16.Deja regret...

4.6K 243 2
                                    

Tris

Plescăi din buze, lăsându-mi casca pe ea, ca apoi să ma cobor și să pornesc plictisită spre scările din față școlii, verificând dacă am nenorocitul ală de pistol, urcând repede scările, și intrând în școală lăsând ușile să se trântească în urma mea, ca după să îmi bag mâinile în buzunarele gecii și să trec prin micul culoar de elevi care s-au aliniat ca la armată, se pare ca mi-am recăpătat reputația, eu sunt White Tiger și nimeni, dar absolut nimeni nu are voie să îmi calce mândria în picioare.
Cineva încearcă să îmi puna piedică dar observ la timp, privind persoană cu prea multă îndrăzneală, care era chiar una dintre slugile blondei ăleia sclifosite. I-am adresat un zâmbet drăcesc, chicotind, ca apoi să îi prind încheietura strangandui-o cu putere, ea scâncind îndurerată.
-Dragă mea, am înțeles ca ești blondă, dar ce ar fi ca data viitoare să îți folosești acel singur neuron pe care îl mai ai, și să îți ții picioarele acasă, dacă nu vrei să te rup în mai multe bucățele decât numărul imens de băieți cu care sigur te-ai culcat și am să îți trimit fiecare bucatica din corpul tău contaminat de prostie în câte o țară diferită, se mai vezi și tu lumea nu numai p*la pe care o bagi în cură în fiecare seara, ok?! Mârâi eu la ea ca apoi să îi dau drumul la mâna, ea luand-o la fugă pe colidor când a vazut ca toată lumea începe sa radă de ea.
-V-am permis eu să râdeți?! Tip eu la eu, aceștia tăcând mâlc, privindu-ma îngroziți. Stați liniștiți, nu sunt chiar așa o scorpie, doar ca sunt în stare să calc în picioare pe oricine îmi sta în cale... Rad eu începând iar să înaintez prin mulțime.
-Eu încă nu înțeleg de ce te pui cu ei, sunt cei mai puternici din școală asta... Zice o fata de prin anul I, sau cel puțin așa pare, care avea un ochi vânat și buza spartă.
-Dragă mea, să fi puternic nu înseamnă să nu fi doborât niciodată, ci să te ridici mereu după ce ai căzut... Zic eu privind-o cu un zâmbet în colțul gurii, când eram și eu de 18 ani eram și eu foarteeee guralivă și mă bagamin toate bătăile de la școală căpătând uneori vânătăi destul de urâte....
-Și tu de câte ori ai fost doborâtă? Întreaba ea curioasă, eu zambindu-i...
-De atâtea ori încât îmi e frică ca daca voi mai primi vreo lovitură în locul potrivit, nu am să mai reușesc să mă ridic, dar nu știi niciodată cât de puternic ești, am mai fost o dată pe margine de prăpastie, dar am reușit să îmi țin echilibrul!! Zic eu chicotind și ciufulind-o pe mica fata cu parul brunet.
-Nu înțeleg de ce se tem toți de tine, pari de treabă... Zice ea veselă.
-Sunt... Să zicem asa, doar ca am ramas cam acră din cauza unor anumite întâmplări. Rad eu, facandu-i semn să mă urmeze, mergând pe hol până la dulapul meu de unde mi-am luat cartea de Chimie...
-Ai chimie, și eu!! Chicotește ea veselă.
-Stai, nu ești din anul I? Întreb eu puțin cam curioasă...
-Nu!! Sunt eu puțin cam mică de înălțime, dar și așa, nu m-aș urca pe picioroange... Mormăie ea, oprindu-se și ea, și luandu-si și ea cartea de Chimie...
-Știi, vorbim de câteva minute bune, dar nu știu cum te cheamă... Zic eu râzând, ea dând aprobator din cap.
-Sunt Samantha, sau Sam. Zice ea cu un zâmbet al naubi de larg pe fata.
-De mine cred ca știi, dar nu imi place să mi se spuna White de către prieteni, sunt Tris pentru tine, ok? Întreb eu zâmbind.
-Excelent?! Mormăie ea ca apoi să intrăm la oră...

***

Acum suntem la baie, cu fetele, care au ajuns să se înțeleagă destul de vinde cu Sam, deși Gin e puțin cam arțăgoasă, probabil se simte amenințată, le-am lăsat pe fețe să meargă la cantină, oprind-o pe Ginger la o scurtă discuție.
-Ce ai de te comporți așa..? O întreb eu ridicandi-ma și asezandu-ma între două chiuvete, lasandumi spatele să se sprijine de oglindă.
-Nimic. Zice ea pipaindu-si pielea de pe braț.
-Hai, spune-i la mama ce te doare... Zic eu cu față de bunicuță.
-Bine, bine, doar nu mai face față asta!! Zice ea cedând.
-Ok... Zic eu balanganindu-mi picioarele.
-Știi, tu cu Sam va înțelegeți foarte bine, și relația noastră s-a cam răcit de o vreme, și îmi e puțin frică (,) ca tu ai să mă înlocuiești... Zice ea lasandu-si capul în jos.
-Of prostuțo, tu nu ești prietena mea.. Zic eu făcând-o să suspine uimită, eu chicotind. Tu ești sora pe care nu am avut-o, ești parte din familie acum, mai ales ca ești cu imbecilul de fratemio... Zic eu coborând, și luand-o in brațe.
-Pentru o clipă chiar m-ai speriat... Zice ea oftând ușurata.
-Și fiindcă ai zis ca nu mai petrecem timp împreună, vom merge și îți vin face tatuajul familiei... Zic eu dând din sprâncene, ea privindu-ma uimită.
-Ești sigură, dacă be vom certa vreodată și vom ajunge să nu ne mai vorbim, eu voi avea un tatuaj care va arată ca sunt parte din familia voastră, ceea ce nu sunt... Zice bătând din picior și strâmbându-se.
-Să nu mai aud așa ceva, tu faci parte din familie și punct, chiar și dacă mi se vor suii mie vreodată viezurii la cap, și așa am să îmi revin eu până la urma... Zic râzând, ca apoi să o iau de încheietura, si să mergem până la masă, Toby privindu-ne încruntat.
-Ce ați pus voi la cale doamnelor? Întreaba el ca apoi să o ia de încheietura pe Gin, și să o tragă spre el dandu-i un sărut pasional care i-a lăsat pască pe toți, înafară de mine desigur, care sunt foarte isteață, și mi-am dat seamă înainte de a face ei gestul asta.
-Ar trebui să știu eu ceva? Întreaba Max zâmbind mișelește.
-Santem împreună!! Arunca bombă fratele meu, eu asezandu-ma liniștita la locul meu adică între Max și Gin, Șam fiind între cele două verișoare ale mele, ele fără se se mai opreasca din a îi pune întrebări.
-Ok, acum trecem mai departe, ce ești așa de veselă micul meu înger? O întreaba Toby pe Gin, eu chicotind.
-Eu cu Tris mergem să îmi fac tatuajul familiei voastre, desigur, dacă sunteți deacord și voi... Zice ea fiind puțin roșie la față.
-Asta e minunat, te-ai hotărât cum i să arate, cât de mare va fi, unde îl vei face!? Întreaba încântată Sky.
-Nu, pe bratul drept, normal, doar acolo îl aveți toți... În rest nu am prea hotărât nimic... Zice ea râzând la entuziasmul verișoarei mele blondine și hiperactive.
-O să fie bestial, după asta va trebui să vi și cu mine... Chițăie Ki foarte veselă.
-Nu îl ai? Întreaba Gin uimită, verișoara mea dând dezaprobator din cap.
-De fapt, nici au, nici Sky, nici Ki si nici Seby nu îl avem... Mormăie Max cu mâncarea în gură...
-Termina de mestecat... Și da nu îl avem, fiindcă părinții noștri au considerat ca asta ne-ar ajuta să ne ținem identitățile secrete... Zice Ki dând din umeri... Ca eu să o privesc apoi pe Sky care radia de fericire.
-Ce ești așa bine dispusă micuță mea favorită? O întreb eu privind-o pe blondina, ea scoțând buletinul și trantindu-l pe masă în dreptul numelui ei de familie scriind Henderson.
-Oficial sunt o Henderson!! Zice ea bucuroasă.
-Mereu ai fost, sângele acestei familii îți curge prin vene... Zic eu luand-o în brațe.
-Mă uimește ca zici asta... Chicotește ea.
-De ce? O întreb eu bulversată.
-Pentru ca atunci când m-am vopsit pentru prima dată blondă ai zis ca ju ai fac parte din familia asta... Râde ea cu gură până la urechi.
-Ce sa îi faci dacă urăsc tot ce e blond. Zic dând din umeri, ca apoi să o înghiontesc pe Gin, care privea pierdută spre masa unde stătea fratele ei, sau cel puțin fratele care nu știe de existența ei, și nici ea de a lui...
-Ce ai? Îi șoptesc eu la urechie.
-Seby vine în coace... Îmi șoptește ia la urechile, ca apoi să îl văd pe fratele nostru cum se aprobie de noi.
-Bună păpușilor, și bufonilor, am venit să va anunț ca șefa voastră va ieși mâine la o întâlnire cu mine!! Zice fratele mei umflat în pene prefacandu-se la perfecție.
-Nici în ruptul capului nu am să ies cu unul ca ține. Zic eu ridicandu-ma în picioare. Facandu-i jocul, apărând de dracu' stie unde însuși Alex.
-Lăsa parașutele în pace Porter, nu merită... Îl aud spunând, simțind cum cineva îmi înfige un pumnal în inima, dar trebuie să mă obișnuiesc, nu mai e vechiul Alex, e complet altă persoană.
-Parașuta e iubită ta... Mârâi eu la el.
-O fi ea parașuta dipa părerea ta, dar tu nu faci nimic pe lângă ea, haide Elijah să plecam!! Mârâie el la mine, ca apoi să își ia tălpășiță cu fratele meu, eu nemaisuportand, am mers la ultimele mele ore pe ziua de azi, ultima fiind dreptul, ca după ce am ieșit de la școală, să îmi iau motorul și să merg acasă, fiindcă ceilalți erau deja plecați, deoarece au avut cu una mai puțin, când am ajuns acasă, am dat de ceilalți, care stăteau pe canapea, și unchiul Cole care le zicea dracu' știe ce...
-Ce sa întâmplat unchiule? Întreb eu curioasă.
-Păi M. Roko da o petrecere cu tematică aristocrată, și mai sunt câteva petreceri de genul asta săptămână asta, la care sunteți obligați să mergeți... Mormăie el trântindu-se pe canapea.
-Asta e minunat, extraordinar, fabulos!! Strig eu țopăind ca un copil mic.
-Ce are? Întreaba curioasă Gin.
-Iubește ori ce e cu tema asta, fiindcă adoră rochiile potrivite acelei vremi care se fac ac, doar ca mult mai scurte... Mormăie fratele mei plictisit.
-Nu e cu mult mai scurt dacă e cu puțin deasupra de genunchi... Mormăi eu cu mâinile în sân.
-Ba da dacă au ajuns așa de la rochiile alea pana în pământ. Zice Max dandu-mi ochii peste cap.
-Știți ce înseamnă asta? Zic eu zâmbind.
-Cumpărături!! Striga fețele încântate.
-Nu îmi vine să cred ca spun asta dar da, și Măx, să faci bine și să îți găsești o partenera până diseară... Zice eu înainte să fiu trasă afară de către fețe, care s-au urcat în "Coșmar " aruncand-o mie cheile. Sunt absolut sigură ca o să îmi pară rău ca am zis ca mergem la cumpărături, dar nu an ce face, alea sunt singurele rochii pe care le ador, și pentru care poate as acepta să port picioroangele alea, am zis poate...
-O să fie minunat, am să vreau să fie albastră ca să îmi scoată în evidență culoarea ochilor si a părului meu... Zice Sky veselă.
-Eu o vreau roșie, iubesc roșul. Zice Gin veselă
-Și Toby îl adora... Chicotește Ki...
-Dacă insinuezi ceva, să ști ca nu... Zice ea calma, eu oftând ușurata, ma bucur ca a ales să se lase mai greu, Tobias adora lucrul asta la o fata.
-Eu am să o vreau gri, sau mov, sau poate neagră... Zice veselă Ki.
-Eu probabil ca neagră... Chicotește încântata Cara.
-Dar tu Tris? Întreaba curioasă Gin.
-Ori ce atâta timp cât am să arat bestial în ea... Zic eu calma.
-O să fie minunat!! Striga ele toate la unison.
-Daja regret... Zic eu pornind de pe loc, spre magazinul meu preferat unde se găsesc haine de genu...

-Va contina...

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum