23.Dimineți in familie...

4.4K 225 8
                                    

Tris

Coboram jos țopăind și chicotind ca un copil de 14 ani ce eram înainte ca tata să dispară, iar Alex era în spatele meu alergând în jos pe scări încercând să mă ajungă, eu intrând în bucătărie cu câteva minute înainte ca el să țâșnească pe ușă și aproape să dea cu capul de frigider.
-Ușor cu mobila, frigiderul ală a costat ceva... Rad eu prinzandu-l de braț și oprindu-l din a saruta frigiderul.
-Are atâta energie azi... Oftează el tragandu-si un scaun și trantundu-se pe el.
-Am chef de o cursă, sau de o misiune, dar de dată asta fără vreun Robinson idiot, vreo puștoaică naivă, sau vreun ont care să îmi vie predestinat mie după vreun plan mișelesc al vreunui dușman idiot... Zic eu sărind și asezandu-ma pe blat.
-Hei, nu e vină mea ca am o familie dubioasă... Mormăie Alex privind-o pe Sky care pregătea micul dejun, oh, cât iubesc eu blonda asta...
-E o-dar Sky nu mai apuca să termine deoarece un Toby roșu la față și o Gin cu chipul brăzdat de lacrimi au intrat în bucătărie țipând unul la altul.
-Nu îmi pasă ca îți pare rău, era să îmi omori sora!! Striga Tobias dând cu pumnul în ușă, trecând de partea cealaltă, mda, are probleme cu nervii de o vreme, și faptul ca Gin l-a trădat nu îl prea ajuta.
-D-Dar... Zice Gin cu vocea gâtuita, dar oprindu-se instand când fratele meu a sagetat-o cu o privire plină de ură.
-Terminați!! Strig eu sărind de pe blat și punandu-ma între cei doi, fiindcă îmi era frică ca Gin să nu îl lovească pe Toby fiindcă el nu ar da niciodată dintr-o față, de aia când eram mai mici trebuia să mergem mereu în misiuni impreuna fiindcă el era mereu capacit de fete.
-Cred ca deja mergeți prea departe... Se băga și Alexander în discuție, venind în spatele meu și privindu-i urât, nu ii plăcea niciodată cand cineva se certa în preajma lui, mai ales dacă nu erau de același gen, altora poate li se părea amuzantă o bătaie, dat el e contra acestor lucruri, cel puțin când e vorbă de prieteni sau membrii din familie... Uneori mă întreb ce cauta el în lumea interlopilor.
-Dar ea... Zice Toby cu o privire de catel.
-Ea nimic, tu nu ai făcut greșeli, trebuie să îți amintesc ca din cauza ignorantei tale era să mor de 5 ori?! Strig eu enervată uitând ca in casă asta mai erau și oameni care vroiau să doarmă...
-7, au fost 7... Mormăie Sky învârtind clătita cu stil pe cealaltă parte.
-În fine... Acum mergeți în cameră la voi, faceți ce aveți de făcut, și să nu va mai aud certandu-va ca va promit ca am sa va ciuruiesc... Nu mortal dar destul încât să stați la pat câteva luni bune... Chicotesc eu aruncând cele două pistoale pe măsa, ca apoi să îmi mai scot unul din cizma, altul din mâneca hainei, fi inca unul din buzunarul interior al vestei, în total erau 5...
-Nu ai vreunul și prin chiloți? Mă întreabă fratele meu privindu-ma îmbufnat.
-Nu știu, vrei să verifici? Îl întreb eu cu o sprânceană ridicată.
-Nu merși... Mormăie el luand-o pe Gin de mâna și fugind din bucătărie.
-E așa un copil... Rad eu tolanindu-ma pe scaunul pe care a stat Alex mai devreme, ca apoi el să vină spre mine, să mă ridice în brațe ca apoi să se așeze el pe scaun și să mă puna în brațe la el, sarutandu-ma pe tâmplă.
-Sunteți așa dulci împreună... Râde Sky asezand o farfurie mare cu caltite in fața mea, eu luând repede borcanul de Nutella de pe masa, ungând clătită si ruland-o ca apoi să mușc cu poftă din ea.
-Ea e dulce, eu doar o svurez... Mormaie Alex sarutandu-ma în colțul buzelor curatandu-ma de puțină ciocolată cu care m-am mânjit pe față.
-O să dau în diabet cu voi doi prin preajmă... Chicotește blonda, ca apoi să între în cameră tatăl meu eu țâșnind ca arsă din brațele lui Alex si asezandu-ma pe scaunul de alături...
-Copii... Rade tatal meu mergând spre un dulap din care scoate un plic de ceai cu cafea sau ce dracu' era aia, tot cafeaua originală e mai bună... fiindca e dimineata și are de se ocupat de niște acte, ocupație de care eu am scăpat... Yes!!
-Sky, nu ai făcut cafea? O întreb eu veselă, verisoara mea luând o cană și turnandu-mi in ea lichidul maroniu.
-Ai mai văzut tu dimineața la Hendersoni fară cafea? Întreaba ea răzând, ca apoi în cameră să între Max si Sam cea din urma fiind cocoțata în spatele celui dintâi.
-Seby si Cara o să aibă un copil... Zice Sam tata inecandu-se cu cafeaua, începând să râdă.
-Îmi spune și mie cum de ați ratat să îmi spuna și mie acest mic, mititel, mare, gigantic amănunt?! Zice el aproape dandu-i lacrimile din cauza ca s-a înecat mai devreme.
-Știi, eu aproape moartă, asta nu e amnezic, taicaso e mort, ști și tu, ieri am fost cam aglomerați... Mormăi eu mai înșfăcând o clătită, de dată asta umplută de Alex, care se pregătea să muște din ea.
-Hei!! Striga el încercând sa si-o recupereze.
-Na, na, na, sunt în creștere, așa ca taci... Mormăi eu mușcând iar din acea clătita.
-Nu mai ești în creștere de... Zice el enervat, eu punandu-i mâna la gură aproape inrosindi-ma, aproape..
-Taci, măcar eu nu mă îngraș colăcel... Rad eu dandu-i un sărut pe nas.
-Eu nu am colăcei... Striga el îmbufnat, doamne mulțumescu-ti ca tata a plecat deja.
-Nuuuu, de loc... Îl cicălesc eu asezamdu-ma iar în brațele lui, foindu-ma intenționat ca să îi trezesc proetenul.
-Nu te-am auzit plangandu-te aseară când îți plimbai mâinile pe... Zice el dând din sprâncene, eu apucând singurul dintre Revolverele de peasa învârtind "ruleta"...
-Vrei să jucăm Ruleta Rusească? Intreaba eu privimdu-l urât.
-Nu mulțumesc, rar vreau să ne jucăm tu, eu și patul. Zice el răzând și sarutandu-ma tandru și dulce, ca apoi sărutul acela să devină pasional și plin de dorinta.
-Nu în bucătărie... Ii aud vocea amuzata a lui Sky.
-Ai auzit? NU în bucătărie, sau ori unde altundeva, mai vorbim despre asta diseară... Mormăi eu despartindu-ma din sărut și dandu-i un mic bobârnac peste nas, el prefacandu-se rănit.
-Azi ce o să facem? Întreb eu continuând să îl atâț intenționat ca să văd cât mai rezista, simtindu-i deja micul prieten întărit.
-O să te bat eu de nu o să stai cuminte... Mormăie Alex sprijinindu-si fruntea de umărul meu.
-Nu m-ai răni... Zic eu rânjind victorioasă.
-Cine o fi zis ca mă refer la genul acela de bataie... Chicotește el strangandu-mi fesă dreaptă în mâna lui mare...
-O să o facem și p-asta, dar cum am mai zis, diseară... Mormăi eu dandu-i peste mâna care a început să faca cerculețe pe coapsa mea...
-Terminați o dată? Diseară avem de mers la magazin fiindcă mâine mergem la ceremonia ei de absolvire. Mormăie Ky intrând în bucătărie cu restul pe urmele ei.
-Deja? Întreb eu cu ochii mari sărind pe un alt scaun atunci când a apărut din nou tata în cameră.
-Da, și esti și șefa de promotie. Râde Sky luandu-ma în brațe.
-Pff, o întreceam dacă profil de Biologie nu mă ura... Mormăie Seby dandu-si părul puțin prea crescut, din ochii.
-Proful de biologie e unchiul tău care nu te-a lăsat să mori de fiecare dată când ai avut ocazia... Pufnește Cole asezandu-se lângă mine pe scaun și ciufulindu-mi părul, eu privindu-l urat.
-Toată ești mătușa ta... Zice el luând cana de cafea din mâna fiului lui care nici nu a apucat să soarbă vreo înghițitură.
-Da, soră ta geamăna care a avut grijă de familia asta supă ce fratele ei a trebuit să iasă o vreme din peisaj, și și înainte... Râde Patricia luandu-i cana din mâna unchiului meu, deja e un obicei pe aici...
-Taci blondo... Mormăie el turnandu-si o cana de cafea, eu răzând la fața lui bosumflată.
-Taci brunetule... Râde ea facandu-i cu ochiul, unchiul Cole zâmbind și sorbind din cafeaua aburinda, îmi era dor de acesta dimineti în familie, e plăcut, doar ca acum suntem cu doi în plus.
-Sunteți așa niște copii prinși în corpurile unor adulți care trebuie să fie responsabili. Zice tata răzând și luandu-si în brate cei doi frați, ca apoi să li se alăture și matusa.
-Gata cu dulcegăriile, de mâine sunt avocată!! Strig eu fericită, fiindcă am să pot să îi iau locul tatei cu totul, însă de teancurile alea nenorocite de acte o să se mai ocupe și el.
-Și eu, o să am două meserii ... Mormăie zâmbind Seby.
-Eu o să fiu medic... Râde Toby venind lângă mine si pupandu-ma pe obraz, sprijinindu-se de spătarul scaunului meu.
-Eu am doctoratul în Electrotehnică... Zâmbește Alex luandu-ma de mâna pe sub masă, ca să nu atragem prea multă atenție.
-Eu absolvesc la IT... Mormăie Sky mușcând dintr-o clătită.
-Eu se pare ca sunt singură care nu e un geniu din familia asta așa ca eu am să fiu doar un simplu arhitect... Zice Ky dând din umeri, noi toți chicotind
-Eu mai am un an... Pufnește Max lăsându-mi capul pe masă.
-Cine te-a pus să pici la mate... Râde Cara tresărind atunci când fratele meu i-a înconjurat talia cu mâinile lui mari, erau atât de drăguți împreună.
-Tu m-ai picat... Striga el revoltat, Cara chicotind.
-Viață, ai chiulit la majoritatea orelor, ce să îți fac eu ca ai casa plină de scaune. Zice ea roșind, fiindca mâna fratelui meu o lua pe cai necugetate.
-Seby, stai în loc, lăsa femeia în pace... Mormăi eu sorbind iar din cafeaua mea care era aproape rece.
-Și dacă nu ce ai să îmi faci bruneto? Râde el ciubind-o pe Cara de picior, ea tresărind și dandu-i un cor în burtă, fratele meu chicotind și dând aprobator din cap, dupa ce ea i-a șoptit ceva la urechile.
-Nimic, se pare ca se descurcă...  Pufnesc eu zambindu-i prietenei mele.
-Eu să nu mă deacurc... Râde ea sarutandu-l pe Seby pe obraz.
-Deci, ne-am gândit să facem nunta cât mai devreme fiindcă nu vreau ca logodinca mea și viitoarea mea soție să arate ca o purcică în ciorapi... Zice fratele meu răzând, iar eu l-am privit urât, fiindcă tocmai a insultat-o indirect pe soția lui...
-Ești așa un imbecil... Pufnesc eu aruncând cu un covrig în el.
-Bine, bine, acum împrăștierea, fiindcă noi fetele avem de mers la cumpărături... Zice Sky scotandu-ne cu forța afara din bucătărie, fiecare luand-o în drumul lui, desigur, eu fără să pot să scap de unicul și inegalabilul Alex.

-Va continua...

Scuze ca e cam scurt, doar ca nu mai prea am inspirație.

Tiger[Necesită Mici Editari]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum