Epilog

3.6K 228 16
                                    

Tris

Stăteam pe canapea, acoperită cu o patura așteptând ca el să apară, citind o carte, atunci când în încăpere a intrat sotul meu drag, lăsându-si geaca în cuier, venind spre mine, sarutandu-ma ușor pe frunte.
-Ce faci iubit-o? Mă întreabă el, asezandu-se pe margine, punandu-si una dintre mâini pe obrazul meu, eu lasandu-mi-l în palmă lui, a fost plecat timp de 3 luni cu treaba, fiindcă atâta timp cât eu trebuie sa am grija de copii el va trebui sa se ocupe de afaceri.
-Minunat, atâta timp cât te-ai întors... Oftez eu ridicandu-ma în șezut, si sarutandu-l, am tanjit atat de mult după buzele lui moi, după gustul lor dulce.
-Copii ce fac? Întreabă el zâmbind calm, eu oftând si foindu-ma puțin, ca să pot să imi sprijin corpul de al lui.
-Ashton si Asher probabil dorm, sau măcar asta sper sa facă... Rad, gandindu-ma la cei doi băieți cu par brunet si ochii albaștrii, care seamănă atât de mult cu tatăl lor... Sunt atât de calmi și chibzuiti, sau măcar așa e Ashton, fiindcă Asher e un copil plin de energie si pus mereu pe șoti, el împreună cu sora lui sunt niste adevărate bombe atomice...
-Si Ashley? Întreabă el ingrijorat, eu dând din cap si răzând amuzată, daca de pe acum își face atated griji, sunt curioasa cum va reacționa când va aduce primul baiat acasă... Se va lăsa cu scandal...
-În camera cu cei doi crai, nu a vrut să se culce sub nici o formă, s-a încăpățânat să te aștepte, la cei 5 ani ai ei, e foarte hotărâtă... Mormăi eu lăsându-mi capul pe umărul lui, soțul meu râzând amuzat.
-Oare cu cine seamănă? Întreabă el de parcă nu ar ști deja răspunsul, eu doar sarutandu-l pe obraz si ridicandu-ma în picioare.
-Cu mine, cu (,) cine te-ai aștepta... Eu mă duc în cameră, dacă mergi la ei, te rog să stingi lumina... Oftez eu vrând să mă întorc spre hol...
-Tati!! Strigă cele 3 voci în cor, sărind în brațele tatălui lor, eu doar am zâmbit, văzând cei trei fratiori, fiecare de câte 5 ani, care aduc lumina in camera doar prin prezenta lor.
Aud un ciocanit în ușă, merg să deschid, dând de toată familia aliniată ca la armata, eu zâmbind si scuturând din cap.
-Acum se vine? Întreb eu văzând că e 00:56 ei dând doar din umeri...
-Eu am venit să îmi văd nepoții... Râde Esma, la fel făcând si ceilti 3 bătrâni, eu doar oftând amuzată si dandu-ma din fața ușii.
-Eliot, Zoey, Roy, Troy, Daria, Darcie!! Strigă cei trei sarnind să își îmbrățișeze verisorii, lăsându-si în cele din urmă tatăl să se liniștească.
Eliot e fiul lui Sky cu Andre, e un puști de 5 ani jumate plin de energie, care îi ajută pe cei doi poznasi la năzbâtii...
Zoey sau Zoela e fica lui Seby cu Cara, e o dulceață, e puțin timidă si fricoasă însă în compania celorlalti parcă iese drăcușorul din ea, are doar 5 ani împliniți săptămână trecută, însă e un mic geniu, încă nu îmi dau seama cum au reușit să îmi bage ruj în pasta de dinți.
Roy si Troy sunt fii gemeni ai lui Gin si Toby care au reușit să dea nastere unor adevarati actori, scapa mereu bazma curata cu talentul lor actoricesc, reușind să îi scoată si pe ceilalți din belele, zici ca nici nu le pasă piticaniilor crete de ce consecunte ar putea fi pentru farsele lor, si au doar 3 ani jumate.
Daria e un mic geniu, e fica lui Ki cu Hase, unul dintre medicii din Mafie, s-au cunoscut la nunta noastă, se înțelege foarte bine cu Ashton fiindcă probabil ei sunt singurii copii liniștiți din familia asta, are 4 ani, însă și la vârsta asta da dovadă de o inteligenta remarcabilă.
Darcie e o pitica zvăpăiata de doar 2 ani, deci nu prea știm multe despre personalitatea ei... Doar faptul că seamănă leit cu Max, însă are caracterul calculat, oarecum, al mamei ei... Am ras amuzată când i-am văzut pe copii începând să se joace calmi, momentan, sigur pun ei ceva la cale, fac o echipă bună, sunt curioasa daca va fi la fel si peste câțiva ani...

Suntem o familie ciudată, da, nimeni nu a spus că e ușor să fi un Henderson, avem o viață periculoasă, plină de amenințări, dar viața e făcută să fie trăită, nu? Ori de câte belele am da, ne avem unul pe altul ca să ne protejăm si sa ne purtam de grijă, suntem uniți, trăim pe principiul "Te iei de unul, te iei de toți"

Deci, vreți să scriu și o a doua parte, sau nu?

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum