ei doi, dar presimt ca voi află încurând...
-Deeeeci, hai să ne punem câteva întrebări între noi, ca să aflăm lucruri uni despre alți, sau cel puțin tu despre noi doi... Zice fratele mei, jucamdu-se cu una dintre șuvițele mele, de când era mic îi plăcea să își indese mânuțele în podoaba mea capilară.
-Ok, și cum vine? Zice ea chicotind.
-Păi, fiecare pune câte 5 întrebari, Toby începe primul, fiindcă e ideea lui... Zic eu zâmbind, și peivindu-mi fratele.
-Deci, mașina favorită? Zice el râzând.
-Am o atracție pentru Dodgeuri... Zice ea zâmbind.
-Mâncarea preferată? Mormăie el curios, mâncarea a fost mereu cea mai mare slăbiciune a lui.
-Taco. Zice mica brunetă zâmbind.
-Romantic sau Horror? La asta era un răspuns foarte clar.
-Horror? Mormăie ea privindu-ma mai mult pe mine decât pe fratele meu.
-Puștoaico, te ador... Zic eu râzând.
-Din câte am înțeles eu de la uratul asta de lângă ține sunt mai mare cu o săptămână și 3 zile decât voi doi... Zice ea chicotind, iar și rămân mască, am o nouă întrebare pe listă, de fapt mai multe...
-Ai mai avut frați sau surori? Întreaba brunetul curios.
-Nu am de unde să știu... Zice ea tristă, și am impresia ca a atins o coardă sensibilă.
-Mai ești virgină? Întreaba Toby, iar la asta bruneta înroșește de mamă focului, și da doar aprobator din cap, iar eu îi dau una la ceafă fratelui meu idiot, pe el nu l-a învățat nimeni să nu întrebe așa ceva o fată?
-Acum eu pun întrebările... Mormăi eu privindu-mi urat fratele.
-Ok. Zice bruneta puțin mai calmă.
-Adoptată sau nu? Intreb eu curioasă.
-Adoptată... Zice ea zâmbăreață.
-Ziua de naștere? Zic eu mai mult pentru mine, fiindcă deja aveam o bănuială.
-4 Decembrie... Zice ea privindu-ma curioasă.
-La ce spital ai fost lăsata? Mormăi eu căutând ceva prin telefon.
-Interesant sau nu, am fost găsită în pădure, aveam doar cateva săptămâni... Spune Gina încruntată.
-Bun, ai culoarea părului din naștere, lentile, ceva? Întreb eu încă cu capul în telefon.
-Nu... Asta sunt eu... Spune ea privindu-și o șuviță de par.
-Mhm, ai mai auzit fraza "Două inimi de cristal"? Întreb eu, iar fratele meu mă săgetează cu privirea.
-Da... Pe la 12 ani am fost rapiță și am auzit de la unul dintre răpitori chestia asta, mi-a spus ca are ceva legătură cu ochii, apoi mi-a dat drumul, era o femeie înaltă, brunetă cu niște ochii verzi de smarald... Zice ea zâmbind la amintirea ei, și eu era să scap telefonul, iar Toby m-a luat de mâna si m-a tras în altă cameră.
-De unde ti-ai dat seamă? Întreaba fratele meu uimit.
-Sunt ca două picături de apă! Strig eu, dar totuși încercând să nu fac prea multă hărmălaie.
-Știi ca nu o să se termine bine... Zice fratele meu încruntat.
-Și ce? Nu îmi pasă, e nouă noastră armă secretă, cel puțin împotriva lu' taicaso. Zic eu rânjind, iar fratele meu doar își da ochii peste cap.
-Te comporți de parcă ti-a omorât familia... Zice el, dar apoi își da o palma peste față, s-a prins și el, se pare.
-Chiar a facut-o, sau cel puțin a încercat... Spun eu încruntată, Toby doar oftând și ducandu-ma iar în cameră în care se afla Gina.
-Și puștoaico, ce vrei să facem azi? O întreb eu curioasă, după ce mă pun iar pe canapea.
-Orice vrei... Zice bruneta zâmbăreață.
-Dragă, să iti spun un lucru, acum casă asta e și a ta, și dacă te vei mai comporta ca o fetiță bună și cuminte de 7 ani îți promit ca îl las pe uartu-l asta să te hârțuiască... Zic eu chicotind, arătând spre fratele meu, care când mi-a auzit cuvintele si-a luat mutra de călău, facandu-ma să chicotesc.
-Păi cum mă comport? Întreaba ea curioasă, dar se vedea pe ea ca s-a prins la ce mă refer.
-Ca o parașuta de facultate... Zice fratele meu chicotind.
-Și cum vrei să mă comport? Zice ea enervată.
-Cum ești tu cu adevărat... Zic eu, iar ea doar oftează învinsă.
-Ok... Zice și își trage picioarele sub ea.
-Și ce vrei să facem azi? O întreb eu iar.
-Păi având în vedere ca e vineri, am auzit ca T. Da una din renumitele lui petreceri, și m-am gândit ca aș putea merge... Zice ea dând din umeri, au dând aprobator din cap, prefăcandu-ma ca contemplez la această idee deși știam destul de bine ce am să fac, și presimt ca fratelui meu nu are să îi placă.
-O să mergem, nu m-am mai distrat de multa vreme... Rad eu, iar Toby aproape ca inebunea acolo.
-Serios? Țipa ea uimită eu dând doar aprobator din cap.
-Serios. Zâmbesc, uar eua începe să chiuie veselă în timp ce brunetul de lângă unui înainta spre dulapul mare de fier cu un lacăt colosal, și după ce îi arunc cheia neagră pe care o țineam cu pandantivul după ce mi-a dat-o el, îl descuie și scoate de acolo două revolvere și o curea cu cuțite pe care mi-o arunca mie, eu privindu-l curioasă, apoi el își da ochii peste cap și îmi mai arunca un pix un piaptăn și un ruj, le deschid pe fiecare, iar de piaptăn trag pur și simplu încercamd să îl despart de la jumatate, și mă trezesc cu 3 cuțite în mâna, eh așa mai merge.
-Tu cu ce te descurci? Întreaba fratele mai serios după ce si-a pus la spatele curelei un pistol normal cu calibru de 22, și l-am văzut ca își pune undeva prin buzunare un cuțitaș micuț.
-Mă descurc destul de bine cu orice are săgeți, dar cum nu aveți așa ceva... Mormăie piticania și încearcă să o ia la fugă.
-Nu prea cred... Zice Toby și îți da jos ceasul pe care îl avea la mâna, uuu cel cu săgeți tranchilizante, nici nu știe cât m-am chinuit să fac rost de el, iar apoi își scoate dintr-un mic compartiment, ceva ce semăna cu o așchie, dar după ce apăsa pe un buton, se transforma intr-un pistol mic, mititel mititel, și din câte am văzut, are un fel de formă de floare argintie, și poate să îl poarte ca broșă, eh, cel puțin pe ea nu o încărca cu o curea plină cu cuțitașe.
-Îmi spune și mie pentru ce sunt toate astea? Întreaba Gin enervată, după ce își prinde broșa de bluză.
-Eu nu mă mai duc in aceeași încăpere cu tipul acela fără să știu ca nu suntem neajutorați. Zice fratele meu și îmi arunca ceva ce semănau a dopuri de urechi, dar erau doar "cerceii" mei favoriți cu care puteam ține legătura non-stop.
-Ok? Zice ea uimită, iar eu doar îmi dau ochii peste cap.
-A încercat să ne omoare, și nu cred ca va fi ultima dată... Zic eu fugind sus și cautandu-mi ceva de îmbrăcat.
Mi-am luat pe mine niște blugi strâmți cu talie înaltă, negri, o bluză roșie pe umăr, schimbandu-mi sutienul tot cu unul negru, dar de dată asta fără bretele, mi-am prins cureaua de blugi, iar bluza nu lăsa mai nimic din cuțite să se observe, iar pistoalele, erau agățate de cureaua pantalonilor mei. Cele trei obiecte le-am azvârlit într-o geantă neagră mai mică pe care o puțeai purta în stil poștaș, și fiindcă nu sunt adepta picioroangelor, mi-am luat o pereche de bocanci negri, iar părul l-am împletit intr-o coada de peste lăsată pe umărul drept și gata, am coborât jos, unde fratele meu avea pe el doar o pereche de blugi negri un tricou mulat, negru și niște bocanci, surpriză, tot negri, iar Gin avea pe ea o fustă neagră de piele cu talie înaltă, cu volănașe, o cămașă albă în care era înfiptă broșa, avea ceasul fratelui meu pe mâna, iar în picioare niște sandale fără toc negre de lac, iar părul îl avea pur și simplu lăsat pe spate, am ieșit toți trei pe ușa, ca apoi eu să mă urc în mașină mea intre timp ce cei doi vir merge împreună, când am ajuns în fața casei, am ieșit privind în jur, toate privirile erau pironite pe mine, așa ca m-am sprijinit pur și simplu de portieră și mi-am afisat rânjetul specific, ca apoi să întru în casă, având câteva probleme la început cu paza... Cea mai mare parte din oameni de acolo mă stiau, nici nu aveau cum, am fost în aceeași echipă pe vremuri, dar au ales să ascundă cine sunt cu adevărat și să îmi lase numele târât prin noroi, așa ca acum sunt niște trădători, dar am văzut blonda aceeia afurisită în mulțime, înconjurată de o mulțime de "slugi", așa ca am ales să mă îndrept spre ea... Să înceapă distracția!!

Va continua...

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum