24.Esti rau...

4.4K 215 9
                                    

Toby

Stăteam în pat pe burtă cu capul in perna gandindu-ma cu ce Dracu am gresit de am ajuns să mă îndrăgostesc în așa hal de Gin, ca apoi sa ma trădeze, si eu sa ajung aproape să bocesc, aproape, fiindcă sunt bărbat și nu îmi permit să fac așa ceva, am auzit un ciocănit în ușă, eu strigând ca ori cine ar fi nu îl primesc, dar desigur că acea persoană nu m-a băgat în seamă, m-am întors pe spate ca să îl văd pe Alexander care mă privea încruntat, stand cu spatele lipit de perete.
-Știi frate, încep să îmi fac griji pentru tine... Zice privindu-ma aspru, ca apoi eu să îmi trag perna peste fără ca să nu îl mai văd nici măcar o secundă.
-Zi mai bine ca începi să îți faci griji pentru soră-mea si te cred... Pufnesc tragandu-mi pătura peste mine.
-Si asta, dar deja te comporti ca un copil, poate nu o cunosc eu pe Gin, dar Tris a zis că suntem ca două picături de apă... Oftează el venind spre mine și trăgând pătură de pe mine.
-Da, dar tu nu ai trada-o pe Tris din cauza lu' taicato. Zic ridicandu-ma în fund si sprijinindu-ma cu spatele de perete.
-Pentru ca eu am trăit în lumea asta si am ajuns să știu ce e bine si ce nu... Zâmbește el într-o parte, batandu-ma cu mana pe umăr.
-Știi, nu înțeleg cum din cel mai nesimțit, porc, tâmpit, fustangiu tip ai ajuns ce ești acum... Rad eu privindu-l cum își dă ochii peste cap.
-Dragostea te schimba amice, te face ce nu ai fost toată viața, din mine a făcut un om mai bun... Iar din tine unul mai orb, de fapt nu, asta a făcut mândria din tine... Pufneste Alex ca apoi sa o mă ciufulească ca pe copii mici.
-Alex, unde ești, avem de mers pe pista pentru a vedea cum au reparat-o după stricăciunile făcute de taicato!! Strigă soră-mea de jos, Alex sărind în picioare, ca scos din transă.
-Acum iubito!! Strigă el înapoi ca apoi să se îndrepte spre ușă. Scuze amice dar mă cheamă datoria, însă sa nu crezi ca ai scăpat... Zice si dispare in spatele ușii de lemn.
Nu stiu cum de au ajuns astea doi împreună, insa ma bucur pentru ei, si acum vorbesc ca o fata dar formează un cuplu frumos.
-Pot să intru? Bine, stiu ca nu ma vrei aici, probabil că mă urăști, dar am văzut ușa deschisă și... Mda... Îi aud vocea mieroasa a lui Gin, ca apoi să o văd în prag, privindu-ma tristă, mă doare când o văd că suferă, dar an suferit eu mai tare când am vazut-o cu pistolul la tâmpla surorii mele.
-Am zis eu cumva ca te urăsc... Mormăi după ce s-au așezat în fund pe marginea patului.
-Nu, dar asta simt... Oftează punandu-si mâna peste a mea, eu tragandu-mio ca ars, aceasta suspinând, si ochii ei albastrii apărând mii de lacrimi, ca apoi să închidă ochii, lacrimile prelingandu-se pe chipul ei, m-am apropiat de ea scăpând un oftat punandu-mi mâinile pe obrajii eu stergandu-i-le.
-Gata, gata, scuze, bine? Îmi pare rău, mă comport ca un copil mic, Alex are dreptate, dar mă simt trădat... Șoptesc eu tragand-o într-o îmbrățișare strânsă ca după ce sa mai liniștit am  îndepărtat-o puțin, dandu-i un pupic pe obraz, ca apoi ea sa își îndese iar capul la loc, eu trăgând-o în brațele mele, era atât de mică în comparație cu mine, am sarutat-o pe par, strangand-o în brațe, ea ghemuindu-se iar din cauza fâțâieli ei, prietenul meu a început să prindă viață.
Am mai stat o vreme așa, până când ea și-a scos capul din scorbura gatului meu, privindu-ma tristă, cu ochii un pic roșii,  si înainte să pot să îmi dau seama, și-a strivit buzele de ale mele, sărutul vrând să fie la început doar unul cast, dar nu am mai putut să îi dau drumul din brațele mele, m-am lăsat încet pe spate, ca apoi să o strâng bine în brațe, si intorcandu-ma astfel încât ea să fie sub mine, a chicotit ușor atunci când ne-am despărțit din sărut, lăsându-mi fruntea lipită de a ei, avea un zâmbet mic pe buze, buzele alea pe care le-aș devora intr-o secundă dacă aș știi că m-a iubit vreodată, si nu am fost doar un puști prost pentru ea, nu stiu daca ma pot numi puști la 21 de ani, dar stiu ca ma comport ca unul îndrăgostit lulea.
-Am o întrebare... M-ai iubit vreodată... Oftez eu intinzandu-ma lângă ea pe pat.
-Nu stiu cum sa îți explic... Nu stiu exact ce simt, dar stiu doar ca atunci când pleci furios de acasă sunt în stare să îmi smulg părul din cap gândindu-ma ca ești în brațele alteia, simt ca fierb de fiecare dată când te văd plimbandu-te fără nici o problema prin casă fără tricou, si cel mai important, de fiecare dată când te sărut simt ca as putea sa trăiesc toată viața doar cu săruturile tale... Deci, da, cred că te iubesc... Îmi zice ea, cautandu-mi mâna, ca apoi să își impleteasca degetele cu ale mele, eu fara sa ezit măcar o secundă m-am ridicat deasupra ei, sarutand-o pe obraz, ca apoi să ajung în colțul buzelor si la sfârșit să mă delectez cu gustul ei mentolat, nu stiu de ce, sau cum, dar de când o am pe ea, aproape nu am mai pus gura pe țigări, poate pentru că de fiecare dată când dădea de diverse pachete prin buzunarele mele, le aruncă pe foc în șemineu, ce vorbesc eu aici, nu a fost asta motivul, puteam să îmi cumpăr câte pachete vroiam, pur si simplu ea a devenit alinarea mea, nu mai aveam nevoie de țigări ca să mă calmez, o aveam pe ea, iar în ultimele zile de când nu o mai am langa mine cred că am fumat mai bine de 20 de pachete, Alex aproape batandu-ma pentru asta, ura persoanele care fumează, după părerea lui era cea mai mare greșeală pe care o puteau face vreodată, însă, a ajuns sa o iubească ca un nebun pe soră-mea, si sa fie prieten cu mine, pe Tris credeam că a reușit să o facă să renunțe pentru că sora mea s-a saturat de atâta cicaleala, dar sunt sigur ca de fapt, a pățit aceasi lucru ca si mine, s-a îndrăgostit  până peste cap de el, si acum îi este de ajuns să îl aibă lângă ea si nu mai simte nevoia asta care, mă mistuia pentru și pe mine, noi nu fumam ca atâta ne plăcea, noi o făceam după cum zicea si un vechii prieten Nu fumezi ca să atragi atenția, o faci pentru a te stinge mai repede decât propria țigară, făceam asta fiindcă nu aveam nici un scop în viață pe care să îl urmăm sau cineva pentru care să luptăm să rămânem printre cei vii, iar acum că au apărut Alex si Gin, avem acel scop, de aceea era tentată Tris să se reapuce de fumat, si credeam că o să o facă, dar a reușit să îi facă față tentației, pentru el, si pentru ca a făcut o promisiune, si oricât poate să pară spara mea de nepăsătoare, mereu se tine de promisiuni.
-Mă pot considera iertată? Mormăie ea aproape fără aer arcuindu-se în brațele mele atunci când am început să cobor cu săruturile spre sânii ei.
-Mhm... Mormăi eu prinzând de colțurile bluzei ei, ea ridicandu-ma un pic in fund, eu dandui-o jos, ca apoi ea sa se lase la loc pe pe pat, eu continuând să împrăștie săruturi pe pielea ei albicioasă ca laptele, mi-a prins de tricou ca apoi să mi-l dea jos, eu strecurandu-mi mâinile pe sub ea si desfacandu-i capsele sutienului, sânii ei sărind fericiți după ce au fost eliberati din strâmtoarea lui, parcă rugandu-ma să îi răsfăț cu mii de săruturi si mângâieri.

Tris

Eram cu Alex în drum spre pista, el conducând si eu stand cu capul sprijinit de geam, privind norii pufosi si albi ca spuma laptelui ce se aflau pe cer.
-Crezi ca am făcut bine golind casa si lăsându-i pe ăștia doi singuri acolo? Întreb eu lăsând un oftat să îmi iasă printre buze.
-Sigur, la cum îl cunosc pe frateto si după discuția pe care am avut-o înainte de a pleca, probabil acum in camera voastră răsună doar gemete si se aude doar petul cum scârțâie... Zice el fără să își ia privirea de la drum și având un zâmbet pervers pe buze, am chicotit strandandu-i mâna care era pe coapsa mea cu a mea peste, degetele noastre fiind împletite, eu abea vrând să îi dau drumul si atunci când trebuia să schimbe vitezele.
-Si eu unde dorm atunci disera... Zic încercând să îmi stăpânesc rânjetul, știam deja răspunsul, vroiam doar să îl întărât.
-Cu mine, punand în aplicare ceea ce fac frații noștri... Chicoteste el ducandu-mi mâna în dreptul buzelor lui, plasând un sărut mic pe ea, eu cutremurandu-ma la această atingere, deși ușoară și fără nici un pic de erotism în ea, fierbeam deja la foc mic, încă nu m-am obișnuit cu idea ca il am din nou lângă mine, si ca am scăpat de blondina aceea nenorocită.
-Ce s-a întâmplat cu Cassandra, Casie sau cum dracu o chema... Întreb eu nutandu-mi privirea de la clădirile mari pe lângă care treceau, pe fata lui.
-Să zicem doar ca acum haul din tunel are un cadavru în plus... Oftează el trăgând brusc de volan la dreapta, intrând pe aleea ce duce spre pista.
-De ce ai ajuns să o macelaresti, fiindcă sunt sigură că nu e atât de proastă încât să încerce măcar să îmi faca treseul... Chicotesc eu gandindu-ma ca tâmpită aia a incercat măcar să sară peste Hau...
-Ba, a încercat, fiindcă m-a enervat deoarece începea să intre la bănuit că nu mai am amnezie, si am pus-o să îți facă traseul de care se ferea înainte ca de dracu.
-Ești rău, dar nu pot spune că nu îmi convine... Chicotesc ridicandu-ma puțin de pe scaun si sarutandu-l pe obraz, ca apoi să îmi reiau locul pe scaun.
-Știi, mi-ai lipsit, simțeam că mor în anii astea... Ofteaza el lăsându-mi lăsându-ne mâinile în poală lui, eu pufnind supărată, îmi plăceau fiorii care mi se răspândeau prin tot corpul. Gata pisoi supărat, azi la masa nu m-ai lăsat să fac ce am vrut, acum a cam expirat oferta... Cnicoteste el oprind mașina, si iesimd din ea, lasandu-ma cu ochii în soare.
Am ieșit enervata din mașină, pornid pe urmele lui, acesta când și-a dat seama că sunt lângă el m-a luat în brațe și am mers asa până la barul ăla, si am intrat înăuntru, iar când Andres ne-a zărit a venit si m-a îmbrățișat pe mine, iar lui Alex i-a dat o îmbrățișare bărbătească.
-Ce faci Tigrule, credeam că nu am să vă mai văd așa... Râde el ca apoi să se îndepărteze de iubitul meu, eu observând mâna lui bandajată, m-am apropiat încet de el prinzandu-l probabil puțin cam brutal, fiindcă prietenul mai a tresărit.
-Ce dracu ai pățit? Strig eu speriată, ca apoi să mă îndepărtez ca traznita de el, chicotind, ih, urăsc atunci când se activează latura mea îngrijorată.
-Să zicem doar ca sora lui nu a fost prea miloasă cu noi restul după ce ai dispărut. Mormăie Ande dandu-se din fata mea, eu căzând locul plin de oameni măcelăriți, uni care abea acum s-au ridicat de pe podea, si alții care nu aveau să se ridice niciodată.
-Mdea... Am ceva ce nu știu dacă are să îți placă... Și e foarte important... Râde Alex sarutandu-ma ca apoi să mă tragă afara, până pe acoperișul barului ăstuia, văzând un apus minunat, acum câțiva ani obișnuiam să venim aici după fiecare cursă si sa sărbătorim, în felul nostru, am atâtea amintiri frumoase aici, si nu pot spune că îmi pare rău că pe acoperișul asta mi-am pierdut virginitatea... Am privit încruntată masa aranjată intr-un stil romantic si cu lumânări și mi-am mărit ochii la vederea spaghetelor, era mâncarea mea preferată, si desi știam că Sky le-a făcut, contează gestul, si faptul ca a cărat toate astea până aici, m-am așezat la masă, privind muntele de perne din apropierea marginii acoperișului, care era înconjurat de un fel de balustrada...
Alex a venit lângă mine sarutandu-ma pe buze, ca apoi să se pună în genunchii si sa scoată din buzunar o cutiuță mică de catifea, ca apoi să o deschidă, în interiorul ei tronand un inel din două piese cea, primul fiind cu rubin si diamante, si având un diamant măricel, iar al doilea semăna cu o verighetă, tor cu rubin si diamant , si stiu asta pentru că l-am văzut intr-o vitrina acum ceva timp și salivam practic după el.
-Aveam de gând să fac asta după cursă aceea nenorocită, însă nu am mai apucat deoarece, știi și tu... Asa ca... Vrei sa îți trăiești restul vieții alături de mine? Întreabă el făcând o mutră puțin stresată, iar eu incremenind acolo la auzul întrebării...

-Va continua...

Poate v-ati cam dat seama din poza de la începutul capitolului despre ce este vorba, dar da, ramane să aflăm doar ce va zice Tris...

Va rog nu mă omorâți ca v-am lăsat așa, dar capitolul următor va apărea mâine!!!

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum