25.Mâine?!

3.8K 200 3
                                    

Tris

M-am înjurat în gând pentru faptul că l-am făcut să aștepte atât pe Alex, acesta fiind deja alb ca varul si foarte crispat.
-Da!! Strig eu sarindu-i în brațe și sarutandu-l fără ca măcar să îl las să proceseze răspunsul meu. Da pentru că mi, ai lipsit, da pentru că nu mai vreau să te pierd, da pentru că sunt pregătită sa imi petrec tot restul vieții alături de tine!! Mormăi eu sarutandu-l după fiecare da zis, acesta relaxandu-se si strangandu-ma în brațe, ca apoi să îmi pună inelul pe deget, cu mâinile puțin tremurande, eu chicotind.
-Mă bucur atât de mult ca ai aceptat iubit-o, de mult timp eu trăiesc doar cu scopul de a avea grijă de tine si de a te iubi... Îmi șoptește el la urechile, ridicandu-ma în brațe și ducandu-ma pe pernele de langa balustrada.
-Si nu mai savuram cina aia așa delicioasă, mi-e foame Alex... Mormăi eu privindu-l îmbufnată, acesta fiind acum peste mine, facandu-si loc cu ajutorul picioarelor lui între ale mele...
-Mie mi-e foame de tine, o să mâncăm mai târziu, te vreau Tris, corpul meu plange după tine de multă vreme, după împlinirea pe care o simțeam amândoi când eram în interiorul tău miscandu-ma lent, inebunindu-te, scurgandu-se fiecare strop de rațiune din tine, electricitatea ce nu se scurgea prin corp la fiecare atingere obraznica, la fiecare sărut pătimaș, te vreau pe tine sa fi doar a mea, si desi te-am avut si seara trecută vreau să mai facem dragoste o data in locul în care am facut-o pentru prima dată, vreau să te aud țipând, tremurând din toate încheieturile, poate tu nu ți-ai dat seama dar am așteptat răspunsul ăsta timp de aproape o oră, timp în care Andres a eliberat clădirea, suntem singuri iubiti, o să poți să strigi cât vrei - mormaie el sarutandu-mi pielea deja încinsă a gatului - să iimi gemi numele, suntem doar noi doi si stelele, aseară te-ai abtunut ca să nu ne audă nimeni, acum piti să te dezlănțui, nu îmi pasă, condu tu, dar lasa-ma sa ma bucur iar de tine. Oftează el, aierul fierbinte ieșit de printre buzele lui, acum lovindu-se de pieptul meu mi-a făcut pielea de găină, deja respirăm sacadat, uitasem de partea asta a lui Alex, uitasem de vorbele lui murdare.
I-am prins capul în palme tragabdu-l spre mine și sarutandu-l punând toată pasiunea de care eram capabilă în acel sărut, limbile noastre dansand un tango al dominației, pe care desigur ca iubitul meu cu ochii albastrii l-a câștigat, am gemut în gură lui atunci când una dintre mâinile lui s-a strecurat pe sub fusta mea atingând acea zona deja de umeda, a mangăiat cu doua degete centrul feminității mele, eu scăpând un ceamat de placere arcuindu-ma spre el, iar dup mi-am încolăcit picioarele în jurul taliei lui, stramgamdu-l si tragamdu-l spre mine, simțind ceva tare impingandu-se în vaginul meu, mai scăpând un geamăt atunci când mi-am dat seama ce este, mâna lui ieșind de sub fusta mea, acesta având un rânjet pervers, probabil fiind mulțumit de reacția mea, însă stiu ca nici lui nu îi e mai ușor, pantalonii lui fiind deja prea strâmți.
Mi-a abandonat buzele sarutandu-mi linia maxilarului, muscandu-ma de bărbie ca apoi să lingă ușor locul rănit, coborând pe gât, unde lingea si musca fiecare părticică descoperită din el, după prinzând de marginea bluzei mele, tragandu-mi-o peste cap, si am putut vedea cu ochii închiși pe jumătate cum privește oarecum revoltat sutienul ii împiedică acesul la sânii mei, am rânjit într-o parte punandu-i un deget sub bărbie facandu-l sa ma privească, m-am ridicat pe coate sarutandu-l cu patos, lasandu-ma apoi iar încet pe spate, lăsându-mi să îi aplice si pieptului meu același tratament pe care l-am primit si gatul, am strigat de extaz atunci când el și-a înfipt dinții în carnea sensibilă dintre gat si umar, acest lucru durandu-ma puțin, însă durerea a dispărut subit fiind înlocuită de placere atunci când a început să lingă si sa sugă locul cu pricina, știam deja că am să am un semn destul de frumos acolo mâine dimineața, am simțit o ușurare enorma atunci când degetele lui pricepute mi-au desfăcut capsele sutienului, m-am ridicat în sezuta, ajungând să stau în brațele lui strangandu-l între picioarele mele, Alex gemand sonor, l-am împins pe spate ajungând să stau peste el.
Si am continuat astfel până când fiecare piesă de îmbrăcăminte ce ne acoperea a dispărut, gemetele noastre rasunand în liniștea nopții până când am ajuns la împlinire, eu prelingandu-ma lângă el, si lăsându-mi capul îngreunat din cauza oboselii pe pieptul lui acacoperirt de o peliculă subțire de sudoare, adormind la scurt timp, ascultandu-i inima ce bătea precipitată.

***

M-am trezit amorțită în brațele lui Alex, m-am ridicat repede imbracandu-ma ca apoi să îl trezesc și pe el, acesta făcând la fel, pornind spre casă, unde urma să le dăm anunțul si celorlalți.

Am intrat în sufragerie tinandu-ne de mana după ce în mașină mă tot dezbatut despre cum să le dăm vestea cea mare.
-Deci, avem ceva să vă spunem, si înainte de asta vreau să îl rog pe TATA sa nu comnteze nimic, deci, o a ne căsătorim! Zic eu trangamdu-l mai tare pe Alex care era pregătit să pună in aplicare metoda strutului fata de tata.
-Felicitări copii!! Zice el venind si imbratisandu-ne eu rămânând proastă, cum, nici un "Ești prea mică", sau " Am să te distrug"?!
-Ok, ce a tras pe nas? Intreb eu speriată după ce ne-am despărțit din îmbrățișare.
-Nimic, doar ca ești destul de matura după părerea mea ca să îți întemeieze o familie... Zice el zambindu-ne.
-Acum serios, ce a tras pe nas?! Zic eu speriată privindu-l bulversată pe tata.
-Am o condiție... Zice el calm.
-Așa mai merge... Mormăi privindu-l cu mâinile în sân.
-O sa îți faci nunta deoadata cu cea a lui Sebastian cu Cara... Mormăie el calm asezandu-s epe canapea.
-Ok, si asta e? Întreb eu privindu-ma curioasă.
-Maine? Zice el mai mult ca o întrebare mie cazandu-mi fața, el se așteaptă să îmi aleg rochia pantofii coafura bijuteriile si costumul lui Alexander într-o singura zi, si sa mai trimitem si invitații de ultim moment, însă desigur că va fi o nunta mai mică doar cu prietenii și familia, pe plaja, asa cum am povestit eu si Cara pe când eram în Londra.
-Care mă ajută cu pregătirile? Oftez eu privind în jos, auzindu-le pe fete chicotind.
-Ce te-ai face fara noi? Întreabă cele 4 domnișoare de onoare, plus una dintre mirese, fiindcă cealaltă sunt eu.
-Deci le am pe Sky, Ky, Sam, Gin si Cara, o să ne descurcăm cu hainele noastre, plus coafuri pantofi si Dumnezeu mai știe ce.
-Voi băieți va descuracti singuri? Întreb eu disperata spreand ca vor spune da...
-Sigur, si așa voi va ocupați de cravate, noi trebuie să alegem numainiste cămăși albe si niste costume negre, si pantofi, credeți ca nu ne descurcăm? Întreabă Sebastian umflandu-se în pene.
-Nu, nu cred, tata, Cole, mergeți cu ei matusilor si viitoare soacra, veniți cu noi... Oftez eu mergând sus să mă schimb în niște haine mai comode pentru alergat prin magazine... Mi-am luat niște bulgi negrii, cizme negre scurte fără toc, un tricou alb si geaca de piele parul fiindu-mi prins într-o coada, am coborât jos unde ma așteptau fetele, mi-am pus pistolul la locul lui, luând cheile de la Grifon, un Ford Mustang GT pe care îl conduc de cand tata mi l-am luat pe Cosmar, si am urcat în el cu ceilalți la bord am pornit spre mall, bagami-as piciorusul, ce l-am apucat pe tata, acum s-au trezit Doamne să ne dea doar o zi!?

-Va continuad

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum