18. Mă prefac ca scuzele alea sunt pentru mine.

4.7K 244 19
                                    

Tris

Am condus până la sediul Mafiei Roko, unde se ținea petrecerea, ca atunci când am ieșit din mașina dandu-le fiecărei fețe câte o cască prin care să putem ține legătură, ca după să intru țanțoșa în sediu, cu Max și Toby în stânga și dreaptă mea, iar fetele fiind in spatele nostru, parteneră lui Max pentru această seara fiind Sam, lucru care m-a uimit plăcut, am intrat în încăperea mare amenajată special pentru această seara, apropiindu-ne de masa lunga din mijlocul încăperii, cei care se ocupau cu servirea indicandu-ne fiecăruia locurile, eu stând în capul mesei, pe partea opusa mie fiind însuși Silver, liderul mafiei Roko, împreună cu fiul sau, bateti tobele va rog, Andres.
Mi-a fost acordată onoarea să stau exact în fața liderului, și unului dintre foștii prieteni ai Tatei, Silver Georgio Visendi, original din Italia, 45 de ani, mogulul curselor ilegale din New York, deci am avut onoarea de a ocupă acest loc, din cauza ca vom avea o mică negociere până la începutul propriu zisei petreceri.
am auzit cum cineva si-a dres glasul, ca apoi însuși Kile Robinson asezandu-se la masă, undeva prin mijloc.
-Deci Roko, cu ce ocazie m-ai invitat în această seara la acest eveniment, din câte imi amintesc, familia mea era tăiată de pe listă mărilor influențe în această lume... Încep eu discuția, ca apoi să îl fulger cu privirea pe Kile.
-Te înșeli dragul meu pui de demon, familia ta va avea mereu un loc de cinste la mine acasa, tatăl tau mi-a fost ca un frate, iar tu micul meu pui de demon îmi ești ca o nepoată, dar Tris, ai ajuns din mică făptura cu (,) care mi-a făcut cunoștință acum un car de ani, o femeie impunătoare care e găta a să îi domine pe toți de la masă asta. Zice Silver, pentru o secundă și lui zburandu-i privirea asupra lui Robinson, eu chicotind la auzul poreclei mele pusa de el acum mulți, mulți ani.
-Discursul tău a fost încântător Roko, dar nu cred ca m-ai adus aici să depanăm amintiri... Spun eu ridicând întrebătoare o sprânceană.
-Nu, sigur ca nu, avem o mică propunere pentru tine... Spune el calm, ca apoi Andres sa se ridica în picioare, tatăl lui asezandu-se la loc.
-Draga mea prietenă, din cauza unor mari probleme cauzate de o anumită persoană din această cameră, suntem nevoiți să vindem portul unei alte persoane influențe din lumea asta dată dracu', și din cauza ca tu ești singură persoană în care puțim avea încredere ca (,) cursele vor decurge la fel cum au decurs și până acum, așa ca te-am ales pe tine... Spune el privindu-ma îngrijorat, eu chicotind.
-O să facem uite așa, fiindcă eu nu am timp acum de o astfel de asociere, ca să îi spun așa, eu o să îți dau banii ție, si portul va rămâne în mâinile fale capabile, îmi ești un prieten bun, și un camarad de încredere, așa ca mă bazez pe acest lucru când îți dau această oportunitate. Zic eu scoțând servietă burdușite de dolari, pe care Toby i-o înmânează, Andres namaiputand să se abțină, l-a îmbrățișat pe fratele meu, cu (,) care era prieten de la grădiniță.
-Nu este corect!! Îi aud vocea lui Kile tunând în încăpere.
-Asculta aici Robinson, viață nu este corecta, în lumea asta nu avem reguli, chiar dacă vrei tu să le infuntezi acum, nu am de gând să îți permit asta!! Mârâi eu trântindu-mi palmele pe masă, si ridicandu-ma în picioare, transmițându-i priviri acide.
-Cum îți permiți să spui asta despre soțul meu?! Îi aud vocea lui Faith care era roșie la față de nervi, curvă naibi.
-Taci javră, ai destrămat o familie și ai ucis unul dintre urmași femeii căreia până în atunci îi ziceai soră!! Zic eu privind-o urât, această marindu-si ochii, și tăcând mâlc.
-Despre ce vorbești?! Întreaba Alexander cu fața acoperită de uimire, dar totuși am o mică impresie ca ceva nu e bine...
-Dragul meu dușman, aia nu e maicata, e mătușa ta, care l-a întors pe tatăl tău împotriva Ameliei, mama ta ajungând să zacă într-o baltă de sânge după ce scumpul tău tată i-a înfipt un glonț în inimă, iar după puțin timp, a ajuns să îl întoarcă impitriva surorii tale, care a ajuns să fie abandonată într-o pădure, sfârșind probabil mâncata de lupi, dar desigur ca nu aveai cum să îți amintești, tu și sară ta geamana aveati doar 3 luni... Zic eu rânjind mândră la vederea feței lui acoperita de durere și ură, lovindu-i scaunul lui Gin care a icnit albindu-se la față.
-De unte ști tu atâtea? Întreaba el cu vocea tremurândă prevestitoare de plâns, dar desigur ca se abținea, trebuia să fie tare ca o stâncă în fața atâtor mafioți, altfel ei i-ar fi depistat punctul slab, Alex ajungând probabil în cele din urma mort, dar să viu sinceră, nu imi firesc nici în ruptul capului acest lucru.
-Am sursele mele... Pufnesc eu trântindu-ma pe scaun, el făcând la fel, încercând să își controleze furia, din câte se citea pe față lui, și din câte îl cunosc eu...
-Gata, acum, cred ca ar fi timpul ca (,) cei bătrâni să își continue treaba, iar tineretul să isi ia tălpășița. Spune un bătrân trecut de a două tinerețe.
-Si ei ce ar trebui sa fac? Mormăi eu cu o sprânceană ridicata.
-Ne ocupăm noi de aici dragă. Îl aud pe unchiul Cole, care era însoțit de cele două mătuși ale mele.
-Bine. Zic eu plăcând împreună cu ceilalți fii si fiece de mafioți, ajungând la casă de va cânta a lui Silver, unde se dădeau de obicei petrecerile "tineretului", de care ne ocupam în cea mai mare parparte a timpului eu, Toby Andres si Alex, dar de data asta T. este inlocuit de Max.
Eu am fugit pana în subsol de unde am adus toată băutură, Andres a pus muzica, Max s-a ocupat de lumini, iar Toby a găsit un DJ ai un barman bun în ultimul moment. Dintr-o dată simț cum sunt trasa după un colț, dând față în fața cu o Gin confuză, se pare ca o să am de dat câteva explicați.
-De fapt eu sunt? Întreaba ea tristă.
-Cam da... Mormăi eu scarpjnandu-i ceafă, acum eu fiind imftacata cu o bluză rosie pe umăr, niște blugi albăstri scurți, și niște botine negre, din cauza insistențelor lui Sky, iar părul îl aveam lasat pe spate, și venind vorbă despre bijuterii am înlăturat doar inelul cu libelula și piatră verde.
-Nu îmi vine să cred!! Zice ea izbucnind în plâns, eu strangand-o în brațe.
-Mda, nici mie nu mi-a vrea venit, atunci când am aflat adevărul... Mormăi eu mangaindu-i părul.
-Deci te-ai comportat asa cu mine doar pentru că sunt sora lui? Întreaba ea suspinând, eu doar chicotind.
-Nici gand, este adevărat ca îmi amintești de el prea mult pentru sănătatea mea mintală, dar m-am comportat așa cu tune fiindcă ești iubită fratelui meu, și înainte de asta, pur și simplu mi-a plăcut felul tău de a fi... Zic eu zâmbind amar, după ce am indepartat-o puțin de mine ca să o pot privi în ochii.
-Sigur? Întreaba ea trăgându-si nasul.
-Da. Zic eu inmanandu-i o batistă, ca apoi să ne grabim spre cercul ce începea să se formeze, muzică fiind data mai încet ne-am așezat și noi undeva la nimereală, eu multumindu-i lui Dumnezeu, ca Gin a nimerit între mine și fratemio, regulile jocului erau simple, cel care aduce sticlă se băutură, pune prima provocare, sau întrebare, căinează ce este ales, unei persoane alese la întâmplare, și acea persiană trebuie să facă provocarea sau să răspundă după o gură din acea sticlă, și țiț așa, până ce fiecare a primit o întrebare sau provocare, ca apoi să o luan de la început, până atunci când terminam toată rezerva de sticle, aceste fiind 12 de Vodka, sticlă era deținută de Colton, un tip foarte enervant, dar cu un tata destul de influent, după părerea mea.
-O alegem pe Tris, ce alegi White? Întreaba el rânjind.
-Provicare. Zic eu hotărât, acestuia sclipindi-i ochii.
-Te provoc sa îți dai jos bluza... Zice el aproape salivând, privindu-mi "suflețelul".
-Ok. Zic eu întinzând mâna după sticlă, luând o gură destul de mare, ca apoi să execut provocarea, rămânând doar în bustiera mea neagră.

-Îți bâți joc de mine?! Mormăie el privindu-mi bustul, cum făceau și ceilalti masculi din cameră, care nu venea sigur de la mine, până s-a auzit un mârâit furios, toți punandu-mi privirea la locul ei, adică pe fața mea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Îți bâți joc de mine?! Mormăie el privindu-mi bustul, cum făceau și ceilalti masculi din cameră, care nu venea sigur de la mine, până s-a auzit un mârâit furios, toți punandu-mi privirea la locul ei, adică pe fața mea.
-Poate... Zic eu gandundu-ma cui îi dau următoarea provocare.
Deci, Andres, ce alegi? Îl întreb eh curioasă, acesta tresărind.
-Serios, era obligatoriu să am alegi pe mine?! Zice el supărat, eu privindu-l încruntată. Bine, bine, provocare... Mormaie el supărat.
-Te provoc să o săruți pe Sky... Zic eu rânjind, el oftând și trecandu-si mâna prin păr, ca apoi să îmi ia sticlă din mâna, ai să dea pe gat mai bine de un sfert din sticlă, ca apoi să se apropie de verisoara mea blondă, cu care are de ceva vreme tangențe...
Înghite in sec, ca apoi să se napusteasca asupra buzelor ei, ea ramanand împietrită, ca apoi incet incet să își bage mâinile prin părul lui brunet, Andres asezandu-si mâinile pe talia ei, dar în momentul în care sărutul asta degenera la ceva mult mai serios am hotărât să ii pun capat în stilul meu, mi-am scos pistolul de la spate, trăgând un glonț spre tavan, care era deja ciuruit rău de tot.
-Ok, ok, stăm cuminți... În seara asta... Zice el, ultima parte zicand-o mult mai încet, eu râzând.
-Nu e obligatoriu toată seara, dar întâi da sticla mai departe. Zic eu dând din umeri.
-Ok, deci Elijah, te provoc sa o săruți pe... Cara... Mormaie el încruntat, eu oftând ușurata, nu imi ardea de o criză de gelozie din partea Carei.
-Bine... Zice fratele meu dând din umeri, ca apoi la auzul acestor cuvinte Andres să o ia în brațe pe Sky în stil mireasa și să fugă cu ea în prima cameră baricadând ușă, de unde știu asta, s-a auzit de aici cum a întors cheia de trei ori în broască, eu bufnind în râs, Băi, dar nu prea stau pe gânduri ăștia doi. Seby și Cara încep să se sărute cu patos, eu oftând enervată, și verificandu-mi revolverul, gandundu-ma dacă mai are rost să stric vereun glunt, ca atunci când eram pregătită să mai fac o gaură în tavan, se aude un alt foc care nu venea de la mine, eu privindu-l urât pe Alex.
-Ce? Era rândul meu... Zice el privindu-ma rânjind, și avea o sclipire extrem de ciudată la vederea inelului meu pe care îl răsuceam pe deget.
-Mdea, cel puțin nu vom asistă la o partidă în public. Oftez eu lăsându-ne capul pe umărul lui Max, chicotind la vederea priviri lui acide total nejustificate.
-Bun, Alex, ce alegi? Îl Întreaba Sebadtian pe Alexander, care a stat puțin pe gânduri.
-Provocare... Zice el zâmbind mișelește, fratele meu privindu-ma cu coada ochiului.
Doar nu are de gând să facă ce cred eu. Gândesc eu în gand.
-Amice, imi pare rău, dar te provoc sa o săruți pe Tris... zice fratele mei rânjind, eu vrand să îl omor in bataie în momentul de fata, dar am să ma prefac ca scuzele alea sunt pentru mine.
-Bine!! Zice el si pare bucuros? Mneah, am doar eu vedenii.
Ia vreo trei guri din sticlă ce se află până atunci in mâna fratelui meu, ca apoi el să fină în fața mea, apropiindu-se încet de buzele mele, eu înghițind în sec când distanță dintre ele era aproape inexistență, simtiindui respirația caldă pe ele.

-Va continua

Hei gândăceilor, vreau o părere despre capitcapitolul asta, nu știu de ce, dar am impresia ca încep să devină din ce în ce mai seci...

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum